Forside Baggrund

Svensk elcykel kan køre op til over 300 km på en opladning

-

Den svenske elcykel-producent Cake er snart klar med en elcykel, der i største konfiguration kan køre over 300 km på én opladning.

Cake Åik fås i to varianter: I USA leveres den med en 500 W-motor med gas- og midtdrift (med 1000 W peak) med en topfart på 32 km/t, mens den i Europa kun har pedalhjælp, og du er lovmæssigt tvunget til en 250 W-motor, der kun kan køre maks. 25 km/t.

Annonce:

 

Åik vejer der vejer 30 kg, kan have ca. 80 kg last på cyklen – 60 kg bagpå og 20 kg foran. Den modulopbyggede aluminiumsramme kan udstyres med et spændende udvalg af stativer, tasker, anhængere og kurve. Den kan også konfigureres med op til tre låsbare 750 Wh-batterier, så den kan have en rækkevidde på op til 360 km, med en samlet kapacitet på 2,25 kWh.

 

Uanset region er Åik i stand til at producere et drejningsmoment på 100 Nm for at få cyklen i gang under al belastning. Det styres af en Enviolo Extreme CVP-navgearkasse til trinløst automatisk skift selv når den er standset, og hydrauliske skivebremser med fire stempler på for- og baghjul.

Åik kommer med Bluetooth, GSM og GPS indbygget.

Pris og levering

Åik kan forudbestilles fra 6.470 € (48.200,- DKK) og forventes at begynde at blive leveret i maj.

 

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema

 
 

Annonce:
Forrige artikelSe Samsungs app til at styre Hue lys sammen med dit TV.
Næste artikelGoogle vil gøre det lettere at flytte din musik rundt i Android 13
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.