Forside Indhold og distribution Biograf

FORMAT Biograf sætter fokus på audiofile filmoplevelser!

-

FORMAT Biograf ønsker at sætte et større fokus på de audiofile lydoplevelser i biografen.  Dette gøres nu via et nyt initiativ i samarbejde med tonemester Peter Albrechtsen.

I samarbejde med den prisvindende lyddesigner, Peter Albrechtsen, sætter FORMAT Biograf fokus på film med lyd i særklasse til alle der elsker god lyd.

Annonce:
Peter Albrechsen

Det er en mulighed for publikum at møde filmene på en helt ny måde, hvor bevidstheden drejes mod lydoplevelsen. Biografen har nemlig allieret sig med Peter Albrechtsen, der har arbejdet som lyddesigner på en lang række danske og internationale produktioner – inkl. den aktuelle og Oscar-nominerede “A House Made of Splinters”. Han har en helt særlig forudsætning for at give en professionel gennemgang af de spændende detaljer og greb, der gemmer sig på lydsiden af film. Peter Albrechtsen fortæller om samarbejdet:

“Film skal ses i biografen, men de skal i dén grad også høres i biografen, og jeg har længe drømt om at kunne have mit eget filmfællesskab for filmlyd i perfekte biografomgivelser. Det bliver nu en realitet med mine filmlydaftener i FORMAT, hvor jeg vil vælge de allerbedste lydfilm – som regel helt nye film men også indimellem nogle ældre af slagsen – som jeg introducerer. Sommetider får jeg endda nogle af lyddesignerne bag filmene til at fortælle om deres arbejde, inden vi hører deres arbejde. FORMATs fantastiske Dolby Atmos-sale bliver den sublime ramme for disse filmaftener, hvor man kan høre filmene på det helt rigtige lydniveau og få en forrygende filmoplevelse for både øjne og ører. Jeg glæder mig meget!”

Det er en mildest talt perfekt oplevelse der venter i FORMAT bio, der har billede, lyd og akustik i referenceklasse.

FORMAT Biograf er glade for at kunne præsentere en ny og anderledes form for biografoplevelse. Mads Viktorius og Jan Boye Thomsen der ejer biografen uddyber:

“Vi er meget stolte og beærede over, at Peter har udvalgt vores biograf som ramme for hans filmaftener. Vi byggede netop FORMAT Biograf for at tilbyde biografoplevelser i topklasse, hvor vi får brugt alle hestekræfter i Dolby Atmos-installationerne og demonstreret vores fantastiske lydrum. Vi er på helt samme frekvens som Peter, når det handler om kvalitet frem for kvantitet, og vi ser frem til, at alle, lige fra den kræsne lytter til dem der bare elsker god lyd, kan opleve audiofile filmoplevelser.”

Første film bliver den tyske ’All Quiet on the Western Front’, har modtaget 9 Oscar-nomineringer, inklusive for Bedste film og Bedste lyd.  Filmen er aktuel på netflix, så fra HIFI og surround redaktionens side, kan vi kun opfordre til at se den på iPad`en, og så ellers se den rigtigt i Format bio. hvor den vises i knivskarp 4K og med fuldfed Dolby Atmos-lyd. Det bliver den 22. februar kl. 19.00, og billetsalget starter 1. februar.

 

Format Biograf
Ballerup-Centret 2
2750 Ballerup
Se på kort

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.