Forside * Featured

Netflix dropper at vise to færdigproducerede film

-
Foto: recordere.dk

Netflix frasælger to af sine færdigproducerede film og dropper at vise dem selv

Der breder sig en tendens blandt de store amerikanske  underholdningsselskaber, med at afvikle ellers færdige projekter.

HBO Max, Disney og Paramount+ har været der, og nu kommer Netflix på listen. Det skriver The Hollywood Reporter

Annonce:

Det er filmene “The Inheritance” og “House/Wife” som er færdigproduceret, men ikke vil blive streamet på Netflix.

Der er ingen forklaring på hvorfor tjenesten har valgt at afvikle de to spillefilm, men der er dog en forskel her i forhold til tidligere droppede projekter hos de andre tjenester, og det er at Netflix’ to film allerede er sat til salg gennem andre kanaler, så de ville ikke være eksklusive som det normalt ses med Netflix’ original-serier og -film.

Netflix’ beslutning om at afhænde de to titler kommer samtidig med at streamingtjenesten forsøger at holde samme niveau af indholdsudgifter som i de seneste år, mens der fokuseres på overskuddet fra sine nu mere end 230 millioner abonnenter på verdensplan.

The Hollywood Reporter har tidligere skrevet om at Netflix nu har skåret ned på sine filmsatsninger, og vil producere færre film.

Netflix indholdsudgifter er totalt set på 17 mia. dollars årligt, det er 116,4 mia. kroner med dagens kurs.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.