Forside Nyheder

Skrottede HBO-serier får nyt hjem på SkyShowtime

-

SkyShowtime har været på opkøb og erhvervet rettigheder til de serier som HBO ikke ønskede at videreføre

Streamingtjenesten SkyShowtime har været ude og opkøbe serier. De har erhvervet de eksklusive europæiske rettigheder til 21 lokale serier fra HBO Max. Serier som HBO Max ikke længere ønskede at have i deres katalog.

Annonce:

Fra Danmark købes serien Kamikaze. I alt giver aftalen SkyShowtime 168 episoder – over 150 timer – med nyt og tidligere sendte, originale programmer.

Aftalen – som omfatter tre splinternye serier, der har afsluttet produktionen og får deres verdenspremiere på SkyShowtime i 2023.

De nye shows, som vil blive mærket som SkyShowtime Originals, inkluderer ID (Finland og Sverige), The Winner (Tjekkiet og Slovakiet) og Warszawianka (Polen). Derudover vil SkyShowtime også have premiere på anden sæson af Por H o Por B (Spanien) ligesom første sæson også vises på SkyShowtime. Premieredatoerne for disse shows vil blive annonceret på et senere tidspunkt.

Andre populære programmer, der er erhvervet i aftalen, omfatter flere serier, der for nylig havde premiere på nye sæsoner på HBO Max, men som nu vil have deres eksklusive hjem på SkyShowtime. Det er Beartown (Sverige), Beforeigners (Norge), Kamikaze (Danmark), Lust (Sverige) og Informanten (Ungarn). SkyShowtime har med aftalen ret til at erhverve verdensomspændende rettigheder på fornyede serier såvel som at bestille nye sæsoner til adskillige serier.

Ud over nye originale serier forbedrer aftalen SkyShowtimes stærke og overbevisende bibliotek af anmelderroste serier til de resterende lanceringer på tværs af markeder i Europa.

Ud over de ni nye og aktuelle shows vil flere sæsoner af 12 serier fra HBO Max være tilgængelige udelukkende på SkyShowtime fra starten af marts 2023.

Disse titler inkluderer: Czech It Out! (Tjekkiet), Foodie Love (Spanien), Hackerville (Rumænien), No Activity (Spanien), Pray, Obey, Kill (Sverige), Ruxx (Rumænien), Success (Kroatien, Todo Lo Otro (Spanien), The Sleepers (Tjekkiet), Tuff Money (Rumænien) og Welcome to Utmark (Norge).

Alle de erhvervede shows vil være tilgængelige for SkyShowtimes abonnenter på tværs af alle dets 22 markeder.

 

Detaljer om SkyShowtime Originals

ID
Sæson: 1
Episoder: 6
ID (arbejdstitel) er en finsk krimiserie. Historien kredser om den finske efterforsker, Emma, som går undercover for at infiltrere et auktionshus i Stockholm for at undersøge firmaets forbindelse til en berygtet hvidvasker kendt som Blanko. For at forblive skjult vælger Emma et alias, Annika, der lever for vilde fester, stoffer og alkohol og er det stik modsatte af den seje og rolige Emma. Ved at adoptere denne vilde persona begynder døre at åbne sig til en skjult verden af kunstsvindel. Men at blive Annika betyder, at Emma må konfrontere minder fra sin fortid, som hun har forsøgt at glemme.

Por H o Por B
Sæson: 2
Episoder: 8
Por H o Por B, en spansk komedieserie, vender tilbage med anden sæson. Efter rejsen i den første sæson, som tog os fra Parla til Madrid-kvarteret Malasaña, vender Hache (Marta Martín) og Belén (Saida Benzal) tilbage til næste del af deres eventyr. De to venner bor stadig i Malasaña, men tingene har ændret sig. Området er fortsat en skør ‘temapark’, men pigerne har fundet deres plads der, alt sammen uden at ofre deres autenticitet. De har accepteret stedet, og det ser ud til, at Malasaña til gengæld har accepteret dem. Hache har et nyt job og arbejder i en neglesalon, og Belén forsøger at overleve med forskellige jobs, mens hun holder sin drøm om at blive skuespiller i live. Itziar Castro, Diego Castillo, Javier Bódalo, Brays Efe er også med igen i deres roller.

The Winner
Sæson: 1
Episoder: 6
The Winner er en tjekkisk/slovakisk familiekomedie, der fortæller historien om Viktor Hudák (Ady Hajdu), en fiktiv premierminister i et lille europæisk land, der afslutter sin karriere i politik og vender tilbage til hverdagen. Men da hans efterfølger radikalt omstøder alt det, han brugte et helt liv på at opbygge, indser han hurtigt, at der er meget lidt magt i at være en tidligere premierminister. I et forsøg på at demonstrere, at han stadig er relevant, forsøger han at tage føringen i hjemmet, hvor han bor med sin kone og tre døtre. Men efter at have tilbragt så lang tid væk fra dem, og ikke har en idé om, hvordan den virkelige verden fungerer, finder han en familie, der er blevet vant til at leve uden ham – og samtidig en gruppe kvinder, der er langt overlegne i forhold til alle politiske modstandere, han har mødt i sin karriere som premierminister. Ivana Chýlková og Milan Ondrík medvirker også.

Warszawianka
Sæson: 1
Episoder: 11
Warszawianka er en fiktiv, polsk dramaserie, som følger en 40-årig legendes tragikomiske eventyr i Warszawa. Han er en dybt kompleks karakter, et uansvarligt festdyr og alles ven på samme tid. Bag facaden er han forpint og fyldt med selvforagt, fanget af sine forældre (Krystyna Janda og Jerzy Skolimowski) og lænket af kulturen og tiden, der formede ham. Med hovedet fuld af drømme har hans talent for at skrive stjålet hjerterne hos generation X. Men han er ikke blevet voksen. Han er svag. Efter at have haft og derefter mistet alt, forsøger han at finde mening i den moderne verden omgivet af byens mest interessante karakterer.

Her kan du læse flere oplysninger om nye, populære serier, der kommer eksklusivt på SkyShowtime

Beartown
Sæson: 1
Episoder: 5
Dette svenske drama er baseret på bestsellerromanen af samme navn. Beartown taber langsomt terræn til de stadigt påtrængende træer, der omgiver den, men med junior-ishockey-holdet, der har en chance for at vinde den nationale semifinale, hviler alle de lokales drømme nu på skuldrene af en håndfuld teenagedrenge. Denne tunge byrde bliver katalysatoren for en voldelig handling, der vil efterlade en ung pige traumatiseret og en by i oprør. Beskyldninger fremsættes, og som krusninger på en sø rejser de gennem Beartown og efterlader ingen beboer upåvirket.

Beforeigners
Sæson: 1 & 2
Episoder: 6 (per sæson)
Denne norske sci-fi-serie udspiller sig i den nærmeste fremtid, hvor folk fra fortiden begynder at dukke op i nutiden. Beforeigners kommer fra tre tidsperioder; stenalderen, vikingetiden og slutningen af 1800-tallet. Det norske samfund i serien er komplekst og bringer både muligheder og udfordringer på begge sider, men der er håb og menneskelighed. Beforeigners er både en skildring af dette surrealistiske univers og også en historie, der følger kriminalbetjent Lars Haaland (Nicolai Cleve Broch) og Alfhildr Enginsdottir (Krista Kosonen) i en mordefterforskning år efter den første bølge af folk fra tidligere tider.

Kamikaze
Sæson: 1
Episoder: 8
Kamikaze er en bevægende dansk dramaserie, der følger den voldsomme og charmerende 18-årige Julie (Marie Reuther) på en genopdagelsesrejse, efter at have mistet sine forældre og bror i et flystyrt. Pludselig befinder hun sig alene i et stort palæ med dyre biler i garagen, og i teorien alt det, de fleste kun drømmer om: Ungdom, skønhed og penge – masser af penge. Men materielle goder har ingen værdi for Julie længere, og hun er tvunget til at søge efter en grund til at fortsætte med at leve. Hun begiver sig ud på en vild og turbulent tur, der tager hende fra hjemlandet Danmark til verdens fjerne afkroge. Serien er baseret på romanen Muleum af Erlend Loe.

Lust
Sæson: 1
Episoder: 8
Anette (Sofia Helin), Nadia (Anja Lundqvist), Ellen (Julia Dufvenius) og Martina (Elin Klinga) er i 40’erne og livslange venner, der bor og (for det meste) trives i Stockholm. Da Anette gennemfører en statslig forskningsundersøgelse, kaldet “Sex er hovedvejen til sundhed”, der undersøger, om god sex – eller mangel på samme – påvirker sundheden for svenske kvinder over 40, finder vennerne pludselig på at sætte spørgsmålstegn ved, hvordan livet er blevet ift. deres egne lidenskaber og ønsker. En komedie om venskab og nysgerrighed, Lust følger fire kvinder, der er klar til at udforske livet ud over forventningerne til karriere, ægteskab og moderskab.

The Informant
Sæson: 1
Episoder: 8
I 1985 er det kommunistiske Ungarns skakmester Geri (Gergely Váradi) ivrig efter at starte sit andet år på college i Budapest, selvom det betyder, han må efterlade sin syge lillebror og resten af sin familie. Men Geri har en hemmelighed. Hans planer om at møde piger og feste bliver nemlig overskygget, da den ungarske statssikkerhedstjeneste afpresser Geri til at udspionere sin karismatiske klassekammerat Zsolt Száva (Márton Patkós), en stadig mere radikal pro-demokratisk leder. Når Geri jonglerer mellem fester og politiske debatter, begynder Száva hurtigt at indse, at der er en stikker iblandt dem. Da spionage bliver sin egen skakkamp, kæmper Geri med at forråde sine venner for at redde sin bror, og det daglige spørgsmål: Hvis side skal han være på?

Kilde: SkyShowtime

 

Annonce:
Forrige artikelI den mere fjollede ende af smarthjems-trenden
Næste artikelTV 2 Lorry skifter navn
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.