Forside Produkter Lys

Første billeder af en ny 8K Hue Sync Box

-
Billiede via Hueblog.com

En ny Philips Hue Play HDMI Sync Box 8K er dukket op på billeder

Hvis du overvejer at købe en Philips Hue Play HDMI Sync Box fra Philips Hue Play, skal du måske væbne dig med tålmodighed.

Meget tyder nemlig på, at Philips Hue har planer om snart at introducere en ny model. Det skriver Hueblog.com, efter at de har fået disse billeder ind på redaktionen.

Annonce:

En Sync Box bruges til at styre Hue lys ud fra noget tilsluttet dens HDMI indgang. Det kunne være en spillekonsol eller en Blu-ray-afspiller, hvor lyset styres efter hvad der vises på skærmen lige nu.

Hueblog er kendt for at kunne løfte sløret for nye Hue-produkter før Signify (dem som laver Philips Hue) selv præsenterer dem.

Der er dukket to produktbilleder op på nettet, der viser den ny Sync Box. På det første billede kan man se en ny emballage med påskriften “HDMI Sync Box 8K”. Ved første øjekast ser selve Sync Boxen identisk ud, men der er en lille forskudt ramme på toppen, som ikke er på den nuværende udgave.

 

Billede via Hueblog.com

En anden forskel er at strømforsyningen kun har ét udtag, for selve boksen. Strømforsyningen til den nuværende model har 3 udtag, så den også kan strømføde andet Hue samtidig som har lavvolt forsyning, eksempelvis Play Lightbars.

Der er ingen yderligere oplysninger om boksen. Hueblog spekulerer i om at det næppe kun handler om 8K-opløsning, men at sådan en boks også vil have HDMI 2.1 med understøttelse af 4K/120 Hz. Men det må vi afvente at se, når der kommer flere oplysninger ind om den ny Philips Hue Play HDMI Sync Box.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.