Forside Produkter HiFi & Surround

HIFI Nyt: Sennheiser opgraderer HD660 hovedtelefoner

-

De nye opgraderede HD 660S2 hovedtelefoner udvider mulighederne i Sennheisers 600-serie

En klasiker er blevet forbedret. Sennheiser er klar med en opgradering til deres HD660 hovedtelefoner. Den ny model hedder HD 660S2. Det skriver den tysk/irske audiospecialist i en udmelding.

Annonce:

Med udgangspunkt i den respons Sennheiser fra fået fra Hi-Fi kredse, der har de videreudviklet på 660-serien. De ny hovedtelefoner byder ifølge Sennheiser på en mere intens lytteoplevelse, med en forbedret sub-bas tuning som fremhæver de fine detaljer i musikken.

 

 

“Vores nye Sennheiser HD 660S2 giver lytterne det, de har efterspurgt mest fra hovedtelefonernes forgænger”, fortæller Jermo Koehnke, Sennheiser Audiophile Product Manager, og fortsætter:

“Med en præcision og kraft som ingen anden og en ny følsomhed på tværs af alle frekvenser vil lytterne høre detaljer, som de aldrig har hørt før, især i den nederste ende af spektret.”

At forbedre en elsket klassiker og samtidig bevare dens bedste egenskaber var en udfordrende opgave, fortæller Sennheiser.

 

 

De startede med den laveste ende af frekvensspekret. HD 660S2 varme baskarakteristika går nu perfekt sammen med hovedtelefonernes silkebløde diskantpræstation og karakteristiske vokaltilstedeværelse. Resultatet er at klangfarven, og det unikke ved enhver instrumentdel, nu træder mere tydeligt frem.

I sidste ende får lytterne en dybere og klarere bas uden at ofre den detaljerigdom, som serien er kendt for.

 

 

Plys ørepuder og blød hovedbøjlepolstring placerer de reviderede 300-ohm transducere i den optimale afstand fra øret.

Leveres med to 1,8 meter lange kabler, der kan afmonteres. Det ene til 6,3 mm (1/4 tommer) single-ended stereo og det andet med 4,4 mm balanceret stereo jackstik. Der medfølger også en 6,3 mm til 3,5 mm (1/8 tommer) adapter.

 

 

Pris og tilgængelighed

Sennheiser HD 660S2 koster 599 Euro, direkte omregnet er det lige under 4.500 kr.

Forudbestilling er åbnet og levering starter 21/2.

 

Andre HIFI-nyheder

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.