Forside Produkter Mobil

Medie: Her er det ny iPhone 15 Pro design

-
Rendering af iPhone 15 Pro lavet af 9to5mac.com

iPhone 15-modellerne får et nyt og mere afrundet design viser tegninger som 9to5mac er kommet i besiddelse af

Magasinet 9to5mac er kommet i besiddelse af CAD-tegninger af hvad de er sikker på er den kommende iPhone 15 Pro.

Tegningerne har de fået via en troværdig leverandør af etuier. Apple-godkendte leverandører af tilbehør får udleveret tegninger og modeller på forhånd, så de kan have tilbehør som etuier klar til lanceringen.

Annonce:

Når først Apple har lagt sig fast på et design og begyndt at sende tegninger og modeller ud, så sker der normalt ikke markante ændringer derfra. Det kunne koste tilbehørs-leverandørerne dyrt.

Så hvis CAD-tegningerne er den ægte vare, så er dette grunddesignet på iPhone 15 Pro. Selve renderingen er lavet af 9to5mac baseret på de tegninger.

Denne model har fået udskiftet Lightning-porten med en USB-C port.

En anden ændring er kanten fra glas til siderne er blevet buet. Glasset buer i siderne, så det virker som om glasset går i et med rammen, som også buer mere end tidligere.

Bagpå er kamerabump blevet endnu tykkere. Det tyder på et opgraderet kamerasystem, med nye sensorer og linser. Selve layoutet minder dog om iPhone 14 Pro, med 3 linser og en LiDAR-scanner.

I forhold til en iPhone 14 Pro, så er denne formodede iPhone 15 Pro et par millimeter mindre i bredden, hvilket skyldes at rammen rundt om displayet er skrumpet.

Flere renderinger kan ses hos 9to5mac

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.