Forside Baggrund

Næste Sonos-højttalere er Era 300 og 100 med rumlig lyd

-
Cirka sådan ser Sonos Era 300 ud. Rendering af Alex Castro / The Verge

Medie: Sonos er klar med en ny generation af smarte højttalere, kendt som Era 300 og Era 100, som vil blive lanceret i de kommende måneder

Sonos næste højttalere hedder Era 300 og Era 100. Det erfarer teknologimagasinet The Verge.

Informationer om højttalerne har tidligere floreret under kodenavnet Optimo, men ifølge de seneste oplysninger bliver navnet Sonos Era 300 og Era 100.

Annonce:

Der bliver tale om smarthøjttalere med rumlig lyd, som skal konkurrerere med Apples HomePod.

Flagskibet Era 300 er designet til at afspille musiknumre med rumlig lyd og Dolby Atmos-indhold. Begge højttalere har et helt nyt design i forhold til de eksisterende Sonos-produkter.

Era 300 vil være en multidirektionel højttaler, der er bygget til at få mest muligt ud af rumlyd. Den har et fuldstændigt ombygget akustisk design og vil tilbyde den rigeste lydkvalitet af alle de enkelte højttalere, som Sonos nogensinde har udgivet.

Ud over at være bedre egnet til fordybende musiknumre med rumlig lyd, vil Era 300 sandsynligvis også tilbyde USB-C line-in, Wi-Fi 6-forbindelse og muligvis også Bluetooth-afspilning. Disse funktioner blev alle undersøgt under udviklingen, selvom nogle kan ændre sig i den endelige hardware, lyder det fra The Verge.

Era 100 vil være en mindre model, som kan suppleres senere i år med en Era 100 SL uden indbyggede mikrofoner til stemmestyring.

Det er ikke bekræftet om Era 100 vil få opadrettere Atmos enheder, så de kan indgå i et Atmos surround-setup med Sonos soundbars.

Alle højttalere i Era-linjen vil understøtte automatisk tuning og lydoptimering. Sonos har, ifølge The Verges kilder, også planer om at fremhæve virksomhedens fremskridt med hensyn til at bruge bæredygtige og miljøvenlige materialer med Era-porteføljen.

 

Annonce:
Forrige artikelMicrosoft Authenticator er ikke længere tilgængelig på Apple Watch
Næste artikelNorlys og Stofa hæver priserne på store pakker på grund af sport
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.