Forside Nyheder

Norlys og Stofa hæver priserne på store pakker på grund af sport

-

Stigende priser på sportsrettigheder tvinger Norlys og Stofa til at hæve prisen på de store tv-pakker. Kunder med små tv-pakker, som udgør omkring halvdelen af tv-kunderne, får dog ingen prisstigninger.

Norlys har forsøgt at holde priserne på tv-pakker i ro og har ikke hævet priserne de seneste år. På grund af betydeligt dyrere sportsrettigheder er Norlys dog nu nødt til at hæve prisen på nogle tv-pakker pr. 1. april 2023. Prisstigningen sker for både Norlys- og Stofa-kunder.

Annonce:

“De store prisstigninger på sportsrettigheder betyder, at vi står i en situation, hvor vi enten skal tage sportskanalerne ud af vores pakker eller acceptere, at vi er nødt til at hæve priserne for at bibeholde sporten som en del af vores udbud”, siger Sune Nabe Frederiksen, der er direktør i Norlys Digital i en pressemeddelelse til recordere.dk

Norlys’ egne kundeundersøgelser viser, at et bredt udvalg af sportskanaler er afgørende for mange kunder.

“Derfor vil vi fortsætte med at tilbyde sport i vores tv-pakker. Det betyder desværre, at vi må hæve priserne på de pakker, hvor der er mange sportskanaler. For de største tv-pakker er der tale om store prisstigninger, men det afspejler den fortsatte eksplosion i priserne på sportsrettigheder”, siger Sune Nabe Frederiksen.

Kunder med enten en mellem tv-pakke eller en stor tv-pakke vil derfor opleve prisstigninger på deres tv-pakker pr. 1. april 2023. Prisen på grundpakkerne hos både Norlys og Stofa forbliver uændret. Det betyder, at omkring halvdelen af Norlys’ og Stofas tv-kunder ikke vil opleve prisstigninger.

“Jeg er glad for, at det lykkes os at holde prisen i ro på de små tv-pakker. Det betyder, at de kunder, der ikke ønsker at se mange forskellige sportskanaler, ikke bliver ramt af de stigende priser. Samtidig giver det mulighed for, at kunder med de store tv-pakker kan konvertere til en lille tv-pakke og en Vælg Selv-pakke, hvis de ikke ønsker at betale den stigende pris for sportsrettighederne”, siger Sune Nabe Frederiksen.

Samtidig udvider Norlys indholdet i de store tv-pakker hos både Norlys og Stofa. Her får kunderne allerede fra 1. marts adgang til streamingtjenesten Viaplay Total, som for kunder med stor tv-pakke er en vigtig del af den samlede sportsoplevelse. Kunder med mellempakken hos Stofa får fremover adgang til Viaplay Film & Serier.

Priser og pakker pr. 1. april 2023

Norlys

Nuværende pris (pr. måned) Pris pr. 1. april 2023 (pr. måned) Prisændring (pr. måned) Nyt indhold
Vælg Selv 109 kr. 109 kr. 0 kr.
Vælg 8 439 kr. 469 kr. 30 kr.
Vælg Alt 629 kr. 729 kr. 100 kr. Viaplay Total

Stofa

Nuværende pris (pr. måned) Pris pr. 1. april 2023 (pr. måned) Prisændring (pr. måned) Nyt indhold
Lille tv-pakke 274 kr. 274 kr. 0 kr.
Mellem tv-pakke 469 kr. 529 kr. 60 kr. Viaplay Film & Serier
Stor tv-pakke 629 kr. 779 kr. 150 kr. Viaplay Total

Prissætningen kan variere for kunder gennem antenneforeninger. Kontakt din lokale antenneforening for at høre din lokale pris.

Annonce:
Forrige artikelNæste Sonos-højttalere er Era 300 og 100 med rumlig lyd
Næste artikelFlexii-kunder får nu 5G med i prisen
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.