Forside Nyheder

Nu kan du få vejr-radar på Android Auto

-

Vejr & Radar-appen, kan nu vise live vejr-radar information på skærmen i din bil, så du ikke bliver overrasket af dårligt vejr, når du er på vej.

Mens du kører, kan du se vejret lige nu centreret omkring din placering. Vejr & Radar har bevidst begrænset hvad du ser på bilskærmen for at værne om din sikkerhed og undgå distraktioner.

Annonce:

I selve appen har du som altid den fulde udgave af den interaktive VejrRadar, som viser dig vejret lige nu og op til tre dage fremad i fire forskellige lag.

Din bil skal være kompatibel med Android Auto og så skal du have den seneste version af Vejr & Radar-appen installeret på din Android-smartphone. VejrRadaren vil nu ledsage dig på din bilskærm, mens du kører – afhængigt af bilens skærm vil du enten se kortet i delt visning eller i fuld skærm.

Vejr & Radar til Android Auto fungerer med både den gratis og den betalte version af appen.

Og Apple? Vejr & Radar arbejder også på at integrere VejrRadaren i Apple Car Play, men da dette er helt nyt terræn for både Google og Apple, er det ikke kun op til Vejr & Radar hvornår det sker.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.