Forside Nyheder

Prisfald på Netflix i mere end 100 lande

-

Netflix har med øjeblikkelig virkning sænket prisen mellem 20-60% i mere end 100 lande, USA og Vesten undtaget.

Det plejer at gå den modsatte vej, at en streamingtjeneste annoncerer at nu stiger priserne grundet stigende omkostninger, men nu går Netflix mod strømmen og sænker priserne.

Annonce:

I mere end 100 lande er det billigste Netflix-abonnement, Basic, faldet i pris. Prisfaldet er markant, mellem 20% og 60%. Det skriver magasinet The Hollywood Reporter.

Det er også en interessant udvikling lige nu hvor Netflix står overfor sådan rigtigt at slå ned mod konto-deling, hvor dem der deler med andre husstande må betale mere for tjenesten, hvis de ønsker fortsat at dele på den måde.

Selvom 100+ markeder lyder af meget så udgør de tilsammen “kun” godt 10 millioner abonnenter tilsammen, ud af de i alt 230 millioner abonnenter som Netflix har.

Nordamerika og Vesteuropa holdes udenfor prisjusteringerne.

Det er lande i øvrige områder som i Central- og Sydamerika, Afrika syd for Sahara, Mellemøsten og Nordafrika, Central- og Østeuropa og Asien og Stillehavsområdet, som vil opleve at Netflix lige er blevet mellem 20-60% billigere, både for eksisterende og nye abonnenter.

 

Annonce:
Forrige artikelAllente klar med egen Google TV streaming-dongle
Næste artikelSnart kan du få din egen, private AI-radiovært på Spotify
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.