Forside Nyheder

Viaplay vil ikke være klassisk tv-distributør i fremtiden

-

TV-distributøren Allente er ikke en del af fremtidsplanerne for Viaplay Group

Selvom Viaplay udspringer af klassisk tv-distribution, med selskaber bag som MTG, NENT og nu Viaplay Group, så har de ikke planer om at den klassiske tv-distribution skal være en del af fremtiden.

Annonce:

Det skriver MediaWatch på baggrund af en bisætning sagt under årsregnskabsfremlæggelsen for Viaplay Group.

Det er Viaplay Group og Telenor som har tv-distributøren Allente i et joint venture. Allente opstod som en sammenlægning af Viasat og Canal Digital.

Men selvom Allente faktisk løftede bundlinjen i Viaplay Group med 282 millioner svenske kroner for 2022, så er den langsigtede strategi hos Viaplay rene streamingtjenester.

“Vi mener ikke, at vi er den bedste langsigtede ejer af dette aktiv. Vi har en kontinuerlig dialog om vores muligheder med vores medejer Telenor,” fortalte Viaplay Groups finansdirektør, Enrique Patrickson ifølge MediaWatch.

Finansdirektøren kom dog ikke nærmere ind på hvornår ude i fremtiden, at Viaplay Group kan finde på at frasælge deres andel af Allente.

 

Annonce:
Forrige artikelIKEA sætter dato og pris på ny luftkvalitetssensor
Næste artikelKritiske fejl fundet: Opdater Apple-enhederne nu
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.