Forside Nyheder

Telenor vil følge Viaplay ud af Allente ejerskab

-

Ingen af de nuværende ejere af tv-distributøren Allente ser nogen fremtid i ejerskabet

Allente er tv-distributøren der opstod som en sammenlægning af Canal Digital og Viasat.

Annonce:

Med Telenor som ejer af Canal Digital og NENT (Nu Viaplay Group) som ejer af Viasat, blev Allente skabt som et joint venture mellem de to.

Forleden kom det så frem at Viaplay Group ikke er interesseret i en ejerandel af den klassiske tv-distributør på langt sigt.

“Vi mener ikke, at vi er den bedste langsigtede ejer af dette aktiv (Allente, red.). Vi har en kontinuerlig dialog om vores muligheder med vores medejer Telenor,” fortalte Viaplay Groups finansdirektør, Enrique Patrickson, ifølge MediaWatch i forbindelse med fremlæggelsen af årsregnskabet i februar.

Se også: Viaplay vil ikke være klassisk tv-distributør i fremtiden

Men heller ikke Telenor er interesseret i at fortsætte som medejer på sigt.

“Vi har diskuteret vores langsigtede muligheder med vores medejer gennem tiden”, fortæller Telenors informationschef til det norske magasin Kampanje.

Så begge ejere lægger op til at et salg af Allente til 3.part, og det  kan komme på tale på den lange bane. Det er i hvertfald noget de begge taler om i denne tid.

Se også: Allente klar med egen Google TV streaming-dongle

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.