Forside Nyheder

iRobot lancerer Roomba Combo I8+robotstøvsuger og -gulvmoppe

-

iRobot har udvidet sit sortiment af kombi-robotter med lanceringen af Roomba Combo i8+, som er en robotstøvsuger og -gulvmoppe, der klarer både våd og tør gulvrengøring.

Den kommer med to støvbeholdere – en traditionel og en Combo-beholder, som gør det muligt for robotten at både støvsuge og moppe hårde gulve. Det er nemt at skifte beholder, og robotten er udstyret med 10x Power-Lifting suction samt intelligent styresystem, der lærer dit hjem at kende og kan give rengøringsforslag baseret på dine vaner og rengøringsmønstre.

Annonce:

Roomba Combo i8+ kan støvsuge alle typer gulve og har genanvendelige gulvklude, der holder i op til 30 cykler. Robotten kan styres via app eller stemmestyring og kan opsættes til at undgå at moppe på tæpper og måtter samt rengøre specifikke områder eller objekter.

Roomba Combo i8+ er en intelligent robotstøvsuger og -gulvmoppe, der kortlægger og tilpasser sig til dit hjem via Imprint Smart Mapping-teknologien. Du kan nemt starte rengøringen via appen eller med stemmestyring. Der er også mulighed for at opsætte ”No Mop-zoner”, så du undgår gulvmopning på tæpper og måtter. Roomba Combo i8+ kan rengøre specifikke områder efter rum eller objekter, hvilket øger brugeroplevelsen. .

Pris og levering

Roomba Combo i8+ sælges til en vejledende udsalgspris på DKK 5.999,-.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.