Forside Nyheder

Norlys og Waoo: Nu får 820.000 husstande større valgfrihed på tv og internet

-

Waoo og Norlys udvider samarbejdet, så alle de mere end 820.000 husstande, der har adgang til Norlys’ fibernet, kan vælge Waoo som udbyder.

I løbet af juni får 375.000 nye husstande i primært Sydjylland endnu en udbyder at vælge internet og tv fra. Det sker, når Waoo får adgang til hele Norlys’ fibernetværk.

Annonce:

“Med Waoo når vi en milepæl i vores bestræbelser på at sikre en sund konkurrence, som i sidste ende giver bedre produkter og priser til alle husstandene på vores fibernet”, siger Lars Skovgaard, der er direktør for salg og partnerskaber i Norlys’ fiberforretning i en pressemeddelelse til recordere.dk

Hidtil har Waoo kunnet tilbyde sine produkter i en del af Norlys’ fiberområde, men med åbningen i Syd- og Sønderjylland tager Waoo endnu et skridt mod at blive landsdækkende.

 

“Vi er glade for udvidelsen af vores aftale, så mere end 820.000 husstande nu har mulighed for også at vælge Waoo internet og tv. Vi går ydmygt til opgaven og ser frem til at kunne byde velkommen til endnu flere glade Waoo-kunder, når vi åbner for tilmeldinger inden længe”, siger Brian Lønroth, der er markedsdirektør i Waoo.

Det udvidede samarbejde mellem Waoo og Norlys er kommet i stand gennem den uafhængige platform OpenNet, der i forvejen leverer til en lang række serviceudbydere og ejere af fibernet.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.