Forside Nyheder

Norwegian opgraderer WiFi om bord med ny aftale

-
Foto: Norwegian

Norwegian har indgået en aftale om at få højhastigheds-WiFi i flåden af fly

I 2011 var Norwegian det første flyselskab i Europa til at tilbyde WiFi om bord, men siden er der sket en udvikling på det område, med bedre WiFi og højere hastigheder. Så nu er det blevet tid til at opgradere.

Norwegian har derfor fornyeet sit partnerskab med Anuvu og bliver det første flyselskab uden for Nordamerika til at lancere Anuvus højhastigheds-WiFi-system. Partnerskabet baner vejen for mere stabilt og hurtigere WiFi til gavn for Norwegians kunder.

Annonce:

Med Anuvus teknologi vil der opleves en hastighedsforøgelse på op til 20 gange i forhold til deres nuværende muligheder, når der surfes, streames, uploades og downloades.

Derudover tilbyder teknologien ekstra båndbredde, hvilket betyder, at op til 10 gange flere kunder kan være på internettet samtidigt uden at påvirke hastigheden.

“Vi er meget glade for vores fornyede partnerskab med Anuvu. Vi forventer at begynde at udrulle den nye løsning i løbet af de næste par år, hvilket vil forbedre internethastighederne betydeligt for vores kunder om bord”, fortæller Christoffer Sundby, Chief Marketing & Customer Officer hos Norwegian i en udmelding, og fortsætter:

“Vi arbejder hele tiden på at udvikle og forbedre vores service om bord, og det er vigtigt for mange af vores kunder at have adgang til hurtigt og stabilt internet i luften. Derfor er det en høj prioritet for os”,

I de kommende år vil Anuvus teknologi blive installeret i Norwegian’s nye flyleverancer og gradvist blive udbredt i hele flåden.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.