Forside Produkter Auto

Polestar 4 får premiere i april

-

Det svenske elbilmærke Polestar har annonceret, at de vil afsløre deres nye elbil, Polestar 4, den 18. april 2023 på Shanghai Auto Show. Polestar 4 er en elektrisk SUV-coupé, der forener coupéens aerodynamik med SUV’ens rummelighed.

Den vil være den hurtigste Polestar-bil hidtil og bygget med bæredygtighedsforbedringer, der tidligere er blevet vist i Polestars konceptbiler.

Annonce:

Polestar CEO, Thomas Ingenlath, udtaler, “Polestar 4 er ikke bare en forenklet udgave af vores første SUV. Vi har gentænkt hele designet for at skabe en ny type SUV-coupé”.

Shanghai Auto Show besøgende kan besøge Polestar på stand 6B07 i hal 6.2 for at se Polestar 4 og også få et første kig på den for nyligt opdaterede Polestar 2. Polestar er et datterselskab af Volvo, og virksomheden fokuserer på at udvikle bæredygtige biler med en kombination af elegant design og ydeevne.

Annonce:
Forrige artikelNu rammes Apple også af nedgang i computer-salget
Næste artikelRekordindtægter i musikbranchen i 2022: Festivaler og streaming trækker op
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.