Forside Nyheder

Apple annoncerer hovedprogram for WWDC 2023

-

Keynote på WWDC 2023, hvor de nye softwares annonceres, ligger samme sted som de forrige år

Apple har netop annonceret programmet for deres årlige Worldwide Developers Conference, herunder tidspunkter for keynoten og Platforms State of the Union, og har givet flere detaljer til udviklere om, hvad de kan forvente at lære og opleve.

Annonce:

WWDC23 er åben og gratis for alle udviklere, og vil blive holdt online fra 5. til 9. juni. Derudover har både udviklere og studerende chancen for at deltage fysisk i en særlig event i Apple Park på konferencens første dag. Ugen er spækket med begivenheder og aktiviteter, designet til at oplyse udviklere om de seneste teknologier, værktøjer og rammer, der er under udvikling til iOS, iPadOS, macOS, tvOS og watchOS.

I løbet af ugen får udviklerne mulighed for at interagere med Apples ingeniører og eksperter gennem personlige konsultationer og Slack-aktiviteter for at få vejledning i at skabe nyskabende apps og spil til forskellige platforme.

 

Apples keynote
5. juni kl. 19.00 dansk tid

Det største og mest ventede WWDC23-event til dato skydes i gang med et indblik i de spændende opdateringer, der introduceres til Apples platforme senere i år. Keynoten vil være tilgængelig via apple.com, Apple Developer-appen, Apple TV-appen og YouTube. Den kan også afspilles on-demand, når streamingen er færdig.

Platforms State of the Union
5. juni kl. 22.30 dansk tid

Udviklere kan lære, hvordan de kan forbedre deres apps ved at dykke ned i nye værktøjer, teknologier og forbedringer på tværs af Apples platforme. Platforms State of the Union streames via Apple Developer-appen og Apple Developer-websitet.

Apple Design Awards
6. juni kl. 03.30 dansk tid

Apple Design Awards anerkender og hylder kunsten, kreativiteten og den tekniske ekspertise hos Apples udviklerfællesskab. Dette års vindere af Apple Design Awards bliver offentliggjort via Apple Developer-appen og -websitet.

Adgang til eksperter

Med 175 dybdegående sessionsvideoer samler WWDC23 de nyeste værktøjer og teknologier for at give udviklere muligheden for at lære, hvordan de kan skabe den næste generation af apps og spil. Udviklere kan få svar på deres spørgsmål vedrørende teknik, design og App Store – herunder hvordan de forbedrer deres apps synlighed i appbutikken – fra Apples eksperter under personlige konsultationer online.

Fra den 6. til den 9. juni vil videoer af sessionerne blive offentliggjort dagligt på Apple Developer-appen og Apple Developer-websitet.

 

Aktiviteter

Udover sessionsvideoer og personlige konsultationer vil Apples ingeniører og designere være værter for aktiviteter i Slack ugen igennem for at hjælpe udviklere med at engagere sig i tekniske diskussioner, få svar på deres spørgsmål og skabe kontakt med hinanden.

Deltag i en spørgerunde om teknologi eller design, se en sessionsvideo og stil spørgsmål til foredragsholderen, eller opbyg et fællesskab ved at lære hinanden bedre at kende gennem en aktivitet.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.