Forside Nyheder

BookBeat sløjfer øverste hylde og sænker prisen på nederste

-
Foto: PR

Bogtjenesten BookBeat reducerer prisen for deres mest populære abonnement og fjerner Unlimited

Bogstreamingtjenesten BookBeat sløjfede ‘øverste hylde’ – unlimited-abonnementet – fra deres primære markeder sidste år og nu sker det også i Danmark. Det var et abonnement som gav ubegrænset lytning til bøger.

Samtidig sættes prisen for ‘nederste hylde’, deres mest populære abonnement Basic. Prisen for Basic falder fra 79 kr/måned til 59 kr/måned.

Annonce:

Der introduceres også et nyt mellemabonnement, BookBeat Standard, hvor brugerne kan lytte i 50 timer for 99 kr./måned.

“Vi vil gerne gøre det mere tilgængeligt for danskerne at nyde lydbøger i hverdagen, og derfor tilbyder vi nu en endnu laver pris på BookBeat Basic, der er det perfekte abonnement for dem der lytter omkring en halv til en hel time i hverdagene”, fortæller Josefin Nordin, Country Manager for BookBeat i Danmark i en udmelding, og fortsætter:

“Samtidig tilbyder vi nu også et nyt abonnement til under 100 kr./måned, når vi lancerer BookBeat Standard, som giver 50 timers lytning pr. måned. I økonomisk pressede tider som disse håber vi, at det giver flere danskere mulighed for fortsat at have en streamingtjeneste til digitale bøger”.

Alle tre giver adgang til hele BookBeats katalog med over 800.000 e- og lyd-bøger.

Abonnementerne er fremover:

  • Basic 20 timers lytning/måned kr. 59,-
  • Standard 50 timers lytning/måned kr. 99,-
  • Premium 100 timers lytning/måned kr. 129,-

Har man et Premium abonnement og en måned ønsker at lytte mere end 100 timer, så kan der tilkøbes ekstra timer.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.