Forside Nyheder

Norlys lancerer en tv-app til Samsung tv

-

Norlys har taget et yderligere skridt mod en fuldstændig app-baseret strategi med introduktionen af en ny app til Samsung tv

Som tv-kunde hos Norlys er der nu mulighed for at downloade Norlys Play appen til dit Samsung tv.

Annonce:

“Vi ved, at flere af vores kunder har efterspurgt en app til Samsung tv, og nu er vi klar til at lancere den. Det er en teknologi, der hele tiden udvikler sig, og derfor kommer appen også til at udvikle sig, så vi kan tilbyde det bedste og nyeste til vores kunder”, fortæller Sune Nabe Frederiksen, direktør for Norlys digitale forretning, i en udmelding.

 

En fremtid præget af et helt app-baseret tv-landskab

Sidste år stoppede Norlys salget af tv-boksen, for at fokusere på en app-baseret løsning. Dette betyder, at kunder nu kan vælge enten Apple tv eller Chromecast som en del af deres køb af Norlys’ tv-tjenester. Yderligere tilbyder vi en app til de Smart tv’s, der opererer på Android tv, såsom Sony og Philips.

“Vi ønsker at levere apps til de mest populære platforme og gøre det både nemt og intuitivt at bruge vores løsninger. Derfor er vi også glade for, at vi nu har en app klar til Samsung tv, for vi vil være den mest attraktive udbyder for tv-kunderne”, siger Sune Nabe Frederiksen.

Udover apps er det stadig der stadig modtage tv gennem antennestikket hos Norlys, hvis man foretrækker dette frem for app-baserede løsninger.

 

Annonce:
Forrige artikelEU vil stramme hurtigere op omkring AI
Næste artikelBukserne advarer hvis du har glemt at lyne op
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.