Forside Produkter AI

Nu kan AI se med: Udvikler giver ChatGPT øjne gennem en iPhone

-

Udvikler omdanner iPhone til ChatGPT’s øjne med imponerende resultater

En AI-udvikler har forvandlet sin iPhone til GPT-4’s øjne og skabt en alvidende AI-assistent ved hjælp af en række teknikker. Mckay Wrigley fortæller i en video på Twitter, hvordan han skabte en AI-assistent, der kan se ved at hacke sin iPhone.

Annonce:

Wrigley anvendte en blanding af software, såsom YoloV8 til genkendelse af objekter, en visionsmodel, GPT-4 til AI-delen, OpenAI Whisper til stemmefunktionen, Google Custom Search Engine og Python, som blev sammensat “på en sjov måde”.

Han påpeger, at det var “100 gange nemmere” at lave end det ser ud, og forudsiger at “dette er fremtiden”.

Men hvordan ser denne fremtid ud? Som det fremgår af hans video, kan GPT-4 observere og identificere objekter ved hjælp af iPhone-kameraet.

Wrigley demonstrerer, hvordan han anvendte synsassistenten til at forstå, hvad en keto-diæt er, for derefter at identificere keto-venlige fødevarer i sit køleskab og bagefter søge efter en opskrift på nettet, med de tilgængelige ingredienser.

Wrigley understreger, at han bruger en Mac til at køre visionsmodellen, som viser videostrømmen, da iPhone ikke er kraftfuld nok til at håndtere dette.

Øjne til AI ser ud til at kunne hjælpe med tilgængelighed, så synshandikappede kan få en assistent som kan se for dem. Som at se madvarer, læse  fødevareetiketter, finde nøglerne oma. i hjemmet eller assistere med at se udenfor hjemmet.

 

Annonce:
Forrige artikelForbedringer af Google TV-oplevelsen
Næste artikelFørste Dune: Part Two-trailer er landet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.