Forside Nyheder

Norlys udvider sit streaming tv-tilbud til alle

-

Norlys Play bliver nu en konkurrent til YouSee Play med landsdækkende tv-streaming

Startende fra i dag, kan Norlys levere tv til alle adresser i Danmark. Takket være nye aftaler med indholdsleverandører, er Norlys nu i stand til at tilbyde tv, der udelukkende kan ses via Norlys Play-appen, som tidligere kun var tilgængelig for kunder med kabel- eller antenne-tv.

Annonce:

Sune Nabe Frederiksen, direktør for Norlys’ digitale forretning, udtaler, at det er vigtigt for dem at kunne levere et stærkt alternativ til de kunder, der foretrækker streamingtjenester.

“Vi kigger hele tiden på, hvordan kunderne ønsker at få deres tv leveret, og hvordan vi er den mest attraktive udbyder for tv-kunderne. Det er vigtigt for os at kunne tilbyde et stærkt alternativ til de målgrupper, der foretrækker at streame alt tv, og det kan vi netop med denne løsning”, siger Sune Nabe Frederiksen i en udmelding.

Den nye løsning fra Norlys er designet til at lette tilpasningen af tv-indhold til kundens individuelle behov, og tilbyder muligheden for at vælge og ændre kanaler eller streamingtjenester måned til måned. Kundens valg er tilgængeligt i tre varianter, med mulighed for at vælge mellem 4, 8 eller 20 kanaler eller streamingtjenester.

Frederiksen understreger, at kundernes efterspørgsel efter fleksibilitet er vigtig, og at moderne tv-abonnementer skal kunne håndtere denne dynamik.

“Kunderne efterspørger mere fleksibilitet i deres tv-produkt. Mange shopper i forvejen rundt mellem de kendte streamingtjenester alt efter, hvilken serie eller film, der er hot lige nu. Det skal et moderne tv-abonnement kunne rumme. Derfor lytter vi til kundernes behov og øger fleksibiliteten, så de kan vælge kanaler og tjenester til og fra uden at skulle tænke på pointsystemer”, fortæller Sune Nabe Frederiksen.

For dem, der fortsat foretrækker en traditionel tv-pakke, er der stadig mulighed for at vælge mellem en lille, mellem eller stor tv-pakke. Lanceringen af de nye produkter påvirker ikke de aftaler, som eksisterende kunder har i dag, men skift er naturligvis muligt, hvis de ønsker det.

 

Nye tv-produkter
De fleksible

Vælg 4 (Max 1 streamingtjeneste) – Pris: 249 kr (pr måned)
Vælg 8 (Max 3 streamingtjenester) – Pris: 399 kr (pr måned)
Vælg 20 (Max 5 streamingtjenester) – Pris: 649 kr (pr måned)

De faste

Lille tv-pakke (21 kanaler) – 274 kr. (pr måned)
Mellem tv-pakke (33 kanaler) – 529 kr. (pr måned)
Stor tv-pakke (53 kanaler) – 779 kr. (pr måned)

 

Annonce:
Forrige artikelNy trailer: Sjette sæson af Black Mirror lander 15. juni
Næste artikelMeta kommer Apple i forkøbet med nyt headset
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.