Forside Nyheder

Nu kan du hente iOS 17 og andre Apple udvikler-betaer uden at skulle betale

-

Apple har ændret sin politik vedrørende adgangen til udvikler-betaer og åbnet op for et bredere publikum end blot betalende udviklere. Tidligere var disse beta-versioner kun tilgængelige for udviklere med en betalt konto, der kostede 99 dollars om året.

Men nu har Apple ændret kurs og gjort det muligt for flere mennesker at få adgang til disse tidlige versioner af deres software.

Annonce:

Ændringen blev først bemærket af Twitter-brugeren @iSWUpdates, der opdagede, at “OS beta releases” nu blev listet som en gratis ressource på en support-side, når brugere tilmeldte sig den gratis Apple Developer-konto ved blot at bruge deres Apple ID. Andre kilder bemærkede også denne ændring tidligere i dag, selvom Apple oprindeligt blev antaget at have begået en fejl.

Med denne ændring har alle nu mulighed for at downloade og installere de nyeste udvikler-betaer af iOS 17, iPadOS 17 og macOS Sonoma uden at skulle vente på de offentlige beta-versioner, der normalt frigives i juli.

Når brugerne har registreret deres Apple ID hos Apple Developer, vil de se en ny menu i Indstillinger-appen under “Generelt” -> “Softwareopdatering” -> “Betaopdateringer”. Her vil der være en ny mulighed kaldet “iOS 17 Developer Beta”. Brugerne kan derefter downloade og installere udvikler-betaer som normalt.

Adgang for et bredere publikum

Denne ændring i Apples politik giver et bredere publikum mulighed for at få en tidlig smagsprøve på de kommende funktioner og forbedringer i Apples operativsystemer. Det er en spændende udvikling for Apple-fans og teknologiinteresserede, da det giver dem mulighed for at være blandt de første til at opleve og teste nye funktioner.

Det er værd at bemærke, at udvikler-betaer typisk indeholder bugs og ustabile funktioner, da de stadig er i udviklingsfasen. Derfor anbefales det, at brugerne kun installerer dem på enheder, der ikke er afgørende for deres daglige brug.

Apple har tidligere sat en høj pris på adgangen til udvikler-betaer, men med denne ændring viser virksomheden, at de ønsker at inddrage et bredere publikum i udviklingsprocessen. Det er en positiv udvikling, der kan føre til bedre feedback og forbedret stabilitet i fremtidige softwareopdateringer.

Hvis du er interesseret i at blive en del af udviklerfællesskabet og udforske de nyeste beta-versioner af Apples operativsystemer, kan du nu tilmelde dig den gratis Apple Developer-konto og begynde at downloade og installere udvikler-betaer. Således kan du være blandt de første til at opleve og give feedback på de kommende ændringer i Apples software.

OBS: Vigtigt at huske at det er meget tidlige betaer

Vær opmærksom på at mange af de første betaversioner af operativsystemer er ramt af fejl og mangler, ligesom mange apps ikke vil virke med beta software.

Så lad være med at installere hvis du vil være 100% sikker på at din enhed virker med f.eks. MitID, Kørekort, MobilePay eller din mobilbank.

Annonce:
Forrige artikelHar du et Gigabyte-bundkort? Opdater BIOS’en nu!
Næste artikelAndroid-beskeder er bedre i iOS 17 – for iPhone-brugerne
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.