Forside Nyheder

TV 2 og DR størst på streaming i Danmark

-
Foto: Shutterstock.com

Streaming i Danmark: Danskerne værdsætter public service-indhold

Når der kigges isoleret på streamigtjenester, så er forbruget på TV 2 Play og DRTV omtrent samme størrelse som forbruget på Netflix. Det skifter lidt uge for uge, hvem af de 3 som er størst.

Men i samme top-10 findes også tv-distributørenes tjenester, med YouSee Play som den største. Men også Stofa WebTv og Waoo streaming er med i top-10.

Annonce:

Hvis man i stedet for at se isoleret på forbruget på DRTV og TV 2 Play, ser på streamingforbruget af DR og TV 2s kanaler og indhold, på tværs af alle tjenester hvor deres indhold vises, så viser det at de to danske public service-udbydere står skærkt. Det skriver TV 2 i en udmelding.

Når man tager i betragtning, at DR’s og TV 2’s indhold også streames via distributørernes tjenester udover DRTV og TV 2 Play, udgør disse to udbydere næsten halvdelen af danskernes streamingforbrug.

I løbet af de første fem måneder af året streamer hver dansker i gennemsnit 74 minutter om dagen. Af denne tid udgør de danske broadcasters streamingtjenester 41 procent af danskernes forbrug, distributørernes streamingtjenester udgør 28 procent, mens de internationale streamingtjenester står for 30 procent af forbruget.

Grafik: TV 2

Som det fremgår af figuren ovenfor, udgør TV 2 Play og forbruget af TV 2-indhold på distributørernes streamingtjenester 26 procent af markedet, mens DRTV og forbruget af DR’s indhold på distributørernes streamingtjenester udgør 22 procent af forbruget.

 

Annonce:
Forrige artikelTEST: Technics AZ80 – Den nye konge af in-ear hovedtelefoner med aktiv støjreduktion
Næste artikelNyt tiltag mod kontodeling booster Netflix’ brugertal markant
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.