Forside * Nyheder

Forummet kan fejre 1 års fødselsdag

   

Med mere end 14.000 beskeder i næsten 2000 emner, skrevet af hen ved 1500 aktive brugere, er forummet på recordere.dk blevet en succes. Tanken bag forummet, var at få et sted hvor vi kunne samle erfaringerne med de dengang helt nye harddisk- og DVD-optagere.


Selve hjemmesiden recordere.dk startede dog allerede omkring 1. marts 2003, med et sammenligningsskema over de dengang forholdsvis få recordere på markedet. De første godt 6 måneder var det eneste indhold, og den hjemmeside i ser i dag startede først sådan rigtigt da forummet kom til.


Derfor vil vi gerne markere denne dag. Sige tak til alle de mange aktive brugere. Uden jer intet forum. Forhåbentlig får vi endnu et fornøjeligt år nu hvor DVD-optagerne har taget hul på deres 3. generation. Salget anslås at stige eksplosivt, så vi får nok en masse nyt at udveksle erfaringer om – sammen med en masse nye brugere.


Tak, fra hele recorder.dk teamet 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.