recordere.dk - optaget af tech - 200.000 læsere/måned (gns.)
Annonce:

MOBIL

I dag udkommer iOS 17, her er nyhederne

I dag d. 18/9 udkommer den ny iOS 17. Her er hvad den indeholder.

Udsender opdatering: Apple bøjer sig for strålingsbekymringer

Den forløbne uges bekymringer omkring for høje SAR-værdier på iPhone 12 bliver nu lagt til ro med en softwareopdatering, selv om Apple ikke mener,...

iPhone 15 Pro’s A17 Pro chip næsten lige så hurtig som en M1 chip

En læk fra Geekbench Pro viser at den nye A17 Pro chip fra Apple er næsten lige så hurtigt som M1 chipsettet på Mac.

Apple skifter holdning til “Reparationsret” efter ny lov i Californien

I mange år har den teknologiske gigant, Apple, stået fast på deres beslutning om at holde deres enheder lukket for reparation. Men nu ser det ud til, at vinden har skiftet retning.

Forvirring omkring USB-C på iPhone 15

Implementeringen af USB-C i iPhone gør nogle ting mere simplere, men andre ting mere komplekse. Overordnet set, og med fremtiden som perspektiv, er de fleste...

Her er iPhone 15 Pro og Pro Max – med danske priser

Apple har netop præsenteret iPhone 15 Pro familien for 2023-2024, og med USB-C og et forbedret kamera, var der lagt op til hvad der ellers var nyt.

Apple har sænket priserne på nye iPhones

Der var rygtet en prisstigning på vej med de nye iPhones, men det holdt ikke vand.

Her er iPhone 15 og 15 Plus – Med danske priser

Apple har netop præsenteret iPhone 15 familien for 2023-2024, og de fleste hemmeligheder var allerede afsløret. Bl.a. kom det ikke som en overraskelse at de nye iPhones kommer med USB-C.

Her er de nye Apple Watch modeller – Med DK priser.

Apple har netop præsenteret Apple Watch familien for 2023-2024, og der kommer en 9. generation af Apple Watch og en 2. generation af Watch Ultra.

Google teaser Pixel Watch 2 i ny video

Det nye smartur forventes annonceret 4. oktober sammen med de nye Pixel-telefoner. Vi ved dog stadig ikke, om uret kommer til Danmark. Googles eget bud...
Annonce:

Google gør ikke meget for at skjule hvad de lancerer til oktober

Google viser Pixel 8 og nyt ur frem i teaser-video

Apple frigiver iOS 16.6.1 før lanceringen af iOS 17

Apple overraskede i dag med en ny softwareopdatering, iOS 16.6.1, som blev frigivet til offentligheden kort tid før den forventede lancering af iOS 17. Denne mindre opdatering tilbyder primært stabilitets- og sikkerhedsrettelser for iPhone-enheder, der kører på iOS 16.

TEST: Denon PearL Pro – Trådløse in-ear hovedtelefoner der måler hvordan du lytter

Hvis du vil have et sæt in-ear hovedtelefoner som lyder fantastisk, og er ligeglad med at sælge din sjæl, så er Denon PearL Pro virkeligt noget af det bedste vi har hørt, men der er desværre et catch…

Sony lancerer Xperia 5 V: Kompakt Android mobil med avanceret kamera

Sony præsenterer nu deres nyeste tilføjelse til Xperia-serien: Xperia 5 V.

Dankortet fylder 40 år: Men hvad hvis kontanter blev afskaffet?

I dag, d. 1. september, fejrer Danmark Dankortets 40-års fødselsdag. Selvom betalingskort i dag er den mest udbredte betalingsmetode, afslører en ny undersøgelse, at hver femte dansker vil finde det udfordrende, hvis kontanter blev fuldstændigt fjernet.

Kort nyt: OnePlus klar med OxygenOS 14 og Android 14 til september

OnePlus, har meddelt, at deres seneste styresystem, OxygenOS 14, vil være tilgængeligt globalt fra den 25. september 2023.

VIDEO: Google sætter dato på Pixel 8 Pro-lancering: 4/10

Samtidig lancerer Google en sjov video, der driller iPhone på en venskabelig måde. Ganske, som min kollega Jens gættede tidligere på dagen, bliver det til...

Google Pixel 8 Pro “Lækket” – var det en fejl?

Google har uforvarende frigivet et billede af den kommende Google Pixel 8 Pro på deres hjemmeside. Selvom mange spekulerer i, om dette var en fejl eller en bevidst markedsføringsstrategi, mener de fleste, at det ville være en alvorlig fejl fra Googles side, hvis det faktisk var en utilsigtet lækage.

Masimo og Denon lancerer nye høretelefoner, der personligt tilpasser lydoplevelsen

Masimo har netop annonceret udvidelsen af deres premium Denon-sortiment. Med introduktionen af deres nyeste skud på stammen, Masimo AAT, præsenterer firmaet Denon PerL og PerL Pro True Wireless in-ear høretelefoner.

Fairphone lancerer ny reparationsvenlig Android smartphone med 8 års softwaresupport

I en æra med voksende efterspørgsel efter bæredygtighed og etisk fremstilling, har Fairphone taget et stort skridt fremad med lanceringen af Fairphone 5.
Annonce:

TCLs nye smartphones har papir-agtige skærme

Der er dog også tale om smartphones i lavprisklassen med nogle lidt besynderlige hardwarekonfigurationer.

Apple iPhone event d. 12/9

Apple har udsendt invitation til event d. 12. september 2023

TEST: Technics AZ60M2 – In-ear med aktiv støjreduktion

Vi har testet de nye Technics A60M2, der er 2. generation af de prisvenlige in-ears hovedtelefoner, der kommer med aktiv støjreduktion og god batteritid.

Samsung driller Apple igen: Én Fold kræver to iPhones

Med ’Try Galaxy’-app’en kan iPhone-ejere nu også prøve en af Samsungs foldbare smartphones…hvis de altså har to iPhones, de kan bruge til formålet. Efter deres...

iPhone 15 forventes at understøtte hurtigere opladning med USB-C

I takt med at Apple ventes at introducere USB-C port i deres kommende iPhone 15-serie, ser det også ud til, at vi kan forvente hurtigere opladning på de nye enheder. Ifølge en rapport fra 9to5mac.com kan de nye iPhones potentielt understøtte opladningshastigheder på op til 35 watt.

Stort redesign på vej til Apple Watch om et par år

Vi skal næppe forvente runde ure, men der sker alligevel en hel del, når serien rammer version X i 2025. Ligesom det skete med iPhone,...

Folk er sure over faldende kapacitet på deres iPhone 14-batterier

Batteriet på både iPhone 14 og iPhone 14 Pro er ifølge en række tech-influencere allerede begyndt at halte og falde i kapacitet efter mindre...

TEST: Sony WF-1000XM5 – Velkommen til øverste hylde af aktiv støjreduktion

Vi har testet de nye Sony WF-1000XM5, der er næste generation af Sonys populære in-ear hovedtelefon, der kommer med en af markedets bedste aktive støjreduktion og lyd.

TEST: Samsung Galaxy Z Flip5 – Foldbar Android til folket

Samsung er på 5. generation af deres Z Flip serie, og i år er det primært den store skræm på forsiden der adskiller den fra sidste år. Vi har testet Galaxy Z Flip5.

Nothing lancerer nyt brand til billigere produkter

Nothing forbereder lancering af nye billigere produkter under et nyt brand

Meta og Ray-Bans smartbriller er et flop

Der er solgt færre end 300.000 af smartbrillerne siden lanceringen i september 2021, og kun 10% af køberne bruger dem stadig. Der var sikkert mange,...

Var det noget med en super billig batteribank fra IKEA ?

IKEA er klar med to nye powerbanks. Varmfront findes i to størrelser og har mulighed for at oplade to eller tre apparater på én gang via USB-A eller USB-C.

OnePlus udsætter lancering af foldbar på grund af nyt display

OnePlus' første foldbare enhed, forventet at blive kaldt OnePlus Open, var oprindeligt forudsiget at blive lanceret den 29. august. Ny information tyder dog på, at lanceringen er udsat på grund af nogle ændringer i displayteknologien.

TEST: Samsung Galaxy Z Fold5 – Stadig den bedste foldbare?

Samsung er klar med næste generation i deres Z Fold familie, og selvom den stadig er den bedste på markedet, er det ikke i år at den tager et kvantespring. Der er tale om mindre opdateringer i forhold til sidste år. Vi har testet den nye Galaxy Z Fold5.

iPhone 15-serien får endnu smallere ramme

Der skulle også være forbedringer på vej til hovedkameraet, men en overgang til titanium fra aluminium kan gøre Apples smartphone endnu dyrere. Vi nærmer os...

Apple kan utilsigtet have afsløret en ny iPhone-funktion

Den formodede Action Button på den kommende iPhone 15 Pro og Pro Max skal fungere som en multifunktionel genvejsknap

Android advarer om ukendte Bluetooth-trackere på farten

Google lancerer sikkerhedsopdatering til Android: Advarsler om ukendte Bluetooth-trackere

Det klassiske smartur-design er tilbage med Galaxy Watch6

Sidste år droppede Samsung Classic-udgaven af sit Galaxy Watch-smartur. Det var lidt af en skuffelse, som der heldigvis er rådet bod på nu. I denne...

Galaxy Z Flip5 er mere brugbar i sammenklappet tilstand

Den nye, store ’Flex Window’-skærm på fronten øger nogle af fordelene ved Samsungs lille foldbare serie. Så har Samsung afsløret 2023-versionen af firmaets klaptelefonen med...

Vigtig opdatering til iPhone: Opdatér nu!

Apple har sendt en opdatering ud til iPhone som indeholder ikke færre end 16 væsentlige sikkerhedsopdateringer

Så her de her: De nye Sony WF-1000XM5 præsenteret i dag

Sony har i dag lanceret WF-1000XM5, der er den nyeste udgave i den prisvindende 1000X-serie. De nye in-ear hovedtelefoner byder på den bedste støjreduktion nogensinde.

4GB iPhone Gen 1 solgt på auktion for over 1,2 mio. kroner

Hvis du skulle ligge inde med en uåbnet iPhone hentet hjem fra USA tilbage i 2007, er der seriøse penge at hente hos auktionshusene. Uanset...

Sikkerhedsmyndigheder: Fejl på 3 ud af 4 opladere

Europæisk undersøgelse afslører usikkerheden ved mange USB-opladere

Vedtaget: Elektronik skal have udskiftelige batterier

Inden 2027 skal alle teknologiske enheder som sælges i EU have et udskifteligt batteri

Nu kan du hente offentlig beta af iOS, iPadOS 17 – Se hvilke danske...

Siden begyndelsen af juni har vi alle ventet i spænding på den nyeste iteration af Apples mobiloperativsystem, iOS 17, som har været i forhåndsfase som en udviklerbeta. I dag har vi gode nyheder, for nu kommer iOS 17 public beta, hvilket udvider testpuljen markant og åbner op for flere indsigter og tilbagemeldinger.

Samsung præsenterer sine næste foldbare den 26. juli

Samsung har netop udsendt invitationer til næsge Galaxy Unpacked event, der kommer til at foregå den 26. juli kl. 13.00 dansk tid.

Sony lancerer bærbart hjemmebiografsystem med rummelig lyd

Sony præsenterer HT-AX7, et nyt bærbart hjemmebiografsystem, der giver en gennemtrængende lydoplevelse uanset hvor du befinder dig. Med dette system kan du skabe en...

SHOKZ præsenterer trådløse høretelefoner med åbent design og klare linjer

OpenFit er en ny lytteoplevelse fra Shokz, der er designet til at overskride typiske begrænsninger og sikre god lyd, samtidig med at du kan være opmærksom på omgivelserne.

JBL Quantum TWS Air: trådløs gaming-lyd uden begrænsninger

JBL introducerer nu Quantum TWS Air, et sæt trådløse earbuds designet til mobile gamere og bærbare konsoller. Disse nye earbuds leverer en imponerende surroundlyd med høj præcision og lav forsinkelse.

OnePlus lancerer OnePlus Nord 3 5G

OnePlus præsenterer nu det seneste tilskud til deres populære Nord-serie: OnePlus Nord 3 5G. Denne mellemklasse smartphone rammer de danske butikker den 12. juli og indeholder en bred vifte af funktioner, som gør det til et attraktivt køb. Du kan forudbestille OnePlus Nord 3 5G nu, og det har en vejledende pris på 3699 DKK.

Apple appellerer Epic Games-sagen til højesteret

USAs højeste retsinstans skal nu afgøre, om Apple har ret i at en distriktsdomstol gik for langt ved stadfæstelsen af dommen fra 2021. I dag...

Hængslet kan være stjernen i Samsungs næste foldbare

Både Z Fold5 og Z Flip5 ser ud til at få et nyt hængsel, der får de foldbare telefoner til at lukke helt tæt...

Asus afslører Zenfone 10: Et kompakt flagskib med imponerende specifikationer

Asus har i dag lanceret deres seneste flagskib, Zenfone 10, som imponerer med kraftfulde funktioner i en relativt kompakt størrelse.

Specs-læk: OnePlus-foldbar kan komme til august

Det populære, kinesiske mærke kan muligvis komme først med en stor foldbar i en lille prisklasse. Det ser ud som om Samsung nu får konkurrence,...

HMD Global lancerer den reparationsvenlige Nokia G42 5G

Med den nye Nokia G42 5G kan du skifte både skærm, batteri og opladerport med prisvenlige reservedele fra iFixit, så din telefon kan leve så længe som muligt

Carl Pei og Nothing vil gøre ringetoner cool igen

Du kan selv komponere en ringetone med tilhørende lysshow til den kommende Nothing (2)-telefon, baseret på lyde lavet i samarbejde med Swedish House Mafia. OnePlus-stifteren...

Samsung klar med AI-billedredigering på udvalgte Galaxy smartphones

Samsungs Galaxy Enhance-X-app er blevet udvidet fra betafasen på Galaxy S23-serien og er nu tilgængelig til en bred vifte af premium Galaxy-smartphones via Galaxy...

TEST: Google Pixel Tablet – Smart til både hånden og på bordet

Google er klar med deres første egen Androd tablet siden 2015, hvor de lancerede Google Pixel C. Nu hedder den Pixel Tablet, og den kommer med medfølgende dock, der kan bruges som smart højttaler.

Den hemmelige 5G-kontrakt og mysteriet om industrispionage

Erhvervsmediet Bloomberg fortæller om brug af aflytning og droner, da Huawei forsøgte at lande kontrakten om 5G mobilnettet hos TDC

Google klar med nye funktioner til deres Pixel smartphones.

Google er klar med en række opdateringer til deres populære Android Pixel smartphones. De nye opdateringer kommer i løbet af i dag til de danske brugere.

Personoplysninger på 3 kunder er kommet i uvedkommendes hænder

Uautoriserede individer er kommet i besiddelse af information om mere end 6.000 private kunder hos teleselskabet 3

TEST: Technics AZ80 – Den nye konge af in-ear hovedtelefoner med aktiv støjreduktion

Er du i markedet efter et par in-ear med rigtig god lyd, aktiv støjreduktion og samtidigt et design der passer de fleste, så skal du læse hvad vi synes om de nye Technics AZ80.

Android-beskeder er bedre i iOS 17 – for iPhone-brugerne

iMessage-fænomenet med de grønne bobler på bliver lidt mere udholdeligt for iPhone-brugerne, men Android-ejere må stadig leve med dårlig foto- og videokvalitet. Det er næppe...

iPhone X og 8 er for gamle til ny iOS 17

iOS 17 opdateringen vil ikke være tilgængelig for iPhone 8, 8 Plus og X

Her er alt det nye i iOS 17

På WWDC 2023 i Cupertino i Californien, har Apple løftet sløret for hvad der kommer af nyt i iOS 17 til efteråret.

WatchOS 10 – Får en overhaling, men er det nok

På WWDC var Apple klar med en større opdatering til WatchOS 10.

Den nye RAZR har skærm på næsten hele frontklappen

Motorola barsler også med en mere skrabet udgave af den nye Moto RAZR 40 Ultra, der kan blive den billigste foldbare på markedet. Der kommer...

Her er de topsælgende mobiler i maj

Disse smartphones solgte bedst hos Telia og 3 i maj 2023

Nu er ChatGPT klar på iPhone i Danmark

Med ChatGPT på iOS er AI altid lige ved hånden

Apple indgår milliardaftale med Broadcom om 5G-komponenter

Teknologigiganten Apple har i dag offentliggjort en ny aftale med Broadcom til flere milliarder dollars om udvikling og produktion af 5G-komponenter.

ChatGPT klar på iPhone, men ikke i Danmark

Med ChatGPT på iOS er AI altid lige ved hånden, dog endnu ikke i Danmark

Ny kategori: Laptop uden skærm – men med AR-briller

Du kan arbejde på en 100-tommers skærm i Augmented Reality med Spacetop-laptoppen fra Sightful. Et af salgsargumenterne for Augmented Reality (AR)-briller er at de kan...

Snart taler iPhone med din stemme efter 15 minutters træning

Apples bud på en AI-stemmeløsning handler om at hjælpe folk med nedsat talefunktion, men kan sikkert også bruges til meget andet.

Telenor køber OK Mobil og integrerer kunderne i CBB

OK Mobil, et dansk mobilselskab, skifter ejere endnu en gang som en del af deres forretningsomlægning. Energiselskabet OK har valgt at sælge deres mobilselskab, OK Mobil, til Telenor, ifølge en pressemeddelelse fra Telenor.

TEST: Google Pixel 7A – Fantastisk Android smartphone til under 4.000 kroner.

Google er klar med Pixel 7A, der er den billigere lillebror i Pixel 7 familien. Men hvis du tror at lillebror er meget mindre tager du fejl. Vi har testet den.

Pixel på større skærme – Tablet og Fold

Desværre kommer Pixel Fold ikke til Danmark i første omgang, men Pixel Tablet med den smarte højttaler-ladestander kan forudbestilles nu. Ud over Pixel 7a, som...

Final Cut Pro kommer til nyere iPads

Final Cut Pro og Logic Pro er på vej til iPad, komplet med en touch-baseret brugergrænseflade

CPU’en i Apple Watch ser endelig ud til at få en opgradering

For første gang siden 2020 kommer der en ny chip i Apples smartur, men det er for tidligt at spå om, hvad det betyder...

Googles opfølger til Pixel Watch kan allerede komme til efteråret

Kun få smarture opdateres hvert år, men det ser ud som om, Google ønsker at holde kadencen. Det er ikke ret mange smarture, der kommer...

Google viser Pixel Fold frem i ny officiel video

Vi må dog formentlig vente en lidt under en uge for at få de specifikke detaljer på Googles I/O-udviklerkonference. Efter adskillige lækager har Google nu...

Apple og Google står i spidsen for et initiativ til håndtering af uønsket sporing

Apple og Google har sammen fremsat et forslag til en branche-specifikation, der kan bekæmpe uønsket overvågning ved hjælp af Bluetooth-location-tracking enheder.

LØST: KMD bringer e-Boks i knæ

Tekniske problemer hos e-Boks' underleverandør KMD har endnu en gang skabt problemer for brugerne af e-Boks.

Flere lækkede billeder af Googles foldbare Pixel

Googles svar på Samsung Galaxy Z Fold-serie forventes annonceret på Google I/O om halvanden uge. Det er et stykke tid siden, vi har skrevet noget...

Hurtig sikkerhedsopdatering til iPhone, iPad og Mac

Apple frigiver hurtige sikkerhedsopdateringer til iOS og iPadOS 16.4.1 og macOS 13.3.1

De 10 mest populære mobiler i april

Apple ligger sig i spidsen på listen over de mest populære mobiler hos Telia, stærkt efterfulgt af modeller fra OnePlus, Samsung og Google. Hos Telia Recycle er Apple iPhone 11 den mest populære mobil at aflevere til genbrug.

WatchOS står foran redesign med fokus på widgets

Det nuværende, app-dominerede brugerflade vil blive skiftet ud med et interface baseret på widgets i stil med dem, der har invaderet din iPhone-skærm i...

Stepler: En sundhedsapp, der motiverer til en mere aktiv livsstil

En ny sundhedsapp ved navn Stepler er netop blevet lanceret på det danske marked. Appen har allerede været en stor succes i Sverige, hvor mere end 15% af befolkningen har downloadet og brugt den.

Advarer mod ny funktion i Google Authenticator

Google Authenticator kan nu synkronisere mellem enheder, men gør det uden kryptering advarer sikkerhedsforskere

Norlys tæt på køb af Telias danske forretning

Norlys har underskrevet en foreløbig aftale med Telia Company om at købe Telias danske forretning som en vigtig del af deres strategi om at forbedre kundeoplevelsen.

Telia udvider underholdningstilbuddet med Viaplay

Nu kan kan Telia-kunder få adgang til streamingtjenesten Viaplay

Er dette Googles nye foldbare Pixel?

En ny, lækket video viser en foldbar smartphone i samme format, som vi forventer den foldbare Pixel kommer i. Det er ikke mere end få...

TEST: OnePlus Nord CE 3 Lite 5G – En god billig Android Smartphone

Vi har testet OnePlus Nord CE 3 Lite 5G, der er en hæderlig Android Smartphone til omkring 2.500 Kr.
Den indvendige skærm er angiveligt på 7,8 tommer (Foto: OnLeaks/HowtoiSolve)

Foldbar Google Pixel kan blive afsløret 10. maj

Vi nærmer os Googles udviklerkonference, der ud over en masse AI-nyheder måske også har hardware-nyheder for en gangs skyld. Vi skal tilbage til de meget...

Reddit overvejer at opkræve betaling for brug af deres API – konsekvenser for tredjepartsapps.

Reddit varsler at de kan blive nødt til at tage penge for brug af API'et der gør at andre har kunne lave 3. parts apps der bruges på platformen.

En æra er slut: Telia og Telenor har slukket for 3G

Farvel 3G, hej fremtid: TT-mobilnettet slukker for 3G og fokuserer på 4G og 5G

TEST: JBL LIVE FLEX – In-ear høretelefoner

Vi har taget et kig på JBL Live Flex, der er et sæt In-ear høretelefoner med adaptiv støjreduktion.

Verdens første eksterne E-ink skærm til din smartphone

Træt af ikke at kunne læse i solskin? Nu kommer E-ink-skærmen til din smartphone

Telenors skærmskiftsforsikring er ulovlig

Telenor kan ikke tilbyde et inkluderet skærmskifte for nye kunder efter Finanstilsynet har kendt ordningen ulovlig

MobilePay: Vi kan blive nødt til at tage penge for at bruge vores app.

Er du klar til at skulle betale for MobilePay? - Det kan snart komme til at ske, hvis underskudet i app'en skal fjernes.

Rygte: Næste iPhone SE får Apples eget 5G chipset

Ifølge analytiker Jeff Pu planlægger Apple at frigive en iPhone SE med en brugerdefineret 5G-modem i 2025. I en forskningsnote med Haitong International Securities tirsdag sagde han, at modemet vil blive fremstillet af Apples chipproduktionspartner TSMC.

Gratis VPN bliver tilgængelig for alle iPhone-ejere

Opera webbrowser introducerer en ny, stor sikkerhedsfunktion for alle iPhone- og iPad-brugere.

FBI advarer mod USB-opladning på offentlige steder

USAs nationale sikkerhedstjeneste og forbundspoliti, FBI, advarer mod at bruge offentligt tilgængelige USB-opladere

Vigtig opdatering til Apple-enhederne: Opdater nu

Apple klar med vigtige opdateringer til iPhone, iPad og Mac

Swiftkey bringer Bings AI-chatbot til iOS

Brugere af SwiftKey-tastaturet på Apple iOS har fået en nem adgang til Bings Chatbot

Swiftkey bringer Bings AI-chatbot til Android

Android-brugere med SwiftKey-tastaturet får en nem adgang til Bings Chatbot

LØST: Mange Apple brugere har problemer med vejr app.

Apple oplever i øjeblikket problemer med sin vejrdataudbyder, hvilket efterlader mange brugere ude af stand til at se live-vejrinformation og -prognoser for regioner over hele verden i Vejr-appen.

Motorola edge 40 pro kommer med Snapdragon 8 Gen2 og 125W opladning

Motorolas nyeste smartphone, Edge 40 Pro, har et design, der er skabt til at give brugerne en komfortabel oplevelse. Skærmen er kantløs, og telefonen har Corning Gorilla Glass Victus for ekstra beskyttelse mod ridser og fald.

Første mobilopkald for 50 år siden var til konkurrenten

Opfinderen af mobiltelefonen udførte det første opkald for et halvt århundrede siden, og ringede til konkurrenten

Bloomberg: Apple WatchOS 10 bliver en stor opdatering

Ifølge en ny Bloomberg-rapport planlægger Apple at afsløre en stor opdatering til sin watchOS 10-software på Worldwide Developers Conference (WWDC) i 2023. Denne opdatering forventes at indeholde en række nye funktioner og forbedringer, der vil forbedre Apple Watch-oplevelsen for brugerne.

OnePlus Buds Pro 2: Trådløse in-ear hovedtelefoner med aktiv støjreduktion og god batteritid

Er du på udkig efter prisvenlige in-ear hovedtelefoner med aktiv støjreduktion og en god batteritid? Så tjek OnePlus Buds Pro 2 ud! Disse trådløse hovedtelefoner bygger videre på det eksklusive design fra OnePlus Buds Pro 1 og kommer med Bluetooth 5.3. Vi har testet dem, og her er vores mening.

CBB MIX med streaming er nu åbent for alle

I CBB MIX kan man blande mobilabonnenter med streaming underholdning, og nu er der åbent for alle

WearGPT er “ChatGPT” til Wear OS-ure

"ChatGPT" til Wear OS-ure tilbyder en mere intelligent stemmeassistent

3 og Telenor drøfter fusion i Danmark

Telenor og 3 kan blive til ét teleselskab og internetudbyder i Danmark

Alvorlig trussel mod flere populære Android-telefoner

Hvis angriberen kender offerets telefonnummer, kan der tages kontrol over telefonen uden man opdager det

Danmarks nye mobilvarsling hedder Sirenen

Snart vil der dukke advarsler op på mobilen, hvis du befinder dig i et område med fare

Mere valgfrihed på streamingtjenesterne i Telmore Play

Telmore Play lancerer et nyt abonnement hvor man selv kan vælge de streamingtjenester som er med

Nu kan du køre ChatGPT på Apple-uret

Apple Watch får den populære chatbot med watchGPT-app'en

Nu kommer iPhone 14 og Plus i gul

Apple tilføjer farven gul til iPhone 14 og iPhone 14 Plus

Nyt smartur kan skifte hus ligeså let som at skifte rem

Huawei Watch GT Cyber skifter hus/ramme lige så nemt som de fleste smarture skifter rem

Du kan selv reparere denne Nokia-smartphone

HMD Global har indgået et samarbejde med iFixit, hvilket blandt andet betyder at du selv kan skifte G22-smartphonens batteri på få minutter. Mange af Rec.dks...
Annonce:

Nu får Samsung, Motorola og andre smartphones også satellit-forbindelse

En ny Bluetooth-dongle giver alle smartphones adgang til satellitterne, og Samsung lover modsat Apple både tovejs-beskedkommunikation og deling af billeder og videoer. Det vakte en...

OnePlus teaser koncept-version af OnePlus 11…der hedder Concept

Smartphonen har ”isblå pipelines” over hele ryggen. Er der mon tale om vandkøling? OnePlus har fået masser af ros for sin nyeste topmodel, OnePlus 11,...

Medie: Her er det ny iPhone 15 Pro design

iPhone 15-modellerne får et nyt og mere afrundet design viser tegninger som 9to5mac er kommet i besiddelse af

Telenor klar til at filtrere internet-surfingen

SikkerSurf beskytter på nettet ved automatisk at blokere adgangen til hjemmesider med svindel og virus

Samsungs Z Flip4 får nu hård konkurrence fra OPPO

Den foldbare Find N2 Flip kommer nu til Europa med endnu bedre specifikationer end Samsungs mest populære foldbare. Det foldbare format vinder langsomt frem, og...

Kritiske fejl fundet: Opdater Apple-enhederne nu

Apple-enhederne af ramt af en kritisk sårbarhed og det anbefales at opdatere med det samme.

TEST: OnePlus 11 5G – En lynhurtig og god Android smartphone

Så er OnePlus klar med et nyt flagskib der leverer på næsten alle hylder. Vi har testet OnePlus 11 5G.

OnePlus klar med deres første tablet

OnePlus er klar med et nyt produktsegment. Det er Tablets der nu har fået OnePlus interesse. Den første tablet hedder OnePlus Pad.

Flexii-kunder får nu 5G med i prisen

I dag kan Flexiis kunder nyde synet af et 5G-logo i toppen af deres mobilskærm sammen med morgenkaffen. I nat blev samtlige af Flexiis kunder nemlig flyttet fra 4G-netværket til 5G-netværket.

Microsoft Authenticator er ikke længere tilgængelig på Apple Watch

Microsoft Authenticator er ikke længere tilgængelig på Apple Watch efter en opdatering af appen, der blev frigivet i App Store i dag.

En ny og endnu vildere iPhone-topmodel kan være på vej

Apple diskuterer at sætte en endnu dyrere ’Ultra’-model ind som topmodel over iPhone Pro Max allerede i 2024, skriver Bloombergs Mark Gurman. Da Apple fremlagde...

TEST: Samsung Galaxy S23 Ultra – Det sikre Android valg

Samsung Galaxy S23 Ultra kommer til Danmark med Snapdragon 8 Gen 2 chipset, S-pen, og 200MP RAW kamera - Vi har testet det nye...

Nu kan du leje/lease telefoner gennem Samsung

Samsung Flex tilbyder leje af smartphone, med mulighed for at skifte telefon når du vil

Samsung: Ny Galaxy S23-serie er designet til en premium oplevelse

Samsung løftede i dag sløret for de nye Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ og Galaxy S23

Smartphone-salget rasler ned

Kalenderårets sidste kvartal var det værste salgskvartal i smartphonens historie og det værste i ti år, når man ser på alle mobiltelefon-typer. Det lader til...

TEST: Bowers & Wilkins Pi7 S2 – True Wireless med aktiv støjreduktion

Nærmest alle kender Bowers & Wilkins for deres trådløse højttalere, og nu er de klar med sæt smarte trådløse in-ears med aktiv støjreduktion. Vi har testet Pi7 S2, og her er hvad vi synes.

CBB Mobil lancerer streamingtjenester som tilkøb

I CBB MIX kan man blande mobilabonnenter med streaming underholdning

Teknisk fejl skyld i nedbrud på Telia TV og telefoni

Det var ikke et angreb udefra som lagde dele af Telia ned mandag, men en teknisk fejl

TEST : Nighthawk M6 Pro 5G WiFi 6E – Mobilrouter med fart over feltet

Netgear er klar med næste generation mobil router, der har både 5G, WiFi 6E og 2,5 Gbps ethernet. Vi har testet Nighthawk M6 Pro, du kan have med på farten.

Samsung smartphones #1 i 2022: Fremtiden kan hedde foldbar

Samsung er fortsat størst på smartphone-markedet viser tal fra analyseinstitut, og kan se ind i en fremtid med kun foldbare topmodeller

Apple sætter udviklingen af AR-briller på pause

Der er dog stadig fuld gang i udviklingen af MR-headsets, hvor en billigere model forventes i 2024 eller 2025. Det vakte stor opmærksomhed i 2019,...

Dråbeformet hængsel kan fjerne ”grøften” på Samsungs Z Fold5

Et nyt hængseldesign skal gøre skærmen helt flad og glat, når Fold’en er foldet ud. Det har taget noget tid, men det ser endelig ud...

Bloomberg: Nu vil Apple også lave sine egne skærme

Der kommer touchskærme i Macs fra 2025, og måske skal disse også laves af Apple selv i fremtiden. Det kan godt være, at Steve Jobs...

Nuuday har løst problemer med TV, mobildata og internet

Kunder hos YouSee, Telmore, TDC Erhverv m.fl. havde her til morgen problemer med mobildata, TV og internet

Officielle billeder af Samsung Galaxy S23 lækker tidligt

Lækkede markedsføringsbilleder af håndsættet afslører fire farver og et mere diskret kamerabump

Rygte: Surface Duo 3 droppet til fordel for Surface-telefon med foldbar skærm

En Surface Duo 3 med dobbeltskærm var angiveligt klar til at blive sendt på markedet, men er blevet aflyst. Det virkede allerede lidt som et...

Samsung inviterer til Galaxy event d. 1. februar

Samsung har inviteret til at se et eller flere Galaxy-produkter d. 1/2

Google vil gøre det lettere at flytte din musik rundt i Android 13

Google introducerer nye funktioner til Android 13, der skal gøre det lettere for brugerne at skifte mellem forskellige lydenheder, når de lytter til musik.

OnePlus lancerer OnePlus 11 5G og OnePlus Buds Pro 2 i Kina

Den 9. januar lancerer den globale teknologivirksomhed OnePlus to nye flagskibsprodukter i Kina - OnePlus 11 5G og Buds Pro 2.

Ny Qi2 trådløs opladning lover højere hastighed og MagSafe

Qi2 vil føre til hurtigere trådløs opladning og universel kompatibilitet mellem håndholdte og mobile enheder

NETGEAR klar med 5G mobil hotspot med WiFi6E

NETGEAR annoncerer i dag undersøttelse af det nye 6GHz-bånd på deres Nighthawk M6 mobile hotspot routere med lanceringen af M6 Pro 5G WiFi 6E Hotspot Router (MR6450). Den nye mobile router understøtter 5G internet op til 6 Gbps og WiFi-hastigheder op til 3,6 Gbps.

Analytiker: Apple klar med MicroLED i urstørrelse næste år

Apple har i flere år arbejdet på at formindske Micro LED-teknologien til brug i ure

Samsung ansætter Mercedes-designer til at designe nye smartphones

Samsung har ansat Hubert H. Lee som ny chef-designer for Mobile Experience på Samsung smartphones.

Nyt LG-kameramodul til smartphones har op til 9x optisk zoom

Det nye kameramodul bliver måske en del af den større opgradering af iPhone, som Apple forventes at foretage i 2023

OnePlus 11 tyvstarter i hjemlandet

Vi må vente til 7. februar hvor OnePlus 11 lanceres globalt, men hjemlandet får den allerede i næste uge

iPhone 14 Pro skulle have været kraftigere, men chip-teamet fejlede

A16 Bionic-chippen var egentlig planlagt til at understøtte ray tracing i 2022, men det resulterede i overophedede iPhones og drænede batterier. Når det gælder Apples...

Samsung Galaxy S23 europæisk udgave er spottet i hastighedsmåling

Samsung Galaxy S23 europæisk variant vises på Geekbench med overclocked Qualcomm Snapdragon 8 Gen2

EU: Batterier skal være lettere at fjerne og udskifte

EU er nået en foreløbig aftale om reglerne for fremtidige batterier

OnePlus 11 5G kommer til februar

OnePlus offentliggør i dag, at deres kommende flagskibsprodukter OnePlus 11 5G og OnePlus Buds Pro 2 lanceres den 7. februar 2023. Det sker ved det globale lanceringsevent "Cloud 11" i New Delhi i Indien.

Fri er brainstorming for Apple-brugere via et stort virtuelt whiteboard

Apple lancerer Fri: en ny app som er udviklet til at brainstorme og samarbejde på Apple-enhederne

Tim Cook: Vi har brugt Sonys kameraer i mere end ti år

Den offentlige hemmelighed at der er Sony-kameraer i Apple-produkter er nu ikke længere nogen hemmelighed, men bare offentlig. Det er yderst sjældent, at Apple siger...

Medie: Apple vil tillade apps installeret udenom egen App Store

Bloomberg: Apple forbereder nu at åbne for 3. parts app-butikker på iPhone og iPad 

Xiaomis nye 13-serie viser tendenserne for Android-telefoner i 2023

Større kamerasensorer, Snapdragon 8 Gen 2 og lynhurtig opladning bliver standarden, hvis Xiaomi altså får lov at sætte den. Det bør ikke overraske nogen, at...

TDCs mobilnet er nede (løst)

Fejl på TDCs mobilnet har slukket for opkald til/fra mobiltelefoner hos YouSee, Telmore, TDC Erhverv m.fl

Storpolitik: iPhone- og Mac-produktion siver langsomt ud af Kina

Foxconn og TSMC investerer nu heftigt i fabrikker langt væk fra Kina, især drevet af Apple og bekymringerne over en evt. kinesisk invasion af...

Google samler medarbejderne bag Maps og Waze

Slut med Waze på egen adresse. Lægges ind under Googles Geo team med Maps

Googles første store opdatering til danske Pixel 7 / 7 Pro smartphones.

Google udsender nu den første store opdatering til danske Pixel-telefoner. Opdateringen rummer bl.a. forbedret opkaldskvalitet baseret på kunstig intelligens, VPN og direkte oversættelse af beskeder.

Ny undersøgelse: 5G rundede en milliard brugere i 2022  

5G nåede en stor milepæl, da 5G-netværket rundede en milliard brugere i 2022. Samtidig er TikTok ved at hale ind på Youtube i forhold til videotrafik blandt flere europæiske netværksoperatører. Det viser en helt ny udgave af Ericssons Mobility Report.

Apples headset bliver formentlig forsinket igen – styresystem skifter navn

Den længe ventede MR-brille ser ud til at blive skubbet til anden halvdel af 2023 og ’realityOS' skifter navn til ’xrOS’.

Tillykke til SMS’en med de 30 år

SMS’en fylder 30 år: Første besked var en julehilsen

Snart slut med flytilstand? EU tillader 5G-forbindelser i fly

I stedet for blot en Wi-Fi-forbindelse kan du snart ringe, SMS’e og gå på nettet fra din smartphone under flyrejser.

Nu kan Palm Pilot-nostalgikere genopleve deres favorit-apps

560 programmer fra Palm Pilot-PDA’ernes storhedstid er nu tilgængelige som browser-apps på Internet Archive. Engang omkring årtusindskiftet sad undertegnede og en kammerat på en restaurant...

Voldelige demonstrationer på COVID-ramt iPhone-fabrik

Det kan betyde at de allerede udmeldte forsinkelser på iPhone-leverancer kan blive endnu værre. For nylig skrev vi om, hvordan den fabrik, der producerer iPhone...
person holding black iphone 5

EU undersøger om Kina kigger med, når du ser TikTok-videoer

EU-kommissionen har nu bekræftet, at flere undersøgelser er i gang om spionage og overvågning på den populære videostreaming-app. For få år siden var TikTok kun...
silver iphone 6 on white surface

iOS-appudviklere udfordrer Apples påstande om iPhone-sikkerhed

Et af Apples salgsargumenter for iPhone er, at brugernes data er sikret bedre end på f.eks. Android-telefoner. Men det sår to appudviklere med fokus...

BLACK WEEK: Spar gode penge på OnePlus telefoner

Det er Black Week, og OnePlus har allerede nu smidt nogle gode tilbud ud til deres forhandlere. Her er en oversigt over hvad du kan spare på OnePlus telefoner i denne uge og på Black Friday.

SwiftKey til iOS genopstår fra graven

Microsoft i kovending: Bringer Swiftkey tilbage på Apple-enhederne
green frog iphone case beside black samsung android smartphone

Android vil nu minde om at opdatere ustabile apps

Google opdaterer Android med en ny prompt som minder om at opdatere ustabile apps

Garmin Bounce børnesmartwatch med beskedfunktioner

Garmin Bounce børnesmartwatch kan udsætte behovet for en smartphone hos barnet

Gratis C More til kunder hos Telia og Call me

Mobil- og bredbånds-kunder hos Telia og Call me får nu fri adgang til streamingtjenesten C More 

Snart kan Android-brugere betale for Spotify uden om Google Play

Spotify er den første af de helt store app-partnere, som Google nu lader Android-brugerne betale for via tredjepart i stedet for at gennemtvinge en...

For 103 år siden forudså han ballade med mobiltelefoner

En satiretegning fra år 1919 forudså at mobiltelefoner kan blive et forstyrrende element

Kinesere bygger iPhone med foldbar skærm

Når Apple ikke selv vil, må entusiastiske nørder vise, hvordan det gøres. Eller måske snarere, hvordan det ikke skal gøres. Det er efterhånden et stykke...

Nuuday til 3: Glem det, 5G bliver aldrig så godt som fiber

3 tror på at fremtidens internet er trådløs over 5G. Glem det, lyder det fra Nuudays topchef

Kinesisk COVID-nedlukning kan skabe mangel på iPhone 14 Pro op til jul

Apple har udsendt en kort besked om at iPhone 14 Pro-leverancerne bliver forsinkede… lige op til den travle julesæson. Hvis du havde planlagt at give...

Samsung gør grin med Apple i ny reklame

Samsung mener at Apple er for lang tid om at komme med en foldbar smartphone

Xiaomi fremviser koncept-telefon, der også er et systemkamera

Du kan sætte Leica M-objektiver på denne version af firmaets 12S Ultra-smartphone, der dog formentlig ikke sættes til salg. Et eller andet sted måtte det...

Oister-kunder kan nu vælge TV 2 Play

Mobilselskabet OiSTER har indgået et samarbejde med streamingtjenesten TV 2 Play

Denne iPhone har et Rolex-ur indbygget. Eller er det omvendt?

Der er vist tale om luksus med luksus på i denne Caviar-udgave af iPhone 14, der koster over en million kroner. Hvad giver man til...

Kuo: Farvel til fysiske knapper på iPhone 15

Der kommer i stedet en Taptic Engine på hver side af iPhone, og vibrationer skal simulere knaptryk ligesom på de tilbageværende Home-knapper og Apples...

Samsungs succes med foldbare kunne ikke stoppe kraftig nedgang

Den sydkoreanske tech-gigants indtjening er faldet med hele 23% på grund af faldende efterspørgsel på hele markedet. I opgangstider er det godt at være en...

Apple: iPhone 15 får USB-C

Apples vicepræsident for marketing, Greg Joswiak, sagde i dag, at Apple bliver nødt til at gå over til USB-C på iPhone og andre enheder der stadig har Lightning-stik, for at overholde de nye EU-regler.

Kommune kalder det tyveri at oplade på arbejdet

Frederiksberg Kommune ønsker ikke at medarbejderne oplader på arbejdspladsen og kalder det på linje med tyveri
person holding black samsung android smartphone

Vilde planer for en Xbox-spil på mobilen afsløret i undersøgelse

Microsoft er tilsyneladende i gang med at bygge en Xbox-appbutik, der kan blive centrum i et masseindtog på smartphones. Som det er lige nu, er...

Google skyder med skarpt i krigen om de grønne beskeder på iOS

Med nye funktioner i RCS vil Google forsøge at irritere iOS-brugerne nok til at føler sig presset til at implementere besked-protokollen. Når man kigger på...

Test: Google Pixel 7 Pro – Bedste Android smartphone?

Googles Pixel-smartphones er landet i Danmark. Vi tester Pixel Pro 7, markedets måske bedste Android smartphone
black table lamp on nightstand

Styrelser: Oplad aldrig telefon – eller anden elektronik – i sengen

Styrelser i fælles opråb: Oplad aldrig telefonen - eller anden elektronik - i sengen

Google klar med Pixel 7 og Pixel 7 Pro i Danmark

Lige nu afholder Google "Made By Google" fra New York, og i år er der gode nyheder for folk der gerne vil hve en Google smartphone i Danmark

Pixel Watch er lanceret – men Danmark snydes i første omgang

Det ser ud som om, Google har valgt ikke at lancere Pixel Watch i Danmark lige nu, men det kan købes syd for grænsen. Efter...

Nyt mobilselskab Flexii lokker med lave intropriser

Flexii er et nyt digitalt mobilabonnement med priser startende ved 39 kr

Ny Pixel Watch-læk viser designstilen frem

I opløbet til Google præsentations-event på torsdag, har vi nu lært endnu mere om hvad der er i vente. Det er ikke fordi, Googles kommende...

Microsoft dropper SwiftKey på iOS

Et af de mest populære 3. parts tastaturer på iOS er Microsoft Swiftkey som Microsoft købte i 2016. Nu er det snart slut.

Gider du ikke betale ekstra for Dynamic Island? Vent til næste år

Det ser ud som om den mest omtalte designændring på iPhone bliver tilgængelig på tværs af alle iPhones fra 2023. Dynamic Island var nok det...

iPhone 14 Pros første børnesygdom: Rystende og knasende kameraer

Populære apps som TikTok, Instagram og Snapchat fungerer ikke ordentligt på adskillige iPhones 14 Pro-eksemplarer ifølge videoer og brugermeldinger på nettet. Optisk billedstabilisering er en...

Folk er allerede kreative med Dynamic Island på iPhone 14 Pro

En række app-udviklere er allerede begyndt at bruge Apples kamera-camouflage til spil og tamagotchi-kæledyr. Det ville ikke ligne Apple blot at give efter for presset...

TEST: Insta360 X3 – 360 graders actionkamera

Hvis du har brug for et actionkamera, der er noget ud over det sædvanlige, og du gerne vil lave spektakulære videoer, så skal du prøve Insta360 X3. Det vil du ikke fortryde.

Atypisk mønster: Ældre Apple-produkter holder prisen trods nylanceringer

Til trods for at Apple har lanceret flere nye produkter, så er ældre modeller ikke faldet væsentligt i pris.

LG tester 6G med hastigheder 50 gange hurtigere end 5G

LG har testet på 6G mobildata i Tyskland og med succes overført data i terahertz 

Google taber appelsag om EU bøde på over 30 mia.

Ny afgørelse i EU fastslår igen at Googles metoder til fremme af egen søgemaskine på Android har været ulovlige

iOS 16 er landet

iOS 16 blev præsenteret på WWDC 2022, og den lanceres her d. 12.september.

Øgede omkostninger får YouSee til at hæve priserne for 2023

YouSee hæver priserne for tv-pakker samt for visse bredbånds- og mobilabonnementer pr. 1. januar. Det gør YouSee i en provenuneutral justering, der udelukkende dækker øgede omkostninger til køb af indholdsrettigheder og YouSees netværksleverandør. De enkelte abonnenter vil blive påvirket forskelligt.

TEST: Samsung Galaxy Buds2 Pro in-ear – De lyder vildt godt

Samsung har med Galaxy Buds2 Pro lanceret in-ear øretelefoner med aktiv støjreduktion, der sagtens kan være med om øverste plads på tronen i den kategori.

iPhone 14 Pro / Pro Max kommer med Dynamic Island og Allways on display

iPhone 14 Pro familien får flere nye spændende funktioner og teknologier - F.eks. et allways on display

Apple Watch Ultra er skabt til udendørsfolket

Rygterne talte sandt - Apple har præsenteret et ur, der kan tåle lidt ekstra til dem, der prøver kræfter med naturen og er glad...

Her er iPhone 14 familien – Læs alt det nye

Som forventet var Apple klar med den nye iPhone 14 familie, der kommer i flere nye modeller, og så ikke overraskende med to forskellige...

Her er de nye AirPods Pro 2 gen.

Som altid er de nyeste ting fra Apple "De mest avancerede nogensinde" - Og det gælder også Airpods Pro 2.

Apple event, sådan genser du det

Der ventes nye iPhones, nye Apple Watch og nye Airpods Pro.

Google og Meta viser ny hardware frem 6. og 11. oktober

Google vil vise Pixel Watch og smartphonen Pixel 7 frem, mens Meta præsenterer opfølgeren til det populære Quest 2-headset. Google ved godt, at der ikke...

Ny rekord: Smartphonen oplades på 8 min.

Xiaomi hævder at deres nye 210W hurtig opladning klarer 0-100% på under 8 minutter

Sony Xperia 5 lanceres i generation IV

Sony Xperia 5 IV er en ny smartphone med fokus på kreativitet og indhold
Annonce:

TEST: Samsung Z Fold4 – Den bedste foldbare Android smartphone

Samsung er på 4. generation af deres Fold familie, og nu får danskerne også det bedste chipset fra Qualcomm hvis de vælger at købe den enorme Z Fold4 fra Samsung. Vi har testet den nye super-foldbare.

Huller i USAs mobilnet skal lukkes vha. Starlink

Teleoperatøren T-Mobile og SpaceX går sammen om at lukke hullerne i mobildækningen vha. satellit-internet fra Starlink

TDC Net siger farvel til 3G

For at kunne tilbyde det bedst mulige mobilnet i hele landet øger TDC NET nu pladsen til de hurtigere teknologier 4G og 5G ved at udfase 3G i starten af 2023.

Officielt: Apple Event Far Out

Det er officielt: Apple har netop sendt invitationer ud til sin næste hardware-event.

Design den næste iPhone

Hvis du ikke er tilfreds med designet på iPhone, så kan du nu afprøve andre muligheder

To nye smarture og et nyt armbånd fra Fitbit

Sense 2 og Versa 4 får Google Pay- og Google Maps-integration, men i lighed med resten af Fitbits produkter kan de stadig bruges med...

Afgørelse: Teleselskaber er ikke forpligtet til at briefe om billigere abonnementer

En telekunde betalte næsten dobbelt op for abonnementet, i forhold til selskabets billigste pris

TEST: Nothing Phone (1) – Bare hype, eller noget at have det i?

Vi har testet Nothing Phone (1), der nok er den mest hypede Android mobil i 2022 - Og gemmer det utraditionelle design og de smarte LED ringe på mere?

Din iPhone kan få (endnu) flere reklamer på skærmen

Apple planlægger angiveligt at indføre annoncering i apps, hvor du normalt ikke forventer det, for eksempel i Apple Maps, i Books-app’en og Apples egen...

Nye sammenfoldelige fra Samsung: Flip4 og Fold4

Samsung er klar med 4. generation af foldbare smartphones, og lover forbedret produktivitet, tilpasningsmuligheder og FlexCam-oplevelser

Nokia patentsag lukker for kinesiske smartphones salg i Tyskland

To af de kinesiske smartphone-leverandører har valgt at stoppe salget i Tyskland efter at have tabt en sag mod Nokia.

TEST: OnePlus 10T 5G – Lynhurtig Android smartphone

Vi har testet det nye flagskib fra OnePlus - OnePlus 10T 5G kommer med masser af lækkerrier og så nogle enkelte mangler som trækker ned.

Billeder af kommende Fitbit-modeller lækket

Selv de billigste fitness-trackere fra det Google-ejede brand begynder mere og mere at ligne smarture. Da Fitbit i 2013 lancerede deres diminutive og relativt billige...

Officielt: OnePlus 10T 5G – Her er detaljerne.

OnePlus lancerer i dag den nye Android smartphone OnePlus 10T 5G, der kommer med Snapdragon 8 Gen 1 og superhurtig opladning.

Den nye ASUS Zenfone 9 har gimbal-stabilisering

Det er lykkedes for ASUS at stoppe et ophæng ind i den ellers ret flade telefon, der minder om de stabiliserings-værktøjer, semiprofessionelle kamerafolk bruger. Hvis...

Rygte: Apple Watch bliver større og stærkere i ny Pro-udgave

Bloombergs Mark Gurman er på banen igen, denne gang med nyt om en Pro-udgave af Apple Watch med større skærm og flere dages batterilevetid. Det...

OnePlus løfter sløret omkring deres nye Kamera i 10T

OnePlus løfter lidt mere af sløret for ny topmodel 10T 5G, denne gang omkring kameradelen

Salget af Samsungs foldbare smartphones stryger i vejret

Z Flip3 fører an og salgstallene i den foldbare kategori kan nu konkurrere med de dyreste flagskibsmodeller i Samsungs sortiment. 3,7 procent lyder ikke af...

OnePlus teaser næste flagskib: 10T 5G med OxygenOS 13

OnePlus gør klar til lancering af næste flagskib smartphone med 10T 5G

Samsung inviterer til Galaxy Fold Unpacked event den 10 august.

Den 10. august kl. 15.00 dansk tid, præsenterer Samsung næste generation af foldbare smartphones.

Flabet tilbehørs-svar på flabede Nothing phone 1

Et tilbehørs-firma giver med Something folk mulighed for at få et Nothing-design på deres smartphone uden at skifte sidstnævnte ud. Man siger, at der er...

KORT NYT: Asus inviterer til Zenfone 9 event

ASUS annoncerede i dag deres kommende virtuelle lanceringsevent, der vil afsløre deres nyeste smartphone: Zenfone 9.

Nothing Phone 1 er en mellemklasse-telefon med interessant design

Nothing går efter et publikum, der vil have en rimeligt prissat telefon, der alligevel stikker ud fra mængden. Så blev Carl Peis første telefon efter...

Nokia 8210 genfødt

Den nye Nokia 8210 4G er inspireret af den klassiske feature-telefon fra 1999

Kuo: Samsung Galaxy S23 får Snapdragon over hele verden

Danske Samsung-fans kan endelig se frem til at få Snapdragon-chips i deres Galaxy S-modeller til næste år i stedet for Exynos-processorer, hvis den normalt...

Nu kommer beyerdynamic endelig med trådløse øretelefoner

Det tyske firma er kendt for deres studie-hovedtelefoner, men har ladet vente på sig, når det gælder trådløse øretelefoner. Når du hører ordene ”gammelt, tysk,...

3 ruller 5G netværk ud i yderligere 19 kommuner

Teleselskabet 3 har fuld gang i udrulningen af 5G netværket i Danmark, og nu er der 19 nye kommuner der får glæde af højere hastigheder.

Billeder af Samsung Galaxy Watch5 lækket på nettet

Der skulle være tale om egentlige PR-billeder af opfølgeren til Galaxy Watch4, og de kommer fra en troværdig kilde. Samsung har for vane at afholde...

Se lige kameraet på den her Xiaomi-telefon

Smartphone-fotoentusiaster bør måske lige tjekke det kinesiske mærkes nye samarbejde med Leica. Nu, hvor Huawei ikke længere sidder på toppen af listen over kinesiske smartphone-producenter...

Nothing Phone 1 sælges i Danmark fra 21. juli

Teleselskaberne Telenor og CBB bliver forhandlere af Nothing Phone 1 i Danmark

Teleselskabet 3 hjælper touren med at tælle danske tilskuere

Teleselskabet 3 samarbejder med Tour de France om at måle danske tilskuere

Medie: Flere nyheder i vente med AirPods Pro 2

Et medie som har en god track-record på læk af Apples øretelefoner har fået flere detaljer om de kommende Airpods Pro 2.

Se Nothings første smartphone her

Et innovativt lysdesign bliver en af de features, der skal skille OnePlus-stifteren Carl Peis smartphone ud fra mængden. Da OnePlus-stifteren Carl Pei forlod den kinesiske...

TEST: Sony WH1000XM5 – Stadig bedst til aktiv støjreduktion

Der er stadig ingen over Sony når det gælder aktiv støjreduktion, men når det gælder lyd, så er feltet blevet bredere. Vi har testet Sony WH1000XM5, som er næste generation af de populære Sony hovedtelefoner.

EU sætter en stopklods for fri data på musik

Nu skal det være slut med mobilabonnementer som inkluderer en musiktjeneste med fri data

OnePlus Buds Nord – Du får ikke bedre lyd for 400 kr.

Vi har testet OnePlus Nord Buds, der et sæt in-ear øretelefoner til 399,- De har ikke aktiv støjreduktion, men du får en imponerende god lyd til prisen.

Ét oplader stik: EU vedtager fælles standard for opladning

Aftale om fælles oplader skal give mindre besvær for forbrugerne og begrænse e-affald

3LikeHome udvider data-grænserne i EU, UK m.fl.

Fremover vil tilgængelig mobildata i flere europæiske lande matche abonnementet hjemme

Stream løs: Fri data hos YouSee i det danske sommerland

YouSee har igen i år valgt at give fri data på mobilen i Danmark henover sommeren

Google TV app er kommet til iPhone og iPad

Se film og tv via Google TV app. Kan også bruges som fjernbetjening til Android TV og Google TV

Mobilkunde tabte klage over YouSee

Mobilkunde mente kun at have brugt gratis-opkald via WhatsApp til udlandet

Telia mobil lokker med en valgfri gratis streamingtjeneste

Telia har lanceret en kampagne, hvor nye kunder af to mobilabonnementer får en streamingtjeneste med i en periode.

TEST: OnePlus Nord 2T – Næsten den samme som forgængeren

Vi har testet den seneste OnePlus Nord 2T, og OnePlus formår at gøre deres Nord familie bedre og stærkere igen.

Sony klar med LinkBuds S in-ears til en rimelig pris

Sony er klar med et nyt sæt in-ear hovedtelefoner de kalder LinkBuds S. Og de kommer til at koste 1.500,- DKK

Flere indikationer på at Apple vil gå helt over til USB-C

Efter gårsdagens udmeldinger fra Mark Gurman fra Bloomberg har også Ming-Chi Kuo peget i retning af et farvel til Lightning-stikket I går kunne vi viderebringe...

iOS og iPadOS 15.5 er kommet

Det er "Store Opdaterings-dag", og Apple er klar med opdateringer af alle deres operativsystemer til telefon, ur, iPad, Mac og Apple TV.

Mark Gurman: Apple tester iPhones med USB-C

Lightning-stikket kan være på vej i graven, og det kan vi formodentlig takke (eller bebrejde) EU for. Sker det endelig? Vil Apple langt om længe...

Android Auto gør klar til større skærme i bilen

Split-screen bliver standard og Google Assistant bliver mere brugbar under kørslen. Som vi skrev igår afholder Google i disse dage deres I/O-udviklerkonference. Denne har allerede...

Officielt: Nu kommer Sony WH-1000XM5

Det er nok den værst holdte hemmelighed længe, men nu er det officielt. Sony er klar med næste generation af deres WH-1000 familie. Den nye model hedder WH-1000XM5 og skulle have endnu bedre støjreduktion

Den er god nok: Pixel Watch kommer til efteråret

Ud over sit første Wear OS 3-smartur har Google annonceret nye Pixel-smartphones, nye Pixel Buds med ANC og en ny version af deres Wallet-app For...

iPhone City lukker ned

Byen med verdens største iPhone-fabrik, Zhengzhou, lukker ned grundet corona

EU: Apple Pay er muligvis konkurrenceforvriddende

EU-kommissionen er bekymrede for, at Apple muligvis ulovligt har fordrejet konkurrencen på markedet for mobile pengepunge på Apple-enheder.

Avis: EU vil have bedre konkurrence på mobilbetalinger i Apple-enhederne

EU er på vej med en konkurrencesag mod Apple for at begrænse konkurrenters adgang til mobilbetalinger

Apples butik til gør-det-selv-folket er åbnet i USA

Europa står som den næste region på listen, hvor Apple-brugere senere på året vil kunne få hjælp til selvhjælp, når iPhonen eller Mac’en skal repareres.

Dette er angiveligt Googles eget WearOS-smartur

Pixel Watch er tilsyneladende hoppet fra rygtemøllen og over i virkeligheden i en historie, der vækker mindelser om iPhone 4-afsløringen i 2010. Den legendariske, amerikanske...

Milepæle: 3 har rundet 1,5 mio. kunder og 5G mast nr. 1000

3 og Oister hentede flere kunder i første kvartal 2022 og har rundet en milepæl

Satellitforbindelse kan være på vej til Apple Watch

Rygtet er en del af en større bølge af iPhone 14- og Apple Watch-rygter, der også omfatter nyheden om en hurtigere Lightning-port. Før lanceringen af...

Bang & Olufsen lancerer nye in-ear høretelefoner

Danske Bang & Olufsen er klar med et nyt sæt in-ear høretelefoner med aktiv støjreduktion.

Nu kan iPhone-ejere også skifte til Android med en simpel app

Androids svar på Apples ’Move to iOS’ er nu lanceret i App Store. Men den er åbenbart stadig ret hemmelig, for det kræver et direkte link at tilgå den.

60 mio. Android-enheder inficeret med malware gennem Google Play Store

Personlige informationer, herunder telefonnummer, lokation og e-mail-adresser er blevet overført til tredjepart. USA's nationale sikkerhedstjenester kan være involveret.

Teleselskaber donerer 20.000 SIM-kort til flygtninge

YouSee, Telia, Telenor og 3 er gået sammen om at donere SIM-kort

Google og Spotify tester tredjeparts-betaling i Play Store

Spotify er den første tjeneste, der får lov at bruge sit eget betalingssystem side om side med Googles. Det kan få betydning for hele...

Brand slukker for tv, internet og telefoni i Syd- og Sønderjylland

En brand i en central påvirker tv, internet og telefoni i Sydjylland

Samsung lancerer to 5G telefoner i deres Galaxy A familie

Samsung er klar med to lavpris-modeller i deres Galaxy A familie med 5G. De to modeller hedder A53 5G og A33 5G.

Samsung lancerer ny Galaxy A13 til under 1.500 DKK.

Nu lancerer Samsung endnu en mobil med stor skærm, godt kamera og høj ydelse til en fordelagtig pris. Den nye model hedder Galaxy A13

Nu bliver beskeder sendt fra iMessage til Android en anelse bedre

Tapbacks bliver nu understøttet som emoji’er i Google Beskeder i et af flere forsøg fra Googles side på at forbedre kommunikationen mellem iOS og...

Her er den nye iPhone SE

Apple er klar med næste generation af iPhone SE (3. generation). Den kommer med A15 Bionic chipset.

Her er den nye iPad Air med M1 chip

Den nye iPad Air har fået et løft i ydelse, og kommer med M1 chipset ligesom på iPad Pro.

Samsung bekræfter: Hackere stjal kildekoden til Galaxy-smartphones

Koden omfatter håndtering af biometriske sikkerhedsfunktioner og kryptering af data på enheden. Samsung siger dog, at kundernes informationer er sikre. Hen over weekenden ramte en...

Forbrændingsfare: Stop med at bruge dette ur

Har du et Fitbit Ionic Smartwatch, så skal du straks stoppe med at bruge det og afvente en refundering fra Fitbit. Uret kan overophede og give forbrænding.

Disse mobiler solgte bedst i februar hos 3 og Telia

Apple og Samsung dominerer top 10 mobilsalg hos Telia og 3

Samsung i modvind for at lade telefoner neddrosle apps ydeevne

Nogle af Samsungs smartphones indeholder software, som tilsyneladende kunstigt begrænser eller neddrosler ydelsen på tusindvis af populære apps

Tidligere Essential-folk teaser ny smartphone i titanium og zirconia

Hårdførhed og informationssikkerhed er prioriteret i OSOM OV1, der skulle komme på markedet til efteråret. Det var Android-skaberen Andy Rubin, der i sin tid stod...

Nu kommer Carl Peis Nothing-smartphone

OnePlus-stifteren gør klar til at lancere en konkurrent til produkterne fra sin tidligere arbejdsplads allerede i næste måned. Man kan med rette spørge sig selv,...

TEST: OnePlus Nord CE2 5G skuffer ved kun at være OK

Vi har testet OnePlus Nord CE2 5G, der er afløseren til sidste års Core Edition, og skal være indgangsmodellen til OnePlus universet.

Seneste

Seneste kommentarer

Følg os

Facebooktwitterrssmail