recordere.dk - optaget af tech - 200.000 læsere/måned (gns.)
Annonce:

MOBIL

Nyt forsøg: Prøv telefonen i 14 dage, inden du køber

Samsung har lanceret de nye foldbare telefoner, Galaxy Z Fold6 og Galaxy Z Flip6, samt Galaxy Watch Ultra og Galaxy Watch7. Danske forbrugere kan nu prøve disse produkter gratis hos YouSee og Elgiganten inden køb.

Nu er der endelig(!?) en PC-emulator til iPhone

Apple har tilladt installationer af en PC-emulator på iPhone efter i årevis at have forbudt disse. Hvis du som iPhone-ejer undrer dig over, hvad...

OnePlus Nord 4 kommer med 6 års opdateringer

OnePlus afslører i dag, at den kommende OnePlus Nord 4 vil inkludere tre nye teknologier, der sikrer den længste og hurtigste smartphoneoplevelse til dato.

Samsung præsenterer nye Galaxy wearables – Ultra er det nye top Smartwatch

Samsung har i dag annonceret lanceringen af tre nye produkter i deres Galaxy-serie: Galaxy Watch7, Galaxy Watch Ultra og Galaxy Ring.

Samsung lancerer nye Z-Flip og Z-Fold enheder med nye AI-funktioner

Samsung Electronics har i dag annonceret deres nyeste Galaxy Z Fold6 og Galaxy Z Flip6, samt Galaxy Buds3 og Galaxy Buds3 Pro, ved Galaxy Unpacked i Paris. Samtidig introduceres en opdateret version af Galaxy AI, som udnytter den unikke foldbare formfaktor i Galaxy Z-serien.

Afgørelse: Var selv ansvarlig for mobilbrug i udlandet

CBB Mobil står fast på opkrævning på næsten 10.000 kr. efter klage over roamingafgifter i Thailand

Billigere Apple Watch i plastik kan være på vej

I forbindelse med smarturets 10 års-fødselsdag forventes også et mindre redesign med større skærme over hele linjen. Det kan være svært at tro, men det...

OnePlus lancerer fire nye produkter den 16. juli

OnePlus annoncerer, at virksomheden vil lancere fire nye produkter ved sommerens store event, som finder sted den 16. juli i Milano, Italien.

Ny kørekort app: Mere sikker med ekstra benspænd

Med seneste app-opdatering til det digitale kørekort passes bedre på data, men der er længere ventetid ved oprettelse

TEST: Motorola Razr 50 Ultra – En foldbar Android super mobil

Motorola der var en af de første med foldbare smartphones, er klar med Razr 50 Ultra, der er en Android med flere smarte funktioner. Vi har testet det nye foldbare flagskib.
Annonce:

Samsungs kommende Galaxy Buds ligner Apples AirPods

Hvis du ikke bryder dig om at have hvide stænger stikkende ud af ørerne, ser Samsungs Galaxy Buds-serie ikke længere ud til at være...

Kæmpe læk hos teleselskab: 246.000 kunder ramt

En fejl hos teleselskabet Oister betød at kunders hemmelige numre og adresser lå frit tilgængelige på nummeroplysning

Samsung afholder sin næste Unpacked-event 10. juli i Paris

Om to uger afslører Samsung sine næste foldbare modeller, samt formentlig også Samsung Ring, en ny Galaxy Watch-model og nye Buds. Alles (eller i hvert...

Google annoncerer tidlig lancering af Pixel 9 familien ved Made by Google 2024

Google har i morges annonceret, at deres årlige Pixel-hardwareevent vil finde sted den 13. august. Dette er usædvanligt tidligt for 2024, da Made by Google normalt afholdes i oktober.

Motorola lancerer nye flip-telefoner i RAZR-serien

Motorola udvider sin RAZR-serie med to nye modeller, motorola razr 50 og motorola razr 50 ultra. De nye smartphones er designet til at kombinere stil og funktionalitet med avancerede AI-funktioner og store eksterne skærme.

OnePlus klar med OnePlus Nord CE4 Lite 5G i Danmark.

OnePlus har i dag introduceret OnePlus Nord CE4 Lite 5G i Danmark.

OnePlus afslører lanceringsdato og detaljer om nyt produkt i Nord-serien

OnePlus har annonceret det seneste produkt i Nord-serien, OnePlus Nord CE4 Lite 5G. Lanceringsdatoen er den 24. juni kl. 15.30 dansk tid.

MobilePay udvider med grænseoverskridende overførsler

MobilePay har nu udvidet sine tjenester, så brugerne kan sende penge til venner og familie i Norge og Finland. Denne nye funktion gør det nemmere at overføre penge uden at skulle logge på netbank og indtaste kontonumre.

Logitech lancerer Keys-To-Go 2 – Smart tastatur til tablets og mobiler

Logitech har i dag lanceret Keys-To-Go 2, et ultra-bærbart trådløst tastatur designet til tablets, mobile enheder og laptops.

Apple vil gøre sine iPhones og MacBook Pro’er ultra-tynde

Allerede næste år kan iPhone komme på slankekur, mens slankning af computere og smarture følger senere. Apple er tilsyneladende ikke blevet skræmt af balladen omkring...
Annonce:

iPadOS 18 – Fik vi det vi drømte om?

Jeg har længe drømt om at iPads kunne køre MacOS eller noget der mindede om det, når man havde et Magic Keyboard på, men det bliver i drømmen. Men Apple gjorde iPad mere Pro på WWDC 2024.

Disse nye funktioner kommer til WatchOS senere i år

Apple har præsenteret, hvad der senere på året dukker op i WatchOS11. Som vanligt er der masser af fokus på helbred og fitness. For fitness-folket...

Kan din iPhone køre iOS 18? – Se modellerne der kan

I aften præsenterer Apple iOS 18, og et af de spøgsmål vi allerede nu kender svaret på, er hvad telefoner der får opdateringen.

Brandfare: Anker tilbagekalder powerbank og højttaler

Hvis du har en Anker 321-powerbank bør du øjeblikkeligt holde op med at bruge den og tjekke om din model er en af dem...

Fejl i ny Rejsekort app sætter nye brugere på pause

Det var meningen at der løbende skulle flere brugere på rejsekort app, men en fejl betyder at det er sat på pause

AI = Apple Intelligence

Apple satser på AI nu, og kalder det Apple Intelligence i stedet for Artificial Intelligence

Sådan ser fremtidens smartphone-interface ud ifølge Carl Pei

OnePlus- og Nothing-skaberen har i en video vist en vision for en AI-drevet smartphone-brugerflade. Elementer af den dukker angiveligt op til næste år i...

Sikkerhedsadvarsel til ejere af Humane AI Pin

Humane, virksomheden bag AI Pin, opfordrer sine kunder til øjeblikkeligt at stoppe brugen af opladeretuiet, der følger med deres $700 AI-enhed, på grund af en potentiel brandfare.

Gemini Chatbot nu tilgængelig som mobil-app i Danmark

Google har netop lanceret deres AI-drevne chatbot, Gemini, som mobil-app i Danmark. Denne nye app kan give direkte hjælp ud fra tekst og billeder samt søge med stemmen, hvilket gør det nemmere for danske brugere at booste deres kreativitet og styrke produktiviteten på farten.

TEST: Shokz OPENFIT Air – trådløse høretelefoner som hænger på øret

Er du på jagt efter et par høretelefoner som bogstaveligt talt hænger på øret, og alligevel hænger fast så læs med. Vi har testet Shokz OPENFIT Air som kommer med op til 7 timers batteritid.

Ny 3-i-1 Pouch Powerbank fra Shange og OnePlus

OnePlus har netop lanceret deres nye 3-i-1 Pouch Powerbank, som kombinerer ultra-hurtig opladning med et aftageligt og bærbart design, der passer perfekt til en livsstil på farten.

TEST: Nokia 3210 – En dumb-phone der er så dum at den er sjov...

HMD har relanceret den gode gamle klassiske Nokia 3210 med sms og MMS som nogen af de smarteste funktioner - Telefonen er så dum og sjov at eje, at den bør købes på lige fod med de Nintendo spillekonsoller, der lige nu genudsendes på markedet.

Ny Android-widget lader dig styre dit smarte hjem fra startskærmen

Google har ud over den nye widget også annonceret lignende funktioner til Wear OS, der gør det nemmere og hurtigere at styre smarthjems-enheder fra...

Samsungs lægger sin AI ind i Galaxy Watch

Samtidig er der lækket billeder af en ny Ultra-version af Galaxy Watch7, der lægger en smule afstand til det cirkulære design, der ellers kendetegner...

Dyb AI-integration i iOS kan blive præsenteret på WWDC

Apple forventes ikke at præsentere spektakulære AI-apps ved WWDC. I stedet vil Apple fokusere på praktiske, integrerede AI-funktioner såsom opsummeringer af notifikationer og transskribering...

ICQ Lukker ned: Enden på en æra den 26. juni

Den velkendte instant messaging-service ICQ trækker nu stikket. Den russiske virksomhed VK, som har haft ejerskab over ICQ siden 2010, annoncerede nylig at tjenesten vil ophøre med at fungere fra den 26. juni. VK opfordrer brugerne til at skifte til deres andre chatløsninger.

MitID app slukker på ældre telefoner

En ældre version af MitID-appen, som ikke inkluderer de nyeste sikkerhedsopdateringer, lukkes ned

TDC tager hul på næste generations mobilnet med 5G+

TDC tager et stort skridt ind i fremtiden med lanceringen af 5G+, som er den næste generation af 5G-teknologi

Vores første kig på Sonos Ace!

Sonos havde inviteret udvalgte journalister til et første kig på Sonos Ace for et par uger siden, og recordere.dk var med. Og der fik vi lov til at sidde nogle minutter og teste dem.

Få Qi2 trådløs opladning i bilen med mophie snap+

mophie introducerer den Qi2-certificerede snap+ trådløse opladningsholder til bilen

Ny Google Android 15 Beta-opdatering udrulles i dag til OnePlus 12 og OnePlus Open

OnePlus annoncerer i dag, at OnePlus 12 og den foldbare OnePlus Open er blandt de første produkter i verden til at integrere den længe ventede Google Android 15 Beta-opdatering.

Mofibo klar med nye abonnementstyper

Mofibo, en af Danmarks førende platforme for lydbøger og e-bøger, har netop annonceret lanceringen af to nye abonnementstyper, som vil give brugerne endnu større fleksibilitet og værdi.

Wear OS 5 får 20% bedre batterilevetid

Det bør i teorien give Samsungs kommende smarture 36 timers batterilevetid, når skærmen er tændt hele tiden. Smartures brugbarhed står og falder med, hvor lang...

Ny Logitech Combo Touch tilgængelig til den nye iPad Air og iPad Pro

Logitech har lanceret en ny version af Combo Touch, der er tilgængelig til den nydesignede iPad Air og den nye iPad Pro. Dette tastaturcover er produceret med bæredygtige materialer og præsenterer sig som det tyndeste og letteste i sin serie.

Sony præsenterer Xperia 1 VI

Sony har i dag annonceret deres nyeste smartphone, Xperia 1 VI, som markerer en videreudvikling inden for deres Xperia-serie. Denne nyhed bringer en række revolutionerende teknologier, der kombinerer Sonys ekspertise inden for kameraudvikling, skærmkvalitet og lyd.

TEST: Google Pixel 8a – Super fin Android smartphone med 7 års opdateringer

Google er klar med årets mellem-model af Pixel 8 familien. Det er 8a, og den kommer med Tensor G3, godt kamera og imponerende batteritid.

Apple ofrede sin bil for at gøre Siri bedre med ny AI

Siri er blevet ”antikveret” og får en ny AI-model bag sig, der skal gøre den mere sludrevorn og bedre til at udføre opgaver på...

Nokia 3210: Den ikoniske telefon er tilbage

Det er mobilen, der definerede en generation. Og nu, 25 år efter sin udgivelse, er den legendariske Nokia 3210 tilbage i farverne Scuba Blue, Grunge Black og Y2K Gold, takket være den europæiske mobilproducent Human Mobile Device (HMD), der producerer Nokia-telefoner.

Her er de nye 2024 iPads fra Apple – iPad Pro får M4 chipset

På et video event præsenterede Apple deres nye iPad Pro og iPad Air. Og udover hurtigere chipset og OLED skærme på PRO var det mest endnu mere af det samme.

Google lancerer Pixel 8a

Google lancerer i dag Pixel 8a, som byder på innovative AI-løsninger som fx intelligente kamerafunktioner og nye produktivitetsværktøjer.

Salget af iPhones faldt med mere end 10%

Apple står over for et fald i iPhone-salget, hvilket fremgår tydeligt af selskabets regnskab for andet kvartal af 2024. I denne periode faldt salget af iPhones med 10,5% sammenlignet med samme periode sidste regnskabsår.

TEST: Motorola Edge 50 Pro – Android 14 til under 5.000,-

Vi har testet det midterste flagskib fra Motorola, der kommer med Snapdragon 7 gen 3 og en lækker 6,7” pOLED skærm.

Telefonsnak på Android bliver sjovere med “lyd-emojier”

Pruttelyde, tragiske tromboner og bifald kan snart akkompagnere dine telefonsamtaler, hvis du har en Android-telefon, Det viser en betaversion af Google Phone-app'en. For Android-ejere er...

Gmail, Maps og YouTube: Populære Google-tjenester integreres i chatbotten Gemini

Fremover kan Googles chatbot Gemini hjælpe dig med at planlægge, opsummere og holde styr på mails og andet indhold i dine øvrige Google-apps som fx Gmail, Docs, YouTube, Maps, Hotels og Flights.

DSB klar med konkurrent til Rejsekort app

Nu er der kommet check ind i DSB app.

Call me køber Alka Mobil

Mobilselskabet Call me har annonceret opkøbet af konkurrenten Alka Mobil.

Nokia lancerer nye “dumbphones” – Til en stilfuld digital detox

I en tid hvor konstant online tilstedeværelse er blevet normen, præsenterer HMD Global et frisk pust til mobilmarkedet med lanceringen af tre nye Nokia-telefoner: Nokia 215 4G, 225 4G og 235 4G.

Første 3. parts iPhone-appbutik med ‘side load’ af apps

Sideloading for alle: Ny alternativ appbutik, AltStore PAL, er lanceret i EU som en godkendt Apple-markedsplads

OnePlus styrker sit produktsortiment i Europa med to nye produkter

OnePlus lancerer to nye produkter, der er sat til at forstærke deres tilstedeværelse i Europa: en ny variant af OnePlus Watch 2 og den nye tablet, OnePlus Pad Go. Disse produkter vil blive præsenteret den 23. april 2024 kl. 15.00 dansk tid ved et presseevent i Helsinki, Finland.

Insta360 klar med 8K Kamera: Insta360 X4

Insta360 introducerer i dag Insta360 X4, et kamera der optager i 360 grader og har kapacitet til at optage i 8K opløsning.

Motorola Edge 50-serien klar til det danske marked

Motorola lancerer en ny serie af smartphones under navnet Edge 50, herunder modellerne motorola edge 50 ultra, motorola edge 50 pro og motorola edge 50 fusion.

Apple åbner op for iPhone-reparation med brugte dele

Det begynder dog først til efteråret og vil i første omgang kun omfatte ”udvalgte” iPhones. Apple gør nu en endnu større indsats for at mindske...

Sony klar med ULT POWER SOUND serie til folk på farten

Sony introducerer ULT POWER SOUND-serien, en ny linje af højttalere og hovedtelefoner.

EU-borgere flokkes til mobile browser-alternativer efter DMA

Digital Markets Act (DMA) trådte i kraft 7. marts, og har allerede givet vækst i brugertallene hos Chrome- og Safari-konkurrenter som Aloha, Ecosia, Opera...

USA: Teenagere er meget loyale overfor iPhone, men ikke overfor Apple Music og ATV+

Piper Sandlers seneste halvårlige undersøgelse afslører fortsat en imponerende popularitet af iPhone blandt amerikanske teenagere. Trods en mindre nedgang fra tidligere år, besidder 85% af de adspurgte teenagere en iPhone, mens en overvældende 86% udtrykker en intention om at gøre iPhone til deres næste smartphonevalg.

Nu kan rejsekortet hentes som app

Snart er tiden, hvor man frustreret måtte rode i tasken efter sit Rejsekort eller ærgre sig over glemte check-uds, forbi. Fra tirsdag træder Rejsekortet nemlig ind i den digitale æra med lanceringen af en ny app, som lover at revolutionere den måde, vi anvender offentlig transport på i Danmark.

I dag åbner Google sit svar på Apples ”Find”-netværk

Netværket er åbent nu i USA og Canada, og en global udrulning skulle snart blive sat i gang. Forskellene på iOS og Android er et...

Apple køber licens til mio. af billeder for at træne deres kommende AI

I takt med den hastige udvikling inden for kunstig intelligens (AI) er der opstået en miniøkonomi omkring indholdsarkiver, som AI-virksomheder ønsker adgang til for at træne deres modeller.

IKEA: Scan og indret dit hjem online med ny AI-løsning

IKEA introducerer en ny digital service, IKEA Kreativ, der gør det muligt for kunder at omdanne deres hjem virtuelt. Med denne service kan brugere scanne deres hjem og prøve forskellige møbleringsmuligheder ved brug af deres computer eller mobil.

Nu er Telia en del af Norlys

Norlys har nu fuldført erhvervelsen af Telia Danmark

Ny, stor iPad Air og iPad Pro med M3 kommer først til maj

Apple ser ud til at have udskudt iPad Pro med OLED-skærm og den iPad Air i 12,9"-størrelse, der ellers skulle være blevet lanceret på nuværende tidspunkt.

Samsung og Marimekko udvider samarbejde med ny tilbehørsserie

I januar annoncerede Samsung og Marimekko et samarbejde, der bragte Marimekkos design til Samsungs teknologi. Det første skridt var at gøre over 40 Marimekko-designs tilgængelige i Samsung Art Store for The Frame TV. Nu tager de samarbejdet videre med en tilbehørsserie til Samsung Galaxy.

Lugter din S-pen, Samsung-fan?

På Reddit og Samsungs brugerforum har massevis af ejere af Galaxy S23 og S24 nu opdaget, at deres S Pen lugter grimt, som regel...

USAs regering anlægger monopolsag mod Apple

Det er ifølge USA's justitsministerium selskabets monopol-agtige praksis, der har skabt Apples enorme markedsværdi. Knapt har Apple fået ro på bagsmækken i forhold til EUs...

Telmore Play lancerer nyt abb. med valgfrie streamingtjenester

Telmore lancerer nu et billigere Play-abonnement med 3 valgfrie tjenester

Apples iPhone kan få Googles Gemini-AI ombord

Apple ved godt, at de er bagud i forhold til AI og vil tilsyneladende have Google som partner indtil deres egen AI’er er klar. Apple...
Foto: IKEA

Ikea lancerer to USB-C hurtigopladere

IKEA Sjöss er USB-C hurtigopladere med hhv. 30W og 45W

Forbedret Philips Hue app på iPad

Philips Hue's app bliver nu mere brugervenlig på iPad

MobilePay nede igen – (løst)

Mobilepay, den populære betalingsapp, står over for tekniske udfordringer, der påvirker tusindvis af brugere landet over.

ASUS Zenfone 11 Ultra: Nyt Android flagskib fra ASUS.

ASUS har annonceret Zenfone 11 Ultra, en ny tilføjelse til deres flagskibsserie af smartphones, under et online lanceringsevent. Denne model markerer en overgang til en større enhed, der tilbyder forbedringer på flere områder, herunder kamera, processor og batteri, indpakket i et nøje designet chassis.

Apple vil tillade app-downloads fra websites i EU

Udviklerne skal dog hoppe over en hel del hurdles og have en temmelig populær app for at få lov til at være med i...

Stigning i henvendelser om MitID-svindel

Teleselskaber oplever stigning i henvendelser om MitID-svindel: Telefonsvindlere anvender personlige oplysninger til at narre ofre

Telenor sætter dato på lukning af 2G-nettet

I et skridt mod fremtidens telekommunikationslandskab har Telenor annonceret, at de vil slukke for 2G-nettet i 2030.

Apple vil lave et værktøj som letter skifte til Android

Apple indfører tiltag for at forenkle overgangen fra iPhone til Android som svar på EU's pres

EU vil udspørge Apple om blokering af Epic Games

EU-kommissionen er trådt hurtigt i aktion ovenpå gårsdagens nyheder om Apples udelukkelse af Epic Games fra iOS-udviklermiljøet. Vi kender normalt EU-systemet som et stort, tungt...

Tabte sag om misbrug af mistet mobiltelefon

Klage over høje sms-omkostninger fra mistet telefon afvist af Teleankenævnet

Apple smider Epic ud og blokerer for deres app-butik i EU

De to tech-firmaer ligger nu i åben krig. Apple kalder Epic Games for et ”beviseligt utroværdigt” firma, mens Epic Games kalder det et brud på EUs DMA-lovgivning.

Benspænd for 3. parts app-butikker på iPhone

iOS 17.4 giver mulighed for at installere 3. parts app-butikker, men der er en begrænsning i brugen af dem

Vigtig opdatering: iOS 17.4 klar til iPhone og iPad

Husk at installere opdateringerne: iOS 17.4 og iPadOS 17.4 lukker to kritiske sikkerhedsbrister

Nyt feature drop til Google Pixel ruller ud fra i dag

Den seneste opdatering til Pixel-enheder er ankommet, fyldt med forbedringer, der integrerer Pixel-enheder endnu mere i dagligdagen.

Saxo udvider med podcasts

I dag introducerer Saxo en nyhed i deres streamingapp for bøger og lyd: podcasts. Dette nye tiltag inkluderer lydindhold fra kilder som Politiken, Ekstra Bladet, Jyllands-Posten, Finans og Børneavisen. Målet er at øge værdien for brugerne ved at tilbyde en bredere vifte af underholdnings- og vidensindhold.

WeShare vender tilbage i MobilePay som “Del udgifter”

Savner du også WeShare der forsvandt i 2023 fra MobilePay universet, så kan du godt begynde at glæde dig. WeShare vender tilbage. Nu direkte i MobilePay app'en.

Her er de nye EU-krav til smartphones og tablets

EU stiller krav til nye telefoner: Fokus på bæredygtighed og holdbarhed

Apple dropper alligevel ikke webapps i iOS

Kovendingen sker efter, bl.a. EU var begyndt at kigge Apples farvel til webapps efter i sømmene

Norlys får grønt lys til køb af Telia Danmark

Konkurrencerådet har godkendt Norlys' overtagelse af Telia Danmarks forretning

Er gennemsigtige laptop-skærme fremtiden?

Lenovo har på MWC vist deres Project Crystal frem -  en koncept-laptop med gennemsigtig Micro-LED-skærm. Vi så nogle af de første bud på gennemsigtige TV-skærme...

EU undersøger nu Apples aflysning af iOS-webapps

Siden iOS 17.4 har progressive webapps ikke nydt de samme integrationsfordele som tidligere på grund af EUs DMA-lovpakke. Nu ser Europakommissionen på, om det...

OnePlus Watch 2 med Wear OS4 præsenteret i Barcelona

OnePlus har i samarbejde med Google præsenterer OnePlus Watch 2 ved Mobile World Congress i Barcelona. Uret skiller sig ud med sin batterilevetid og dobbelte chipsæt, sundhedsfunktioner og lækkert design. Drevet af Wear OS4 fra Google, tilbyder det adgang til apps og fitnessfunktioner.

Google Pixel Fold 2: Læk afslører nyt design og større skærme

@OnLeaks på X givet os et glimt ind i fremtiden med formodede billeder af Google's næste foldbare telefon, Pixel Fold 2. Disse billeder antyder betydelige ændringer i design og specifikationer.

Xiaomi 14 Ultra tager føringen på kamera-specs

Med en ny, dedikeret foto-dedikeret AI-chip og to-vejs satellitkommunikation viser den kinesiske telefon, hvad vi kan forvente af smartphone-hardware i fremtiden.

Nu får flere Samsung Galaxy smartphones og tablets AI i en opdatering

Samsung Electronics har annonceret, at funktioner fra Galaxy AI nu vil være tilgængelige på flere Galaxy-enheder gennem en ny One UI 6.1-opdatering.

eesy udvider med eSIM til Smartwatches

eesy, et mobilselskab i det danske lavprissegment, har lanceret eSIM-tjeneste til smartwatches, gældende fra 22. februar 2024.

Flere butikker dropper MobilePay (opdateret)

Circle K har sagt farvel til MobilePay-betalinger, og nu har en stor supermarkedskæde, Løvbjerg, også besluttet at droppe betalingstjenesten fra den 12. marts 2024. Dette skridt rejser spørgsmålet om, hvorvidt vi står over for en begyndende trend, hvor flere virksomheder vil fravælge MobilePay.

OnePlus lancerer nyt smartwatch efter tre års pause

OnePlus annoncerer OnePlus Watch 2, deres nyeste smartwatch, på Mobile World Congress 2024 i Barcelona den 26. februar.

Slut med webapps som hjemmeskærmsapps på iOS 17.4 i EU.

Apple har bekræftet, at iOS 17.4 fjerner understøttelsen af hjemmeskærmswebapps i EU, og her er hvorfor. Den seneste opdatering til iOS bringer en række ændringer til App Store og iPhone i Den Europæiske Union, herunder tredjeparts appmarkeder og understøttelse af alternative browsermotorer.

Googles Gemini v1.5 har et trumfkort i ærmet

Gemini 1.5 Pro kan forstå meget større sammenhænge end konkurrenterne og er netop blevet sluppet ud til udviklere og business-brugere. Der er uden tvivl et...

EU dropper at fokusere særligt på iMessage, Bing og Edge

Det betyder blandt andet, at EU ikke vil tvinge Apple til at integrere iMessage med andre besked-tjenester. Der er nok en del jurister og topledere...

TEST: Devialet Gemini II – Imponerende trådløse in-ears

De fleste kender Devialet fra deres Phantom højttalere med eksklusivt design. Nu er deres in-ear hovedtelefoner Gemini II kommet til Danmark, og vi har testet dem.

Medie: Foldbare iPhones er på prototype-stadiet

Meget tyder på, at der også er foldbare iPads på vej, og de kan komme i hænderne på Apple-fans før telefonerne. Der har været megen...

HiFi nyt: Devialet lancerer Devialet Gemini II i Norden

Devialet, selskabet bag den verdenskendte Phantom-højttaler, lancerer nu sine Devialet Gemini II-høretelefoner i Norden.

TEST: OnePlus Buds 3 – Trådløse in-ears med imponerende lyd til under 800 kr.

OnePlus Buds 3 er et billigt sæt in-ear hovedtelefoner, der lever forbavsende god lyd i forhold til prisen. Så er du på jagt efter et par in-ears der ikke må koste en formue, så læs med her.

Google Bard kan skifte navn til Gemini på onsdag

Et lækket dokument med opdateringer viser også fortsatte udvidelser af Gemini-modellen, men ikke til EU endnu. Google er ikke et firma, der er kendt for...

Alligevel ikke slut med Nokia-telefoner

HMD vil fortsat lancere telefoner under Nokia-mærket

HMD dropper Nokia-mærket

En epoke er over: HMD fjerner Nokia-mærket fra sine smartphones

Kan der være en billig foldbar på vej fra Samsung?

En ny enhed med kodenavnet ’Q6A’ peger i retning af en A-model med en skærm, der folder på den lange led. En af de helt...

App’en PlayPilot kan nu bruges til at finde de bedste podcasts

I en verden, hvor digital underholdning florerer, og det næste store hit kun er et klik væk, har PlayPilot taget et spændende skridt for at forenkle jagten på kvalitetspodcasts. Denne nyskabelse kommer som en udvidelse af deres allerede populære streamingguide for film og serier, hvilket markerer en vigtig milepæl for platformen.

MitID fejler på Android

Android-brugere står over for problemer med MitID

TEST: OnePlus 12 – Endnu et godt og lynhurtigt Android flagskib

OnePlus er klar med deres flagskib for foråret 2024. Og OnePlus 12 leverer på alle parametre, og til en attraktiv pris.

Apple vil tillade alternative app-butikker og browsere i iOS

Fra og med næste iOS 17.4 vil Apple åbne for at installere apps udenom App Store og vælge en anden system browser end Safari

Google klar med nye farver og funktioner på Pixel serien

I starten af 2024 tilbyder Google en frisk farveopdatering for Pixel-entusiaster med lanceringen af nye mintgrønne versioner af Pixel 8 og Pixel 8 Pro. 
Annonce:

OPPO og OnePlus lægger låg på 5G-patentsag med Nokia.

En aftale mellem OPPO, OnePlus og Nokia lægger låg på en patentsag om brug af 5G patenter på alle OPPO og OnePlus telefoner.

Så er OnePlus 12 og 12R lanceret.

OnePlus har i dag lanceret tre nye produkter: OnePlus 12 og OnePlus 12R

TEST: Samsung Galaxy S24 Ultra – Den bedste Android bliver bare bedre og bedre

Samsung har netop lanceret Galaxy S24 Ultra, der som den eneste i S24 familien kommer med Snapdragon 8 Gen 3 chipset. Og sidste år var vi begejstrede, er vi stadig det ?

MobilePay jubler: Apple vil åbne iPhones NFC-chip

Apple har foreslået EU at åbne NFC-chippen i iPhone for konkurrenter indenfor elektronisk betaling

Danmarks ‘bedste’ mobilnet har tabt pusten

Danmarks "bedste" mobile netværk lander på sidstepladsen på rå hastighed i sidste kvartal

Google lancerer ‘Circle to Search’ på Pixel 8 og Samsung Galaxy S24

Google har taget et nyt skridt i udviklingen af internetsøgninger ved at introducere 'Circle to Search', en funktion designet til at gøre informationssøgning hurtigere og mere intuitiv for brugere på farten.

Her er Samsung Galaxy S24-familien – Masser af AI på alle modeller

Samsung er klar med næste generation Galaxy S smartphones, og i år er der masser af spændende nyheder. Det er dog især AI der er fokus på.

Se Samsung Galaxy Unpacked hvor S24 familien præsenteres (SLUT)

Samsung afholder i dag, onsdag den 17. januar 2024, sit første store Unpacked-event for året, hvor de vil afsløre den nye Galaxy S24-serie.

Nye tal: Apple er nu verdens største smartphone-producent

Apple overhaler Samsung i globale smartphone-leverancer i 2023

Medie: Apple udskiller EUs App Store fra resten af verden

Det kan få konsekvenser for den app-udviklere, der gerne vil rulle deres apps ud globalt – og for de brugere, der helst ikke vil...

CES: Hvad med et smartphone-design, der kan skifte farve?

Et sjovt bud på, hvordan man i fremtiden selv vil kunne skifte design på sin smartphone kommer fra Infinix, der har lavet lavstrøms-paneler til...

VIDEO: Eksklusiv rundtur hos Samsung Display

Recordere.dk var som et af de få nordiske medier indviteret til en eksklusiv rundtur hos Samsung Displays, der bl.a. viste hvad deres foldable OLED skærme kan i 2024.

MobilePay lancerer nye tiltag mod svindel, misbrug og trusler

En kommende sikkerhedsopdatering til MobilePay er designet til at bekæmpe svindel, misbrug og trusler

CES: JBL udvider Live TWS 3-serien med nyt smart opladningsetui

JBL introducerer et nyt smart opladningsetui til deres JBL Live TWS 3-serie. Dette nye tilbehør er designet til at forbedre brugeroplevelsen ved at tilbyde en mere effektiv og bekvem måde at oplade øretelefonerne på.

iPhone overlever fald fra ulykkesramt fly i 5km højde

En iPhone har modstået fald fra et fly fra en højde på næsten 5 kilometer

Samsungs nye Galaxy A-serie modeller tilgængelige i Danmark

Samsung introducerer Galaxy A05s og Galaxy A25, de nyeste medlemmer af Galaxy A-serien, nu tilgængelige i danske butikker.

Teleselskaberne tager kampen op mod SMS-svindel

Snart indføres et nyt våben herhjemme for at dæmme op mod svindel via SMS

Apple trækker iOS 17.3 beta 2 tilbage på grund af opstartsproblem

Apple har for nylig trukket den anden beta af iOS 17.3 og iPadOS 17.3 tilbage, kun tre timer efter at have frigivet opdateringerne. Disse betaversioner er nu fjernet fra Apple's Udviklercenter og er ikke længere tilgængelige til download og installation.

CES: iPhone-cover med fuldt tastatur

Britiske Clicks har lavet et ”skaber-tastatur” til alle, der har behov for at taste mere end hvad der er forsvarligt på et skærmkeyboard. I år...

Samsung Galaxy S24 Ultra “lækker” på billeder

Samsungs Galaxy S24 Ultra præsenteres på en "læk" af en officiel reklameplakat

Rygter om en Nothing 2a på MWC 2024 tager til

Nothing forventes snart at lancere et mere budgetvenligt alternativ til deres Nothing Phone (2), kaldet Nothing Phone (2a). Dette nye produkt ventes at blive offentliggjort under Mobile World Congress-eventet i slutningen af februar.

Samsung holder Galaxy Unpacked den 17. januar

Samsung har netop sendt invitationer ud til Galaxy Unpacked 2024, hvor de introducerer deres nye S24 smartphone familie.

OnePlus introducerer R familien i Danmark – Første bliver OnePlus 12R

OnePlus har officielt annonceret lanceringen af deres nyeste smartphone, OnePlus 12R, som er en del af den ventede OnePlus 12-serie.

Copilot har fået sin egen Android-app – også på dansk

Modsat ChatGPT-app’en kan du bruge GPT-4 gratis med app’en, der giver en mere direkte AI-adgang end den tidligere Bing-app. Nu er der endnu flere muligheder...

EasyPark ramt af cyberangreb: Datalæk påvirker kunders data

EasyPark, en af de førende aktører inden for digital parkeringsservice, er blevet offer for et cyberangreb, som har resulteret i en læk af kundedata. Selvom de lækkede oplysninger beskrives som ikke-følsomme, har denne hændelse rejst spørgsmål om datasikkerhed og privatlivets fred for EasyParks brugere.

Samsung Galaxy S24 kan blive annonceret 18. januar

Alle hovedspecifikationerne er også allerede blevet lækket, og S24 Ultra ser ud til at blive lidt af et kraftmonster - muligvis med Googles AI-teknologi...

Samsungs selvreparationstjeneste er nu åben i Danmark

Sammen med 29 andre lande omfattes Danmark nu også af Samsungs selvreparationsprogram. Og modsat enkelte andre lande kan danskerne også købe reservedele til TV...

Apple stopper salg af Watch-topmodeller i hjemlandet

Apple har valgt at stoppe salget af deres nyeste topmodeller af Watch, efter at en patentsag ikke gik deres vej

OnePlus afslører lanceringsdato af OnePlus 12-Serien

OnePlus fejrer sit 10-års jubilæum med afsløringen af, at deres nye flagskibsprodukter, OnePlus 12 og OnePlus 12R, lanceres den 23. januar 2024.

Forbruget af mobildata i kraftig vækst

Mobildata tager et nyt spring i stigende dansk datatrafik

Test: TicWatch Pro 5

Vi har taget et kig på det seneste smartwatch fra Mobvoi

Nu kan du købe USB-C case til dine AirPods 2 Pro

Har du set sæt 1. generation AirPods 2 Pro, som kom med en Lightning case, har Apple nu sat en USB-C case til salg på deres butik.

EU kan være på vej med kæmpebøde til Apple i Spotify-sag

  Apple komme til at betale en bøde, der svarer til 10 Øresundsbroer for at håndhæve konkurrenceforvridende regler i App Store og iOS. Hvis du ikke...

Apple overvejer at åbne for NFC-adgang til konkurrenter i EU

Reuters rapporterede tirsdag, at Apple overvejer at give konkurrenterne adgang til NFC-systemet i iPhones.

Apple i åben krig med iMessage-rebel [OPDATERET]

Tjenesten Beeper er blevet lukket hurtigt ned af Apple, men lover at kæmpe videre.

Rejsekort bliver til en app i 2024

Rejsekort & Rejseplan udvikler en mobil Rejsekort app som udsendes i løbet af 2024

iPhone 13 og 14 opgraderes til Qi2-opladning med iOS 17.2

Når Apple frigiver iOS 17.2 vil der være nyheder til brugere af iPhone 13 og 14 mht. trådløs opladning

Samsung Galaxy S23 FE kan købes fra på mandag

Efter en lang ventetid, ser det nu ud til, at der er godt nyt for de danske forbrugere. Ifølge Samsung vil Galaxy S23 FE blive lanceret i Europa den 11. december 2023.

OnePlus 12: Lanceret i Kina i dag

OnePlus har netop annonceret lanceringen af den ventede OnePlus 12 på det kinesiske marked. 

iPhones kamera-AI hallucinerer kvindes arme

Virkeligheden er sat ud af spillet, når mobile AI’er begynder at opføre sig ligesom DALL-E, Midjourney og ChatGPT. Det er uden tvivl sjovt at lege...

Dansk app vinder ærefuld Apple-pris

Den danske iOS-app 'Too Good To Go' har vundet en App Store Award

Google Messages ruster op i kampen mod iMessage

1 milliard mennesker på verdensplan bruger nu Google Messages med RCS aktiveret og det fejrer Google med en række spændende, nye features i Messages-appen

Podimo rykker ind hos Telia og Call me

Telia og Call me vil inkludere podcasts fra Podimo i abonnementerne

OnePlus afslører designet på OnePlus 12

OnePlus har i dag afsløret designet af deres nye smartphone, OnePlus 12, som indbefatter flere opdateringer

Nu kan du snart betale dine regninger via din e-Boks.

I en nylig undersøgelse fra e-Boks fremgår det, at en betydelig andel af danskerne, 63 procent, er skeptiske over for at betale regninger via links modtaget i almindelige emails.

Nothing’s iMessage App Fiasko: Et Sikkerhedsmareridt

Nothing trækker deres besked-bro mellem Apple iMessage og Android

Nu kommer OnePlus Open i den sorte Voager Black til Danmark

OnePlus Open, der har været en af de mest succesfulde smartphones fra OnePlus, introduceres den nye variant, OnePlus Open Voyager Black.

Apple bøjer sig: Indfører RCS i iMessage fra 2024

Apple har offentliggjort planer om at indføre Rich Communication Services (RCS) standarden fra næste år, et træk der har været længe ventet af branchen.

Digitaliseringsstyrelsen overtræder GDPR i administration af kørekort-app

Digitaliseringsstyrelsen behandler for mange personoplysninger i sin administration af det digitale kørekort

Medie: Apple åbner for app-installation udenom App Store

I løbet af første halvdel af 2024 vil Apple og andre firmaer med eksklusive appbutikker blive tvunget til at tillade downloads af apps fra alternative kilder.

Kuo: Næste år får iPad Air vokseværk

Der skulle være en 12,9”-version af iPad Air på vej i begyndelsen af det nye år, hvor også iPad Pro bliver udstyret med M3...

Googles iMessage-kamp lander hos EU-kommissionen

Sammen med to store teleselskaber har tech-giganten nu skrevet et brev til Europakommissionen, der lige nu undersøger om iMessage bryder den kommende DMA-lovgivning. Vi har...

Samsung teaser en ny assistent til mobilen: Galaxy AI

Samsung er på vej med Galaxy AI, en assistent der via kunstig intelligens skal kunne hjælpe med flere opgaver på mobilen

Samsungs Galaxy S23-serie i Danmark modtager Android 14-opdateringen

Samsung har nu påbegyndt udrulningen af Android 14 til deres Galaxy S23-serie på dansk jord.

Google gør det nemmere at logge ind på Android-apps

Google lancerer Credential Manager, som skal gøre det nemmere at logge på apps i Android

Nu kan du få eSIM hos eesy, og komme igang på to minutter

Mobilselskabet eesy er klar med eSIM support for sine kunder, og lover man kan komme igang på to minutter.

TEST: Samsung Galaxy Buds FE – Trådløse in-ears med aktiv støjreduktion, god lyd og...

Samsung har lanceret et sæt trådløse Galaxy Buds FE, der ikke alene er til at betale, men også lyder rigtigt godt til prisen. Og er du Android smartphone bruger, skal du læse med her.

Nu virker MitID på Google Pixel 8 og 8 Pro

Brugere af de seneste Pixel-telefoner har måttet undvære MitID, men nu er der kommet et fix

Google Maps i Danmark opgraderes med kunstig intelligens

I dag får Google Maps i Danmark en markant forbedring, der vil forny måden, både bilister, turister og københavnere oplever og navigerer verden på med brug af kunstig intelligens (AI).

Nu kan de nye Apple-ure styres med hånden

Håndbevægelsen med dobbelttryk på Apple Watch er nu tilgængelig med watchOS 10.1

Apple frigiver iOS 17.1 og iPadOS 17.1: En oversigt over de nye funktioner og...

Apple har frigivet iOS 17.1 og iPadOS 17.1 til offentligheden, en uge efter frigivelsen af deres Release Candidate den 17. oktober. Opdateringerne kommer næsten en måned efter lanceringen af iOS 17 og iPadOS 17.

Burn-in på iPhone 15 Pro Max er fejl i iOS

iPhone 15 Pro Max kan få "burn in" som skyldes en fejl i iOS. Fix på vej

TEST: OnePlus Open – Elegant foldbar Android smartphone

OnePlus har meldt sig ind i markedet for foldbare Android smartphones. OnePlus Open, er deres bud på hvordan en foldbar telefon skal virke i 2023. Vi har testet OnePlus Open.

YouSee hurtigst på mobil, Hiper på bredbånd

Seneste hastigheds-rapport fra Ookla Speedtest viser Nuuday-selskaber i front på på både mobildata og fast bredsbånd

Næste år kan du koble din mobil direkte på Starlink

I første omgang vil du dog kun kunne sende SMS’er, men stemmeopkald og data følger i 2025, hvor også IoT kommer med. Elon Musks Starlink-projekt...

Apple klar med forbedrede kort i Danmark

Apple introducerer nu en forbedret kort-app for Danmark, med navigation og seværdigheder i 3D

OnePlus annoncerer lanceringsdato for virksomhedens første foldbare telefon, OnePlus Open

OnePlus annoncerer i dag lanceringsdatoen for sin første foldbare smartphone i virksomhedens historie, OnePlus Open. Den bliver lanceret den 19. oktober i Mumbai i Indien.

TEST: Google Pixel 8 Pro – Det bedste Android flagskib lige nu!

I sidste uge præsenterede Google deres nye Pixel 8 familie der består af Pixel 8 Pro og Pixel 8, hvor de væsenligste forskelle er skærm og kamera, og vi har testet begge. I denne test fokuserer vi på Pixel 8 Pro.

TEST: Google Pixel 8 – En lillebror der virkeligt kan noget.

I sidste uge præsenterede Google deres nye Pixel 8 familie der består af Pixel 8 Pro og Pixel 8, hvor de væsenligste forskelle er...

Nokia G42 5G: En prisvenlig smartphone med udskiftelige dele

Nokia har lanceret modellen G42 5G. Det er en prisvenlig smartphone, som byder på muligheden for selv at udskifte dele.

Har Mophie lavet den ultimative bordoplader til iPhone?

Mophie laver allerede nogle af markedets bedste 3-i-1-ladere. Nu har de lavet en med både MagSafe, Qi og indbygget teleskopstang. Vi kender Mophie som et...

Google Pixel Watch 2 lander i Danmark

Nu vil Google også sælge deres ur i Danmark: Pixel Watch 2 er på vej

Google har lanceret Android 14

Pixel-telefonerne er de første som nu kan opdateres med Android 14

Her er de nye Google Pixel 8 og Pixel 8 Pro – Med danske...

Google er klar med næste generation af deres populære Pixel serie af Android smartphones, der kommer med nyt chipset og et bedre kamera, og så er der masser af ny spændende AI funktionalitet indbygget.

HMD flytter dele af deres Nokia 5G produktion til Europa.

HMD Global, der er kendt for at producere Nokia-smartphones, har annonceret opstarten af fremstillingen af deres 5G-smartphones i Europa.

OnePlus’ kommende foldbare er en OPPO i forklædning

Vi begynder nu for alvor at se, hvordan de to mobilbrands kommer til at flyde over i hinanden efter "fusionen" for to år siden. OnePlus...

Apple vil fikse overophedning af iPhone 15 Pro

iPhone 15 Pro kan overophede, der kommer et fiks i iOS 17.1

Fastspeed lancerer 5G internet til spotpris

Bredbåndsselskabet Fastspeed går mobilt og lancerer 5G internet

Norlys’ repræsentantskab godkender køb af Telia Danmark

Norlys tager et stort skridt fremad i deres mission om at blive en dominerende aktør inden for energi og telekommunikation i Danmark

Elgiganten på vej ind på markedet for brugt elektronik

Nu vil Elgiganten også med på bølgen af cirkulær økonomi og sælge brugt elektronik som mobiltelefoner

TEST: Bowers & Wilkins Px7 S2e – Over-Ear hovedtelefoner med fantastisk lyd

Er du på jagt efter et sæt over-ear hovedtelefoner med rigtig god lyd, fin aktiv støjreduktion og god batteritid, så bør du læse vores anmeldelse af Bowers & Wilkins Px7 S2e.

TEST: iPhone 15 Pro Max – Små nyheder, og mere af det samme

Vi har testet den nye iPhone 15 Pro Max, der ikke byder på mange nyheder, men dem der er giver rigtig god mening.

NETGEAR introducerer WiFi 7 i Orbi 970-serien

NETGEAR lancerer nu en opdatering til deres Orbi-serie. Den nye Orbi 970 kommer med et frisk, moderne design, en højtydende antenne og den seneste WiFi 7 teknologi.

Mens Telia skifter navn så beholder Call Me sit

Norlys opkøb resulterer i et navneskifte for Telia men ikke for Call Me

Bowers & Wilkins præsenterer Px7 S2e: Trådløse hovedtelefoner med avanceret DSP

Bowers & Wilkins har netop løftet sløret for deres nyeste skud på stammen, Px7 S2e. Denne efterfølger til den anmelderroste Px7 S2 lover endnu bedre ydeevne og forbedret lydkvalitet takket være den opgraderede Digital Signal Processing (DSP).

I dag udkommer iOS 17, her er nyhederne

I dag d. 18/9 udkommer den ny iOS 17. Her er hvad den indeholder.

Udsender opdatering: Apple bøjer sig for strålingsbekymringer

Den forløbne uges bekymringer omkring for høje SAR-værdier på iPhone 12 bliver nu lagt til ro med en softwareopdatering, selv om Apple ikke mener,...

iPhone 15 Pro’s A17 Pro chip næsten lige så hurtig som en M1 chip

En læk fra Geekbench Pro viser at den nye A17 Pro chip fra Apple er næsten lige så hurtigt som M1 chipsettet på Mac.

Apple skifter holdning til “Reparationsret” efter ny lov i Californien

I mange år har den teknologiske gigant, Apple, stået fast på deres beslutning om at holde deres enheder lukket for reparation. Men nu ser det ud til, at vinden har skiftet retning.

Forvirring omkring USB-C på iPhone 15

Implementeringen af USB-C i iPhone gør nogle ting mere simplere, men andre ting mere komplekse. Overordnet set, og med fremtiden som perspektiv, er de fleste...

Her er iPhone 15 Pro og Pro Max – med danske priser

Apple har netop præsenteret iPhone 15 Pro familien for 2023-2024, og med USB-C og et forbedret kamera, var der lagt op til hvad der ellers var nyt.

Apple har sænket priserne på nye iPhones

Der var rygtet en prisstigning på vej med de nye iPhones, men det holdt ikke vand.

Her er iPhone 15 og 15 Plus – Med danske priser

Apple har netop præsenteret iPhone 15 familien for 2023-2024, og de fleste hemmeligheder var allerede afsløret. Bl.a. kom det ikke som en overraskelse at de nye iPhones kommer med USB-C.

Her er de nye Apple Watch modeller – Med DK priser.

Apple har netop præsenteret Apple Watch familien for 2023-2024, og der kommer en 9. generation af Apple Watch og en 2. generation af Watch Ultra.

Google teaser Pixel Watch 2 i ny video

Det nye smartur forventes annonceret 4. oktober sammen med de nye Pixel-telefoner. Vi ved dog stadig ikke, om uret kommer til Danmark. Googles eget bud...

Google gør ikke meget for at skjule hvad de lancerer til oktober

Google viser Pixel 8 og nyt ur frem i teaser-video

Apple frigiver iOS 16.6.1 før lanceringen af iOS 17

Apple overraskede i dag med en ny softwareopdatering, iOS 16.6.1, som blev frigivet til offentligheden kort tid før den forventede lancering af iOS 17. Denne mindre opdatering tilbyder primært stabilitets- og sikkerhedsrettelser for iPhone-enheder, der kører på iOS 16.

TEST: Denon PearL Pro – Trådløse in-ear hovedtelefoner der måler hvordan du lytter

Hvis du vil have et sæt in-ear hovedtelefoner som lyder fantastisk, og er ligeglad med at sælge din sjæl, så er Denon PearL Pro virkeligt noget af det bedste vi har hørt, men der er desværre et catch…

Sony lancerer Xperia 5 V: Kompakt Android mobil med avanceret kamera

Sony præsenterer nu deres nyeste tilføjelse til Xperia-serien: Xperia 5 V.

Dankortet fylder 40 år: Men hvad hvis kontanter blev afskaffet?

I dag, d. 1. september, fejrer Danmark Dankortets 40-års fødselsdag. Selvom betalingskort i dag er den mest udbredte betalingsmetode, afslører en ny undersøgelse, at hver femte dansker vil finde det udfordrende, hvis kontanter blev fuldstændigt fjernet.
Annonce:

Kort nyt: OnePlus klar med OxygenOS 14 og Android 14 til september

OnePlus, har meddelt, at deres seneste styresystem, OxygenOS 14, vil være tilgængeligt globalt fra den 25. september 2023.

VIDEO: Google sætter dato på Pixel 8 Pro-lancering: 4/10

Samtidig lancerer Google en sjov video, der driller iPhone på en venskabelig måde. Ganske, som min kollega Jens gættede tidligere på dagen, bliver det til...

Google Pixel 8 Pro “Lækket” – var det en fejl?

Google har uforvarende frigivet et billede af den kommende Google Pixel 8 Pro på deres hjemmeside. Selvom mange spekulerer i, om dette var en fejl eller en bevidst markedsføringsstrategi, mener de fleste, at det ville være en alvorlig fejl fra Googles side, hvis det faktisk var en utilsigtet lækage.

Masimo og Denon lancerer nye høretelefoner, der personligt tilpasser lydoplevelsen

Masimo har netop annonceret udvidelsen af deres premium Denon-sortiment. Med introduktionen af deres nyeste skud på stammen, Masimo AAT, præsenterer firmaet Denon PerL og PerL Pro True Wireless in-ear høretelefoner.

Fairphone lancerer ny reparationsvenlig Android smartphone med 8 års softwaresupport

I en æra med voksende efterspørgsel efter bæredygtighed og etisk fremstilling, har Fairphone taget et stort skridt fremad med lanceringen af Fairphone 5.

TCLs nye smartphones har papir-agtige skærme

Der er dog også tale om smartphones i lavprisklassen med nogle lidt besynderlige hardwarekonfigurationer.

Apple iPhone event d. 12/9

Apple har udsendt invitation til event d. 12. september 2023

TEST: Technics AZ60M2 – In-ear med aktiv støjreduktion

Vi har testet de nye Technics A60M2, der er 2. generation af de prisvenlige in-ears hovedtelefoner, der kommer med aktiv støjreduktion og god batteritid.

Samsung driller Apple igen: Én Fold kræver to iPhones

Med ’Try Galaxy’-app’en kan iPhone-ejere nu også prøve en af Samsungs foldbare smartphones…hvis de altså har to iPhones, de kan bruge til formålet. Efter deres...

iPhone 15 forventes at understøtte hurtigere opladning med USB-C

I takt med at Apple ventes at introducere USB-C port i deres kommende iPhone 15-serie, ser det også ud til, at vi kan forvente hurtigere opladning på de nye enheder. Ifølge en rapport fra 9to5mac.com kan de nye iPhones potentielt understøtte opladningshastigheder på op til 35 watt.

Stort redesign på vej til Apple Watch om et par år

Vi skal næppe forvente runde ure, men der sker alligevel en hel del, når serien rammer version X i 2025. Ligesom det skete med iPhone,...

Folk er sure over faldende kapacitet på deres iPhone 14-batterier

Batteriet på både iPhone 14 og iPhone 14 Pro er ifølge en række tech-influencere allerede begyndt at halte og falde i kapacitet efter mindre...

TEST: Sony WF-1000XM5 – Velkommen til øverste hylde af aktiv støjreduktion

Vi har testet de nye Sony WF-1000XM5, der er næste generation af Sonys populære in-ear hovedtelefon, der kommer med en af markedets bedste aktive støjreduktion og lyd.

TEST: Samsung Galaxy Z Flip5 – Foldbar Android til folket

Samsung er på 5. generation af deres Z Flip serie, og i år er det primært den store skræm på forsiden der adskiller den fra sidste år. Vi har testet Galaxy Z Flip5.

Nothing lancerer nyt brand til billigere produkter

Nothing forbereder lancering af nye billigere produkter under et nyt brand

Meta og Ray-Bans smartbriller er et flop

Der er solgt færre end 300.000 af smartbrillerne siden lanceringen i september 2021, og kun 10% af køberne bruger dem stadig. Der var sikkert mange,...

Var det noget med en super billig batteribank fra IKEA ?

IKEA er klar med to nye powerbanks. Varmfront findes i to størrelser og har mulighed for at oplade to eller tre apparater på én gang via USB-A eller USB-C.

OnePlus udsætter lancering af foldbar på grund af nyt display

OnePlus' første foldbare enhed, forventet at blive kaldt OnePlus Open, var oprindeligt forudsiget at blive lanceret den 29. august. Ny information tyder dog på, at lanceringen er udsat på grund af nogle ændringer i displayteknologien.

TEST: Samsung Galaxy Z Fold5 – Stadig den bedste foldbare?

Samsung er klar med næste generation i deres Z Fold familie, og selvom den stadig er den bedste på markedet, er det ikke i år at den tager et kvantespring. Der er tale om mindre opdateringer i forhold til sidste år. Vi har testet den nye Galaxy Z Fold5.

iPhone 15-serien får endnu smallere ramme

Der skulle også være forbedringer på vej til hovedkameraet, men en overgang til titanium fra aluminium kan gøre Apples smartphone endnu dyrere. Vi nærmer os...

Apple kan utilsigtet have afsløret en ny iPhone-funktion

Den formodede Action Button på den kommende iPhone 15 Pro og Pro Max skal fungere som en multifunktionel genvejsknap

Android advarer om ukendte Bluetooth-trackere på farten

Google lancerer sikkerhedsopdatering til Android: Advarsler om ukendte Bluetooth-trackere

Det klassiske smartur-design er tilbage med Galaxy Watch6

Sidste år droppede Samsung Classic-udgaven af sit Galaxy Watch-smartur. Det var lidt af en skuffelse, som der heldigvis er rådet bod på nu. I denne...

Galaxy Z Flip5 er mere brugbar i sammenklappet tilstand

Den nye, store ’Flex Window’-skærm på fronten øger nogle af fordelene ved Samsungs lille foldbare serie. Så har Samsung afsløret 2023-versionen af firmaets klaptelefonen med...

Vigtig opdatering til iPhone: Opdatér nu!

Apple har sendt en opdatering ud til iPhone som indeholder ikke færre end 16 væsentlige sikkerhedsopdateringer

Så her de her: De nye Sony WF-1000XM5 præsenteret i dag

Sony har i dag lanceret WF-1000XM5, der er den nyeste udgave i den prisvindende 1000X-serie. De nye in-ear hovedtelefoner byder på den bedste støjreduktion nogensinde.

4GB iPhone Gen 1 solgt på auktion for over 1,2 mio. kroner

Hvis du skulle ligge inde med en uåbnet iPhone hentet hjem fra USA tilbage i 2007, er der seriøse penge at hente hos auktionshusene. Uanset...

Sikkerhedsmyndigheder: Fejl på 3 ud af 4 opladere

Europæisk undersøgelse afslører usikkerheden ved mange USB-opladere

Vedtaget: Elektronik skal have udskiftelige batterier

Inden 2027 skal alle teknologiske enheder som sælges i EU have et udskifteligt batteri

Nu kan du hente offentlig beta af iOS, iPadOS 17 – Se hvilke danske...

Siden begyndelsen af juni har vi alle ventet i spænding på den nyeste iteration af Apples mobiloperativsystem, iOS 17, som har været i forhåndsfase som en udviklerbeta. I dag har vi gode nyheder, for nu kommer iOS 17 public beta, hvilket udvider testpuljen markant og åbner op for flere indsigter og tilbagemeldinger.

Samsung præsenterer sine næste foldbare den 26. juli

Samsung har netop udsendt invitationer til næsge Galaxy Unpacked event, der kommer til at foregå den 26. juli kl. 13.00 dansk tid.

Sony lancerer bærbart hjemmebiografsystem med rummelig lyd

Sony præsenterer HT-AX7, et nyt bærbart hjemmebiografsystem, der giver en gennemtrængende lydoplevelse uanset hvor du befinder dig. Med dette system kan du skabe en...

SHOKZ præsenterer trådløse høretelefoner med åbent design og klare linjer

OpenFit er en ny lytteoplevelse fra Shokz, der er designet til at overskride typiske begrænsninger og sikre god lyd, samtidig med at du kan være opmærksom på omgivelserne.

JBL Quantum TWS Air: trådløs gaming-lyd uden begrænsninger

JBL introducerer nu Quantum TWS Air, et sæt trådløse earbuds designet til mobile gamere og bærbare konsoller. Disse nye earbuds leverer en imponerende surroundlyd med høj præcision og lav forsinkelse.

OnePlus lancerer OnePlus Nord 3 5G

OnePlus præsenterer nu det seneste tilskud til deres populære Nord-serie: OnePlus Nord 3 5G. Denne mellemklasse smartphone rammer de danske butikker den 12. juli og indeholder en bred vifte af funktioner, som gør det til et attraktivt køb. Du kan forudbestille OnePlus Nord 3 5G nu, og det har en vejledende pris på 3699 DKK.

Apple appellerer Epic Games-sagen til højesteret

USAs højeste retsinstans skal nu afgøre, om Apple har ret i at en distriktsdomstol gik for langt ved stadfæstelsen af dommen fra 2021. I dag...

Hængslet kan være stjernen i Samsungs næste foldbare

Både Z Fold5 og Z Flip5 ser ud til at få et nyt hængsel, der får de foldbare telefoner til at lukke helt tæt...

Asus afslører Zenfone 10: Et kompakt flagskib med imponerende specifikationer

Asus har i dag lanceret deres seneste flagskib, Zenfone 10, som imponerer med kraftfulde funktioner i en relativt kompakt størrelse.

Specs-læk: OnePlus-foldbar kan komme til august

Det populære, kinesiske mærke kan muligvis komme først med en stor foldbar i en lille prisklasse. Det ser ud som om Samsung nu får konkurrence,...

HMD Global lancerer den reparationsvenlige Nokia G42 5G

Med den nye Nokia G42 5G kan du skifte både skærm, batteri og opladerport med prisvenlige reservedele fra iFixit, så din telefon kan leve så længe som muligt

Carl Pei og Nothing vil gøre ringetoner cool igen

Du kan selv komponere en ringetone med tilhørende lysshow til den kommende Nothing (2)-telefon, baseret på lyde lavet i samarbejde med Swedish House Mafia. OnePlus-stifteren...

Samsung klar med AI-billedredigering på udvalgte Galaxy smartphones

Samsungs Galaxy Enhance-X-app er blevet udvidet fra betafasen på Galaxy S23-serien og er nu tilgængelig til en bred vifte af premium Galaxy-smartphones via Galaxy...

TEST: Google Pixel Tablet – Smart til både hånden og på bordet

Google er klar med deres første egen Androd tablet siden 2015, hvor de lancerede Google Pixel C. Nu hedder den Pixel Tablet, og den kommer med medfølgende dock, der kan bruges som smart højttaler.

Den hemmelige 5G-kontrakt og mysteriet om industrispionage

Erhvervsmediet Bloomberg fortæller om brug af aflytning og droner, da Huawei forsøgte at lande kontrakten om 5G mobilnettet hos TDC

Google klar med nye funktioner til deres Pixel smartphones.

Google er klar med en række opdateringer til deres populære Android Pixel smartphones. De nye opdateringer kommer i løbet af i dag til de danske brugere.

Personoplysninger på 3 kunder er kommet i uvedkommendes hænder

Uautoriserede individer er kommet i besiddelse af information om mere end 6.000 private kunder hos teleselskabet 3

TEST: Technics AZ80 – Den nye konge af in-ear hovedtelefoner med aktiv støjreduktion

Er du i markedet efter et par in-ear med rigtig god lyd, aktiv støjreduktion og samtidigt et design der passer de fleste, så skal du læse hvad vi synes om de nye Technics AZ80.

Android-beskeder er bedre i iOS 17 – for iPhone-brugerne

iMessage-fænomenet med de grønne bobler på bliver lidt mere udholdeligt for iPhone-brugerne, men Android-ejere må stadig leve med dårlig foto- og videokvalitet. Det er næppe...

iPhone X og 8 er for gamle til ny iOS 17

iOS 17 opdateringen vil ikke være tilgængelig for iPhone 8, 8 Plus og X

Her er alt det nye i iOS 17

På WWDC 2023 i Cupertino i Californien, har Apple løftet sløret for hvad der kommer af nyt i iOS 17 til efteråret.

WatchOS 10 – Får en overhaling, men er det nok

På WWDC var Apple klar med en større opdatering til WatchOS 10.

Den nye RAZR har skærm på næsten hele frontklappen

Motorola barsler også med en mere skrabet udgave af den nye Moto RAZR 40 Ultra, der kan blive den billigste foldbare på markedet. Der kommer...

Her er de topsælgende mobiler i maj

Disse smartphones solgte bedst hos Telia og 3 i maj 2023

Nu er ChatGPT klar på iPhone i Danmark

Med ChatGPT på iOS er AI altid lige ved hånden

Apple indgår milliardaftale med Broadcom om 5G-komponenter

Teknologigiganten Apple har i dag offentliggjort en ny aftale med Broadcom til flere milliarder dollars om udvikling og produktion af 5G-komponenter.

ChatGPT klar på iPhone, men ikke i Danmark

Med ChatGPT på iOS er AI altid lige ved hånden, dog endnu ikke i Danmark

Ny kategori: Laptop uden skærm – men med AR-briller

Du kan arbejde på en 100-tommers skærm i Augmented Reality med Spacetop-laptoppen fra Sightful. Et af salgsargumenterne for Augmented Reality (AR)-briller er at de kan...

Snart taler iPhone med din stemme efter 15 minutters træning

Apples bud på en AI-stemmeløsning handler om at hjælpe folk med nedsat talefunktion, men kan sikkert også bruges til meget andet.

Telenor køber OK Mobil og integrerer kunderne i CBB

OK Mobil, et dansk mobilselskab, skifter ejere endnu en gang som en del af deres forretningsomlægning. Energiselskabet OK har valgt at sælge deres mobilselskab, OK Mobil, til Telenor, ifølge en pressemeddelelse fra Telenor.

TEST: Google Pixel 7A – Fantastisk Android smartphone til under 4.000 kroner.

Google er klar med Pixel 7A, der er den billigere lillebror i Pixel 7 familien. Men hvis du tror at lillebror er meget mindre tager du fejl. Vi har testet den.

Pixel på større skærme – Tablet og Fold

Desværre kommer Pixel Fold ikke til Danmark i første omgang, men Pixel Tablet med den smarte højttaler-ladestander kan forudbestilles nu. Ud over Pixel 7a, som...

Final Cut Pro kommer til nyere iPads

Final Cut Pro og Logic Pro er på vej til iPad, komplet med en touch-baseret brugergrænseflade

CPU’en i Apple Watch ser endelig ud til at få en opgradering

For første gang siden 2020 kommer der en ny chip i Apples smartur, men det er for tidligt at spå om, hvad det betyder...

Googles opfølger til Pixel Watch kan allerede komme til efteråret

Kun få smarture opdateres hvert år, men det ser ud som om, Google ønsker at holde kadencen. Det er ikke ret mange smarture, der kommer...

Google viser Pixel Fold frem i ny officiel video

Vi må dog formentlig vente en lidt under en uge for at få de specifikke detaljer på Googles I/O-udviklerkonference. Efter adskillige lækager har Google nu...

Apple og Google står i spidsen for et initiativ til håndtering af uønsket sporing

Apple og Google har sammen fremsat et forslag til en branche-specifikation, der kan bekæmpe uønsket overvågning ved hjælp af Bluetooth-location-tracking enheder.

LØST: KMD bringer e-Boks i knæ

Tekniske problemer hos e-Boks' underleverandør KMD har endnu en gang skabt problemer for brugerne af e-Boks.

Flere lækkede billeder af Googles foldbare Pixel

Googles svar på Samsung Galaxy Z Fold-serie forventes annonceret på Google I/O om halvanden uge. Det er et stykke tid siden, vi har skrevet noget...

Hurtig sikkerhedsopdatering til iPhone, iPad og Mac

Apple frigiver hurtige sikkerhedsopdateringer til iOS og iPadOS 16.4.1 og macOS 13.3.1

De 10 mest populære mobiler i april

Apple ligger sig i spidsen på listen over de mest populære mobiler hos Telia, stærkt efterfulgt af modeller fra OnePlus, Samsung og Google. Hos Telia Recycle er Apple iPhone 11 den mest populære mobil at aflevere til genbrug.

WatchOS står foran redesign med fokus på widgets

Det nuværende, app-dominerede brugerflade vil blive skiftet ud med et interface baseret på widgets i stil med dem, der har invaderet din iPhone-skærm i...

Stepler: En sundhedsapp, der motiverer til en mere aktiv livsstil

En ny sundhedsapp ved navn Stepler er netop blevet lanceret på det danske marked. Appen har allerede været en stor succes i Sverige, hvor mere end 15% af befolkningen har downloadet og brugt den.

Advarer mod ny funktion i Google Authenticator

Google Authenticator kan nu synkronisere mellem enheder, men gør det uden kryptering advarer sikkerhedsforskere

Norlys tæt på køb af Telias danske forretning

Norlys har underskrevet en foreløbig aftale med Telia Company om at købe Telias danske forretning som en vigtig del af deres strategi om at forbedre kundeoplevelsen.

Telia udvider underholdningstilbuddet med Viaplay

Nu kan kan Telia-kunder få adgang til streamingtjenesten Viaplay

Seneste

Seneste kommentarer

Følg os