Forside * Nyheder

Sony med ny musiktjeneste til Walkman mobil


De første Walkman-telefoner, der tilbyder M-BUZZ, bliver W950i og W850i, som kommer på markedet senere på året.


 


Musiktjenesten M-BUZZ skal støtte fremtidens kunstnere


Sony Ericsson har netop præsenteret næste skridt i selskabets massive satsning på mobil musik – M-BUZZ ? der er en ny promotionkanal for nye, endnu ikke etablerede kunstnere. Som et supplement til Sony Ericssons Walkman-telefoner, andre tjenester og tilbehør er M-BUZZ endnu en byggesten i selskabets omfattende tilbud til musikelskere over hele verden. Den nye tjeneste er resultatet af et unikt samarbejde mellem Sony Ericsson og Sony/ATV Music Publishing.


Sony Ericsson-brugere kan nu downloade musik med kun fire tast på telefonen. For at nå ud til flest mulige er


M-BUZZ nemlig både på nettet (www.m-buzz.com) og på Sony Ericssons etablerede PlayNow-tjeneste. På den måde giver M-BUZZ musikelskere – hvor de end befinder sig ? mulighed for at opleve hele musiknumre, videoer, biografier, turnéplaner og andet relevant om nye kunstnere.


Sony Ericsson har netop præsenteret et banebrydende samarbejde med Sony/ATV Music Publishing. M-BUZZ kommer fra en start til at præsentere et begrænset antal kunstnere hver måned. Kunstnerne håndplukkes i Sony/ATV?s globale udbud. Tjenesten kommer fra en start til at tilbyde download til telefonen, men kommer hen ad vejen med nye tilbud i takt med, at M-BUZZ udbygges med nye tjenester.


– Samarbejdet er endnu et strålende eksempel på samarbejdsviljen mellem Sony Ericsson og selskaber i Sony Group, som giver os en unik mulighed for at tilbyde nyt, interessant indhold til vore mobiltelefoner. M-BUZZ giver musikelskere chancen for at lære mere om nye kunstnere, der endnu ikke har tegnet kontrakt. Det kan være gennem interviews, film og en masse andet. Det giver en helt ny mobil musikoplevelse, fortæller Miles Flint, der er President for Sony Ericsson.


? Sony/ATV Publishing søger altid nye, spændende løsninger til at markedsføre vore kunstnere. Samarbejdet med Sony Ericsson giver vore musikere og sangskrivere en unik eksponering over for musikelskere verden over, udtaler David Hockman, der er Chairman and CEO for Sony/ATV Music Publishing.


? M-BUZZ handler om at give nye kunstnere mulighed for at slå igennem. Kunstnere, der er morgendagens stjerner, men som endnu ikke er blevet opdaget af de store pladeselskaber. Vi giver dem den chance, de fortjener og muligheden for at stå frem for et stort publikum. Sony Ericsson synes, det er meget spændende at tage hånd om et nyt trin i musikudviklingen og tage en mere aktiv rolle i fremtidens musikindustri. Musik handler om innovation, kreativitet og forandring. Med M-BUZZ breder vi vort allerede omfattende musiktilbud yderligere, samtidig med at vi giver mennesker chancen for at opdage ny, fantastisk musik, som ellers havde risikeret at passere ubemærket, forklarer Martin Blomkvist, der er Head of Content Acquisition and Partner Management hos Sony Ericsson.


– Det er spændende sammen med Sony Ericsson at give vore kunstnere og sangskrivere muligheden for at blive hørt af Sony Ericssons millioner af brugere verden over. Når nye kunstnere slår igennem i den digitale verden, har vi som musikforlag en fantastisk position til at kunne hjælpe dem på vej, fordi vi arbejder med kunstnerne i et meget tidligt stade af deres karriere, ofte inden de er blevet hørt i en større sammenhæng, fortæller Lauren Berkowitz, der er Vice President of Global Digital Business for Sony/ATV Music Publishing.


De første Walkman-telefoner, der tilbyder M-BUZZ bliver W850i og W950i, som kommer på markedet senere på året.


Kunstnere som vil være at finde på M-BUZZ allerede ved lanceringen er blandt andet Embassy, Kish Mauve, Dirty Perfect, FKLV, Iggy, The Head Set, Bobby Kray, Anjulie, Lights og Monte*Rosa.


www.m-buzz.com lanceres den 2. oktober. Indhold til download bliver derefter lidt efter lidt tilgængeligt på 20 markeder, som allerede tilbyder Sony Ericssons PlayNow-tjeneste.


Kilde: Sony pressemeddelelse


 


 


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.