Forside X-files Fælleskøb

Fælleskøb af Pioneer AVIC-S1 GPS


 


Pioneer er kendt for kvalitet. Her en GPS der må opfylde behovet hos de fleste.


Pioneer’s slim-line håndholdte navigation har 26 europæiske lande som er installeret og klar til brug. Nu kan du navigere 7 millioner kilometer, med 1.78 million interesse-steder, ud fra den håndholdte navigation.


Pioneer’s store erfaring inden for navigation gør at du får et system som du kan stole på, og hurtigt og nemt at bruge. AVIC-S1 har også indbygget bluetooth så du kan benytte den sammen med din mobiltelefon. 2 GB flash hukommelse er indbygget i AVIC-S1 det betyder at den starter hurtig op, så der ingen ventetid.


Pris kr.  3.999,-   (+pp)


 


LinksDebat i forummet om dette Fælleskøb


 

Annonce:


Leverandør til dette Fælleskøb er:  Dette Fælleskøb er lukket

Tilmelding 
Navn:
E-mail:    
 


 


 


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.