Forside * Nyheder

Apple ind på spillekonsol markedet?

 


Det er stadig kun rygter. Men eftersom Apple nu er begyndt at ansætte spil-designere, så er der kommet mere hold i rygterne.


Apple er muligvis på vej ind på markedet for spillekonsoller.


Apple har længe følt sig trængt på det lukrative marked for forbrugerelektronik i hjemmet. Godt nok er iPod fortsat en succes, men Sony og Microsoft har stor succes med konvergens-produkter hvor de benytter muligheden for at sammensmelte deres spillekonsoller med mediaplayere af forskellig art.


IT-experten Jesse Tortora udtaler til AppleInsider.Com:  “Vi tror markedet for videospil repræsenterer en god mulighed for Apple, især i betragtning at de for nylig annoncerede at iTunes butikkerne også skulle føre spil til iPod.”


Uanset om der er hold i rygterne eller ej, så går der nok noget tid endnu inden vi ser hardwaren på markedet. Og vi må vente og se om det bliver en håndholdt enhed eller en stationær – eller måske begge dele. Men når/hvis den kommer, er det sikkert med afsæt i Apples stilsikre design og brugervenlighed. Og det er måske også værd at vente på.


Ventetiden kan evt. bruges på lidt sjov i næsten samme boldgade:


YouTube videoen om Apple iBox


 


 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.