Forside * Nyheder

Total HD officielt annonceretWarner Brothers har nu officielt lancert deres Total Hi Def disk, der er en HD DVD og en Blu-ray Disc sat sammen til én plade. Fordelen er at man så kun behøver at købe én plade uanset om man har en HD DVD eller Blu-ray afspiller. Umiddelbart er det ikke den store fordel for forbrugeren, (har man begge afspillere får man dog en gratis ekstra kopi, der kan bruges hvis man er uheldig at ridse pladen) men for butikken og producenten af filmen er fordelen i sparet lagerplads og logistik mange penge værd.


Prismæssigt behøver en Total Hi Def (Total HD) plade ikke at blive dyrere end en almindelig HD DVD eller Blu-ray Disc. Warner oplyser at merprisen til fremstilling er meget lille og at de ikke skal have nogen licensafgift for formatet. 


Første film der blev vist var Supermand Returns og flere vil følge i efteråret. Foreløbig er der kun Warner, Best Buy, HBO og Newline, der har tilkendegivet at de bil bruge formatet, men det ventes at flere vil være med.


  

Annonce:


Warner oplyser at kapaciteten af en Total HD er den samme som en dual layer HD DVD plus en dual layer Blu-ray Disc altså 80 GB og almindeligt HD DVD/Blu-ray kopieringsudstyr kan bruges til at producere pladen med.


  


 


Samtidig offentliggjorde Warner hvordan fordelingen af HD DVD og Blu-ray disc film pr studie havde set ud i det forgangne år:


 
HD DVD


 


Blu-ray Disc


 


I alt


 


Warner Brothers


47 %


Sony


37%


Warner Brothers


37 %


Universal


38 %


Warner Brothers


17 %


Universal


25 %


Paramount


14 %


Fox/MGM


17 %


Paramount


13 %


 


 


Paramount


12 %


Sony


12 %


 


 


Disney


11 %


Fox/MGM


6 %


 


 


Lion Gate


6 %


Disney


4 %


 


 


 


 


Lion Gate


3 %


Andre


0,4 %


Andre


0,1 %


Andre


0,3 %


 


Studerer man tallene lidt nærmere kan man se at der for hver Blu-ray film der er udgivet er udgivet 2 HD DVD film!


 


Kilde: EdgadgetHD

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.