Forside * Nyheder

YouSee: Færre skænderier om fjernbetjeningen

 
Samsung SMT-H3126 PVR


 


Digitale modtagebokse med indbygget harddisk, som eksempelvis DVD optagere eller den nye modtager fra YouSee, vækker glæde og forbedrer parforholdet. Det viser en analyse foretaget af Consumer Analysis Limited for tv-udviklingsfirmaet NDS. Analysen er foretaget i Storbritannien, Italien, USA og Australien.


“Vi kan så småt se, at det danske marked vil opfører sig på samme vis. HD-boksen med harddiskoptager er et bekvemmelighedsprodukt, der er stærkt vanedannende, hvilket NDS’ rapport også viser. Det er også de indikationer, vi får fra vores egne kunder,” siger Anders Blauenfeldt, produktudviklingsdirektør i YouSee.


Af de godt 1.000 adspurgte mener 57 pct., at de ser mere interessante programmer i tv, efter de har fået en boks med optagefunktion. 80 pct. siger, det har forbedret måden, de ser tv på. Og hele 37 pct., at boksen har øget glæden i forholdet. Og der er happy end som i mange tv-film: Hele 33 pct. har haft færre skænderier i familien, efter de har fået en boks, der kan optage og pause tv-udsendelser.


“Det er interessante tal, når over en tredjedel angiver, at de ikke længere slås om fjernbetjeningen og kan dele yndlingsprogrammer, når de har tid og lyst. Måske vi skal overveje om vi skal bruge sloganet optag dig til et bedre parforhold,” siger Anders Blauenfeldt med et smil.


I rapporten bedømmes bokse med harddiskoptager til at være den næst vigtigste teknologiske ‘gadget’ i husholdningen, kun overgået af mobiltelefonen. I nytteværdi rangerer boksen også højt og kommer ind på en flot tredjeplads overgået af vaskemaskine og mikrobølgeovnen. Hermed sagt, at svarpersonerne i undersøgelsen hellere ville undvære eksempelvis kaffemaskinen og opvaskemaskinen end deres harddisk-optager.


 


Kilde: YouSee

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.