Forside * Nyheder

Ny dansk netbutik for blu-ray film


Torsdag den 20. november kl. 23:59 skulle netbutikken mowee.dk have åbnet for offentligheden, men pga. tekniske vanskeligheder blev starten noget kaotisk. I skrivende stund er butikken endnu ikke åben.

Der er tale om en Blu-ray forhandler, som udover priserne vil have fokus på at føre større lager, ikke mindst et stort udvalg af danske Blu-ray udgivelser.

“Blu-ray er et format som er i vækst, hvilket er grunden til at vi har taget chancen og åbner en butik som har direkte fokus på dette fortsatte niche produkt,” siger Adm. Direktør Steffen Mandrup ?Fortsætter udviklingen dog som den gør nu, ser vi klart en tendens til at flere vil skifte til dette nye format for at drage fuld udnytte af deres Fladskærme. Med vores billige priser, får forbrugeren mulighed for at få bedre kvalitet hjem til nogenlunde samme pris som de kender fra DVD?.

Forretningen vil fungere som den kendte lavprisbutik, hvor man lægger vægt på at kende kunderne og tilpasse sortimentet og service, så det passer til dem.

I den forbindelse med den officielle åbning, vil der være særlige åbningstilbud.

mowee.dk er firmaets første tiltag, men de håber senere at kunne udbrede konceptet internationalt.


 


Kilde: Mowee 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.