Forside * Nyheder

Art SL er Loewes hidtil slankeste tv


 
Art SL er Loewes hidtil slankeste tv


De nye TV er 90mm dybe. Det slanke design har dog ikke har betydet, at man har måttet give afkald på funktioner og muligheder.



De har 100Hz teknologi og 24p billedvisning (blu-ray). Der er tunere til DVB-T og DVB-C, til modtagelse af hhv. digitale terrestriske signaler samt kabelsignaler og, som ekstraudstyr, DVB-S til modtagelse af satellitsignaler. Den indbyggede HDTV-modtager giver mulighed for at se HDTV-programmer uden at skulle anvende ekstra separat HD-modtager. Loewe Art bærer derfor også det officielle logo ?HDTV 1080p?.


 


Recorder


Loewe Art modellerne fås med indbygget DR+ (harddiskoptager), med en kapacitet på 250 GB, hvilket sikrer nem optagelse og mulighed for tidsforskudt visning af programmer ? i HDTV-kvalitet.


 


Gode lyd optioner


Med ekstraudstyret, Dolby-Digital-/dts-modul, kan andre Loewe audio enheder tilsluttes Loewe Art, og derved skabe nye systemløsninger.


For at opnå den fulde surroundsound kan Art for eksempel kombineres med et Sound+ 5.1 Cinema system, som f.eks. Individual Sound Projector.


 



Grønne TV


Med et strømforbrug på kun 0,7 Watt i standby-tilstand er Loewe Art med til at sætte fremtidens standarder. Fjernsynet kan også slukkes helt på afbryderkontakten. Når fjernsynet er tændt, tilpasser OPC-enheden (Optical Power Control) kontrasten i tv´et til lyset i lokalet, hvilket sænker elforbruget med helt op til 50 %.


 



Designs


Loewe Art lanceres i første omgang i to kabinetfarver Chrome Silver og High Gloss Black


I første omgang sendes to størrelser på markedet:


En udgave på 42″ med en skærmdiagonal på 106 cm 
En udgave på 47″ med en skærmdiagonal på 119 cm.


 



Pris og tilgængelighed


Loewe Art SL 47 og Loewe Art SL 42 lanceres i butikkerne i denne måned.


Vejledende udsalgspris fra kr. 27.999,- / kr. 32.999,- (uden / med DR+ (harddiskoptager))


 




Kilde: Loewe

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.