Forside * Nyheder

Europa fodbold eksklusivt på 3+ og 3 Puls


MTG sikrer sig også den nye UEFA Europa League i Danmark


Viasats moderselskab, MTG, har nu også erhvervet rettighederne til UEFA Europa League, erstatningen for UEFA Cup. Dermed kommer europærisk topfodbold til at blive vist på eksklusivt 3+ og TV3 Puls fremover.


Først var det Mesterholdenes Europa Cup der blev omlagt til UEFA Champions League, og nu er det UEFA Cup’ens tur til at gennemgå en kommerciel og strukturel forvandling. Navnet på den nye turnering er Europa League. Som i Champions League bliver der et gruppespil, hvor fire hold i 12 puljer hver spiller seks kampe. Herefter byder foråret på knock-out-kampe startende med 1/16-finaler.


“Det nye koncept med Europa League gør turneringen til en særdeles attraktiv rettighed for os. Udover at tv-produktet bliver langt bedre, end det er tilfældet med UEFA Cup’en i dag, så betyder den økonomiske saltvandsindsprøjtning, at vi vil se klubberne deltage med samme engagement, som det er tilfældet i Champions League.


Derudover er det naturligvis meget interessant at få lejlighed til at vise masser af europæiske kampe med danske hold. Med denne sæsons danske succes in mente, tror jeg ikke, at det er urealistisk med to danske hold i gruppespillet i efteråret, og det vil altså betyde, at vi minimum kan byde på 12 europæiske kampe med danske hold på vores kanaler i efteråret”, siger sportschef Peter Nørrelund.


Det betyder at når de danske fodboldhold som Aab, F.C. København, Brøndby IF, FC Midtjylland, OB oa. løber på banen til de store, europæiske kampe igen i efteråret, er det TV3+ og TV3 PULS der transmiterer. Uanset om det er Champions League eller Europa League.


 


Kilde: Viasat 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.