Forside * Nyheder

Seks nye Blu-ray produkter fra Panasonic


Panasonic lancerer nu seks nye Blu-ray-produkter, som indeholder flere opdateringer samt den nye interaktive tjeneste Viera Cast.


Og verdens første portable Blu-ray-afspiller…


 


Annonce:

BD80 og BD60 blu-ray afspillerePanasonic DMP-BD80 – Tryk på billedet for et større


 


De nye Blu-ray-afspillere DMP-BD80 og DMP-BD60 tager tråden op fra forgængerne, BD55 og BD35, men tilsætter ny og forbedret lyd- og billedbehandlingsteknologi, samt en række forskellige netværksfunktioner.


Afspillerne er udstyret med Panasonics egenudviklede videosignalsteknologi, PHL Reference Chroma Processor Plus, der behandler hver enkelt pixel på Blu-ray diskene både vertikalt og horisontalt. Resultatet er et billede, der ligger så tæt som muligt på originalen med detaljeret billedgengivelse, følsomme panoreringer og troværdige bevægelser. DVD-materiale kan opskaleres til 1080p.


Begge afspillere er udstyret med en lyddekoder, der er kompatibel med de seneste 7.1 HD-lydformater. De har også begge den såkaldte ?96-kHz Surround Re-master?-funktion, der giver et mere kompleks og realistisk lydbillede.


DMP-BD80 er desuden udrustet med en udgang for analogt 7.1- lyd såvel som den nye ?192kHz D/A 192kHz D/A?-omformer, der sender signalet ud i bedste kvalitet til modtagere, der ikke er kompatible med HDMI.


SD-kortlæsere er standard i afspillerne og gør det bl.a. muligt at afspille AVCHD-materiale, der er HD optagelser fra camcorders. Modellerne har Panasonics Viera Cast-funktion, som er Panasonics interaktive tjeneste, og er desuden BD-live kompatible.


DMP-BD80 kommer på markedet til marts, til en vejledende pris på kr. 3.499,- 
DMP-BD60 kommer på markedet til marts, til en vejledende pris på kr. 2.999,-


 Panasonic DMP-BD60 – Tryk på billedet for et større


 


 


Verdens første portable blu-rayPanasonic DMP-BD15 – Tryk på billedet for et større


Med B15 sender Panasonic verdens første portable Blu-ray afspiller på markedet.


Med et kompakt format, stilrent design samt en fladskærm i 16:9- format er DMP-B15 en god “rejsekammerat”. Hjemme kan den kobles til fladskærms-TV’et via HDMI, som en almindelig blu-ray afspiller.


Afspilleren har en SD-kortaflæser, for afspilning af billeder fra f.eks. et digitalkamera, samt en LAN-port for opkobling af forskellige webtjenester såsom Youtube og Picasa.


DMP-B15 kommer på marked til juni, til en vejledende pris på kr. 6.499,-


 


 


Hjemmebiografsystemer Panasonic SC-BT200 – Tryk på billedet for et større


 


SC-BTX70, SC-BT205 og SCBT200: Tre nye hjemmebiograf-systemer med Blu-ray


Panasonic lancerer også tre helt nye hjemmebiograf-systemer med Blu-ray, der alle er udstyret med Viera Cast, som er Panasonics interaktive tjeneste, samt BD-Live.


SC-BTX70 er et 2.1- kanalers system i et slankt design, med to kompakte fronthøjtalere. Via de 2 højttalere og subwooferen, kan lyden kunstigt udvides til 7.1 virtuel surround. Udover muligheden for at fodre enheden med forskellige optiske medier, er det også muligt at koble en iPod til, og afspille materialet over stuens hjemmebiografsystem.


SC-BT205 og SC-BT200 er begge systemer med front- og centerhøjtalere, samt subwoofer af Kelton-typen. Modellerne er kendetegnet ved, at de giver et fyldigt lydbillede og samtidigt tager hensyn til strømforbruget. Blandt andet justeres strømforbruget automatisk efter styrken i lydsignalerne, og på denne måde spares hele 20 procent sammenlignet med forgængeren SC-BT100.


SC-BT205 kommer på marked til juni, til en vejledende pris på kr. 7.499,-
SC-BT200 kommer på marked til maj, til en vejledende pris på kr. 6.999,-
SC-BTX70 kommer på marked til juni, til en vejledende pris på kr. 7.499,-


 


Kilde: Panasonic

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.