Forside * Nyheder

Philips 21:9 bord-TV


Philips 21:9 TV er bygget til placering på et TV bord.


 


Man skulle måske tro, at det nye Philips 21:9 biograf TV, var bygget til placering på – eller tæt på –  en væg.


Teknisk set kan det også lade sig gøre, hvis man går på kompromis med den afstand det hænger ud fra væggen. Men i praksis vil de fleste nok nøjes med at placere det på et TV-bord istedet.


Selve TV’et et forholdsvis dybt – af en fladskærm at være. Selvom skærmen hang helt fladt ind til væggen, uden kabler, ville den stikke omkring en 12-13 cm ud fra væggen.


Men denne skærm kan slet ikke hænge helt fladt ind til en væg, det blokerer designet af tilslutningerne så effektivt for.


Philips har valgt at placere tilslutningerne bagpå, hvor de peger bagud. Dette er ikke unormalt for fladskærms-tv, blot afskærer det effektivt for en placering tæt på en væg.


Selvom der findes HDMI kabler med vinkel-stik i dag, så har ingeniørene fra Philips valgt at placere HDMI stikkene på en række bagpå. Så selv med vinkel-stik, kan indgangene kun udnyttes et ad gangen.


Så biografoplevelsen kommer til at ske, fra en reol eller TV-bord lidt udenfor væggen. Et forsigtigt gæt er at forkanten af dette TV vil være hele 25 cm fra væg, når det hænger der med alle kabler monteret.


Alle billederne her er fra Philips fremvisning af det nye 21:9 TV på en større TV konference i København forleden dag. 


 


Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.