Forside * Nyheder

Focal lancerer ny Electra Sub


Focals Electra SW 1000Be sub er den naturlige partner for dem der ønsker det ultimative surround setup i 1000 serien, men den er også en naturlig partner for dem der med en 1007 reol højttaler vil have et high end setup der samtidig er forholdsvis diskret.


Electra SW 1000Be sub er baseret på Focals egen 13 tommers basenhed, der er af W-cone typen. W cone teknologien kendes ellers kun fra de hundedyre Utopia modeller, men bruges også i Electra serien. I SW 1000 BE er enheden lavet som W-cone med 2 lag glasfiber med opskummet plast mellem lagene for at sikre en fornuftig dæmpning af membranen. Membranen er så stiv, at den kan tåle man står på den uden at den klapper sammen. Det er med til at sikre, at membranen ikke bryder op, selv ved høje lydtryk, og fungerer som et perfekt stempel, så resultatet er en præcis og kontant gengivelse. Samtidig er membranen ekstrem let, så enheden fungerer så effektivt som muligt.Samtidig har SW Electra 1000Be en yderst kraftig forstærker, nemlig 600Watt, der samtidig indeholder alle de reguleringer man måtte ønske sig. Der er en DSP, der sikrer at justeringer af subben foregår let og effektivt. Samtidig kan man se på et display hvad man regulerer, og der er fjernbetjening, så reguleringen kan foregå i lytte positionen.


Der er 24db/oct filter der kan justeres trinløst mellem 50 og 150Hz, et 48db/oct subsonisk filter, fasejustering i 10 graders interval hele vejen til 180 grader, boost funktion for ekstra spark, night funktion så lyden kan dæmpes sent om aftenen når andre skal sove. Ydermere er der 3 memories indbygget, så man let kan indstille den alt efter om man bruger den til musik, film eller f.eks en playstation.


Kabinettet er helt unikt, og er mange steder over 5 cm tykt, samtidig er det afstivet efter alle kunstens regler, og der er som sædvanligt mulighed for at vælge mellem et vælg af forskellige finishes, som f.eks standard finisherne Classic og Signature som er henholdvist lyst og rødligt træ. Derudover er der mulighed for at vælge Macassar, Zebrano, eller Slate Grey som i virkeligheden er en billak fra Porsche som Focal fandt var helt eceptionel flot til Electra serien.


Prisen er 21.995,-Kilde: hififreaks.dk pressemeddelelse

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.