Forside * Nyheder

Analogt sluk – Slukker recordere.dk’s forum.. opdateret…


Recordere.dk har p.t. lukket for sit forum, da den massive interesse gjorde at vores servere stod og kogte.


Den massive interesse for det analoge sluk, fik vores servere til at gå i sort. Vi har derfor været nød til at lukke vores forum.


Vi er på problemet, og håber på at åbne det senere i dag.


Vi beklager ulejligheden, men med mange tusinde samtidige brugere, var vi nået vores nuværende kapacitet.


Recordere.dk er i gang med at opgradere hardwaren, men kan ikke nå det før ultimo 2009.


Hilsen recordere.dk teamet


Opdateret 3.11.2009 19.03
Hej Alle. Jeg har lige lukket forumet, da den nu er hårdt ramt. Jeg kører p.t. test på den nye platform, og hvis nogen vil teste det, så kan man prøve på http://forum.recordere.dk.


BEMÆRK: I SKAL IKKE SKRIVE NOGET TIL HINANDEN I DEN, FOR DATA ER 48 TIMER GAMLE, OG KUN TIL TEST, MEN PRØV GERNE HVORDAN DET PERFORMER … Bemærk også at url’en lukker igen når testen er slut. Men giv mig gerne feedback. Jeg har sat nogle permissions, der faktisk gør, at det bedst kan betale sig IKKE at logge ind. Kom glad…


Opdateret 3.11. 2009 12.00
Hej alle.
I nat installerede vi forum på den nye server. Det bliver den helt nye version af web-wiz forum. Vi lavede en test import, og kan gøre det uden datatab. I dag vil vi senere få sikret websitet, og så håber vi på, at kunne switche over inden weekenden. Det skal nok blive godt det her :-).


Opdateret 2.11.2009 21:08
Æv. Det gik ikke. Vi sætter limit på igen, men vil gerne lige lade trafiiken lægge sig lidt igen. Jeg vender tilbage, men har lige brug for at sidde lidt og slappe af.


Opdateret 2.11.2009 19.54 
Jeg har lukket forumet igen p.g.a. overbelastning. Jeg sidder og koder en ny forum forside nu, som jeg håber er klar om en times tid. Den bliver ikke super køn, men kan fjerne noget af alt den belastning der er.


Opdateret 1.11.2009 kl. 20.32
Vi har sat limit på 600 samtidige brugere i en periode. Vi skal nok knokle videre med kernen for at løse problemet.


Opdateret 1.11.2009 kl. 20.04
Vi har nu prøvet at sætte endnu en SQL server i drift, heller ikke det gav det ønskede resultat. Og der er stadig for mange der åbentbart ikke ser forbrydelsen i HD, til at åbne. Jeg vil derfor høre, om jeg skal sætte et user limit på, og så bliver man afvist ved kasse 1, hvis der er for mange på. Bare her mens der er mega træk på? Hvad siger i. Kom frisk…


Opdateret 1.11.2009 kl. 16.10
Det er altså skidt sql. Det er forum forside og forum top 50, der trækker det hele ned. Som sagt har jeg nu en anden aftale, og Lars letter i disse minutter fra Kastrup. Vi vender tilbage i aften.


Opdateret 1.11.2009 kl. 14.49
Vi har prøvet flere ting, men da Lars er på vej til Rom på velfortjent ferie, så tager tingene lidt længere tid end normalt. Caching har ikke givet nok, og vi kan p.t. holde forumet i luften ca. 15. min inden det brager ned. Da jeg selv har en anden presserende aftale, så sker der nok ikke mere før i aften. Beklager…


Opdateret 1.11.2009 kl. 12:42
Vi måtte desværre lukket for forumet igen. CPU’erne springer i konstant 100%, og det gør at vi ikke kunne levere sider til vores brugere, lige så snart vi lukker forumet, så får vi luften igen.


Opdateret 1.11.2009 kl. 12:11
Vi har lavet en midlertidig løsning hvor søgning på forum er disabled. Vi arbejder videre med problemet, og kan p.t. ikke love at vi ikke kommer til at “lukke for det varme vand” igen, men vi knokler, med et smil. Flere har skrevet det er for dårligt vi har lukket. Vi er enige, og vi gør det ikke med vores gode vilje, men med de bedste intentioner  🙂


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.