Forside * Nyheder

Ny europærisk distributør af Epik Subs


 


L-Sound er kendt for SVS højttalere. Nu bliver de også europærisk distributør af Epik Subwoofere.


L-Sound er blevet den europæiske distributør for Epik Subwoofers. Noget de selv beskriver det selv som resultatet af måneders hårdt arbejde, men allerede nu er den første container med subwoofere på vej.


Herunder fortæller de om produktet.


 


Epik Empire


For de der ikke allerede kender Epik Subwoofers, så tog de for 3 år siden markedet med storm, da de nærmest ud af det blå lancerede en hel serie med subwoofere. I starten af 2010 lancerede de nærmest lige så pludseligt en subwoofer, der vendte tingene på hovedet. Navnet er Epik Empire.


Epik Empire er en usædvanlig subwoofer. Den er kombinationen af to effektive 15″ elementer, monteret i et lukket kabinet drevet af en kraftig forstærker der kan levere 600 og 1500 watt RMS, henholdsvis kontinuerligt og i kortere perioder. Resultatet af den her kombinationen er et lydtryk der er “episk”.


Det lukkede kabinettet sammen med de effektive elementerne der har et samlet overfladeareal tilsvarende et 21″ element,  fører til en bas så dyb som dit værelse tillader. I typiske rum vil man kunne se en flad respons ned til 15 Hz. Epik Empire er dog langt mere end 54kg med lydtryk og frekvensrespons.


Grundlæggeren Chad Kuypers har lydkvalitet som sin første prioritet.


 


Chad Kuypers


Epik Subwoofers holder til lige nord om Chicago, USA. Grundlæggeren Chad Kuypers har designet højtalere i mere end ti år, og har været med til at starte andre firmaer der driver indenfor lyd.


Chad Kuypers er også en øvet klassisk musiker der har studeret ved Yale, og der siden har arbejdet både som musiker og studieteknikker. Med den her baggrunden i fra musik, designer Epik subwoofere med lydkvalitet som mål og Chad Kyupers klassisk trænede øre som den endelige reference.


 


Epik Empire specifikationer


Element: 2×15″, proprietært design
Forstærker: 600W RMS kontinuerligt, 1500W RMS short term, Class D
Indgange: RCA, XLR
Fasekontrol: Ja (0/180°)
Auto af/på: Ja (valgfrit)
Lavpas delefilter: Ja (50-150 Hz)
Kabinet: Lukket kabinet, 1″ tykke vægge
Frekvensrespons:  20-300 Hz +/- 3.5db ekkofrit, 15 Hz i et værelse
Vægt: 64 kg brutto, 54 Kg netto
Dimensioner: 56cm H x 46cm B x 61cm D (40.5cm B uden frontstoffer)


 


Pris og tilgængelighed


Ankommer snart til levering


Prisen er 1190 euro (~ 8.925 kr) men fås i introduktionsperioden til 1099 euro (~ 8.250 kr).


L-Sound yder hele 45 dages returret på disse produkter. Så det er muligt at prøve Epik subwoofere hjemme, og retunere dem hvis du fortrød.


 


Kilde: L-Sound.no

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.