Forside * Nyheder

Harbosound er lukket

Harbosound leverede god lyd og service, til priser hvor alle kunne være med. Men nu er det slut.

Annonce:

“Kære Harbosound kunde, Harbosound er desværre lukket”.

Sådan indleder den nu tidligere lydbutik et brev stilet til kunderne. Indehaver Peter Harbo fortsætter: “Med Harbosound har jeg haft den mulighed at glæde en masse danskere med god lyd. Mange af mine kunder har været glade for den service som jeg personligt har kunnet yde.”Peter Harbo ved Harbosound standen på udstillingen HiFi & Surround 2007  (Foto: recordere.dk)

 

Cinevision

Peter Harbo forsvinder dog ikke ud af branchen, men er gået sammen med en gammel kending indenfor HiFi verdenen, Simon Thule.

Deres firma hedder Cinevision, og er et distributionsfirma med salg af indbygningshøjttalere og multirumsløsninger for lyd og billede generelt. Det er distribution af lyd og billede rundt i hele huset, skjulte højttalere og hjemmebiograf løsninger.

Cinevision sælger ikke til slutkunder, men via forhandlere over hele Danmark. Det kunne være din nærmeste El installatør.

 

Kilde: Harbosound / Cinevision

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.