Forside * Nyheder

Sony Google TV


 


Så er Sony Google TV præsenteret, og kommer i fire størrelser til at begynde med. Men endnu ikke i Europa.


Sonys samarbejde med Google, om at tilbyde Google TV direkte i et Sony TV, er nu officielt præsenteret. Det skete på et pressemøde i New York.


Indbygget i et TV er Google TV adgang til internettet, samt forskellige tjenester til at levere billede og lyd direkte til TV’et. I USA er det tjenester som Netflix (lej film med fjernbetjeningen), CNBC, Napster og Pansora). Dertil adgang til Sonys eget univers for musik og film kaldet Qriocity.


Andre fabrikanter overvejer Google TV. Men indtil videre er det kun Sony som har valgt at tilbyde det.


I 2011 kommer der også angang til Android Market, dvs. muligheden for at installere Apps i TV’et som det kendes fra mobiltelefoner.


For Sony her er der tale om i første omgang fire forskellige TV i størrelserne 24″, 32″, 40″ og 46″. I første omgang til det amerikanske marked, men engang til næste år skulle Sony Google TV også komme til Europa.


 


      


Video


Det var ikke så meget at Sony viste omkring Google TV på IFA. Det var mere en opstilling med en reklame video. Den video kan ses herunder.


  


Kilde: Engadget

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.