Forside * Nyheder

Dagens video: Sony PSP telefonen

 


 


PSP Phone


Sony (Ericsson) er på vej med en kombineret smartphone og en PSP (PlayStation Portable).


Selvom smartphones har udviklet sig til en af de foretrukte platforme for spil, så er det ofte en anden type af spil end det kendes fra konsollerne. En af årsagerne er at styringen via den berøringsfølsomme skærm giver andre muligheder, ligesom der er former for styring den er mindre god til.


Til spil på farten har Sony deres PSP – PlayStation Portable – og på et tidspunk opstod ideen om at smelte den sammen med en smartphone. Altså så gameren får det bedste fra begge verdener i en og samme enhed.


PSP Phone har været undervejs i nogen tid nu, men at dømme efter de seneste lækkede informationer og faktiske video smugkig, må den være ganske tæt på lancering.


Der er dog endnu lidt usikkerhed om hvilke data det endelige produkt ender med. Den er set både med Android Froyo (v2.2) og den nye Gingerbread (v2.3), ligesom Sony angiveligt også kigger på næste generation Android Honeycomb (3.0).


På videoen her er telefon-konsollen udstyret med Android Gingerbread, og modellen kaldes Xperia Z1 med “kælenavnet” Zeus.


 YouTube video fra gameskings.tv via kotaku.com

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.