Forside * Nyheder

Sony: Hacker du din PlayStation 3, så lukker vi for det varme vand


Kører du uautoriseret eller piratkopieret software på din PS3, så udelukker Sony dig fra firmaets onlinetjenester. Og det er vel og mærke permanent.


 


Piller du ved softwaren på din PS3 og spiller piratkopierede spil, så risikerer du at blive permanent udelukket fra PlayStation Network, advarer Sony på sin blog.


Med mindre du har levet under en sten de sidste par måneder, så er du vel klar over, at Sonys PlayStation 3 er blevet hacket på kryds og tværs. Spillemaskinens sikkerhedssystem er blevet fuldstændig kompromitteret, og det på sådan en måde at det reelt er umuligt for Sony nogensinde at lukke hullet igen. I alt fald ikke på en måde, der ikke hurtigt kan knækkes af hackere verden rundt.


Den erkendelse har nu fået den japanske teknologigigant til at sætte hårdt mod hårdt, og Sony advarer PlayStation 3-ejere om at pille ved softwaren på deres maskiner.


Sony skriver på sin PlayStation-blog, at enheder og software der gør det muligt at afspille uautoriseret eller piratkopieret indhold er en overtrædelse af slutbrugerkontrakten, og advarer, at hvis firmaet opdager at du har pillet ved softwaren på din maskine, så bliver du udelukket fra PlayStation Network og Qriocity-tjenesterne. Sidstnævnte er endnu ikke lanceret i Danmark, men forventes introduceret senere i år eller i løbet af 2012.


“Forbrugere der bruger enheder til at omgå sikkerhedssystemet eller kører uautoriserede eller piratkopieret software vil blive permanent udelukket fra PlayStation Network og Qriocity-tjenesterne. For at undgå dette skal forbrugerne straks ophøre med at bruge og fjerne alle omgåelsesenheder og slette alt uautoriseret eller piratkopieret software fra deres PlayStation 3-maskiner,” skriver Sony.


Nu er du advaret…


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.