Forside * Nyheder

Netflix på vej til Europa


Netflix på vej til Europa


Den populære amerikanske streamingtjeneste, Netflix, gør klar til at indtage resten af verden. I sidste uge annoncerede tjenesten, at man er på vej ind i ikke færre end 43 lande i Syd- og Mellemamerika samt Caribien, men nu rapporterer det amerikanske magasin Variety, at Netflix også har Europa i kikkerten.


Variety skriver, at flere europæiske filmdistributører er blevet kontaktet af Netflix og orienteret om planerne, og magasinet mener, at Netflix vil starte med at streame film- og tv-serier i Storbritannien og Spanien til at starte med. Der bliver ikke givet nogen detaljer om lanceringsdato andet end, at det sandsynligvis vil ske i løbet af 2012.


Det mest sandsynlige er, at lande som Frankrig, Tyskland og Italien følger derefter, men her på Recordere.dk håber vi selvfølgelig, at også brugere i mindre lande som Danmark får mulighed for at nyde Netflix.


Netflix startede tilbage i 1997 som en dvdudlejningstjeneste, men tilbyder nu også en meget populær ?Watch Instantly?-funktion, der streamer film og tv-serier via internettet. I USA er der et væld af forskellige produkter, der understøtter tjenesten, inklusiv Apple TV, PlayStation 3 og Xbox 360 for bare at nævne et par stykker.


Tjenesten har over 23 millioner abonnenter, og udvidede sidste år til Canada.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.