Forside * Nyheder

B&O’s nye navn er nu afsløret


Det er ikke B&O butikkerne der skifter navn, kun en del af produkterne  (Foto: recordere.dk)


 


Den nye B&O kategori


Det skulle have været en hemmelighed frem til november, men her er det. Navnet på B&Os produkter til løssalg i butikskæder og på nettet.


Bang & Olufsen satser på ny vækst igennem en strategi, der gør op med de tidligere eksklusive butikker for at komme mere ud blandt kunderne. Dette giver også mulighed for at tiltrække helt nye kunder.


I den forbindelse lancerer B&O en ny produktkategori.


Porteføljen skal bestå af produkter, som udnytter Bang & Olufsens kompetencer inden for design, lyd og akustik, brugerinteraktion og godt håndværk. Målet er at øge kendskabet til brandet på verdensplan og tiltrække nye kunder til Bang & Olufsen.


En del af denne nye indentitet er et nyt brand, som de nye produkter kan markedsføres under. Det skulle være en hemmelighed frem til november, men nu har business.dk løftet sløret for hvad det bliver: Bang & Olufsen Play. 


 


Bang & Olufsen Play


Bang & Olufsen Play, eller i kort form B&O Play, kommer de nye produkter, til salg på nettet og i Apple butikker i Europa og USA, altså til at hedde.


Men her fik B&O jo ret i, at det ikke ligger langt fra moder-navnet.


Det øvrige Bang & Olufsen produkter fortsætter under det gamle navn, uden “Play”.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.