Forside * Nyheder

Lille lækker DVB-C modtager til under en tudse.


 


Lille lækker DVB-C modtager til under en tudse.


MAXIMUM C-505 CX CI+ PVR er en lille kompakt digital HD kabel-tv modtager (måler kun 19,5 cm i bredden), som virker på alle kabel-tv anlæg i Danmark til frie kanaler.


Den er udstyret med plads til CA modul, der understøtter CI/CI+ standarderne, samt kortlæser for Conax kodede programmer, dette gør at modtageren er forberedt til betalings-tv.


  


Mulighed for PVR via USB


MAXIMUM C-505 CX CI+ PVR giver mulighed for at optage og pause udsendelser ved brug af et USB-stik eller en USB-harddisk, der nemt tilsluttes på bagsiden af modtageren. Man kan frit vælge om man vil programmere optagelserne via den elektroniske programguide (EPG) eller lave en manuel timer-optagelse.


Hvis du ikke vil have den stående fremme, kan du via et eksternt IR øje (ekstraudstyr) betjene boksen.


 


B&O & Panasonic fjernbetjening vil kunne bruges


I uge 2 vil MAXIMUM C-505 CX CI+ PVR modtageren også kunne leveres i en version med B&O styring samt en version med Panasonic styring, hvor betjeningen forgår via tv?ets fjernbetjening!


MAXIMUM C-505 CX CI+ PVR har menu sprog på dansk, engelsk, svensk, norsk og tysk. Tilslutning til tv?et kan ske via HDMI eller scart, og tilslutning til hifi/surround anlæg via den digitale lyd udgang.


MAXIMUM C-505 CX CI+ PVR har et strømforbrug på max. 1 W i standby og max. 9 W i brug (ekskl. en evt. tilsluttet USB-harddisk).


  


Specifikationer  • DVB-C modtager för MPEG-2 och MPEG-4 HD
  • CI+ for receipt of coded channels
  • Conax CAS7 indbygget
  • HDMI utgång
  • MPEG-4 HD
  • USB PVR
  • Lavt strømforbrug
  • 4 LED display

Vejledende udsalgspris inkl. moms er 999,00 DKK.


MAXIMUM C-505 CX CI+ PVR er på lager hos leverandøren Kjaerulff 1 Digital og er dermed klar til omgående levering.


 


Kilde: pressemeddelse Kjaerulff 1

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.