Forside * Nyheder

Google Fiber er enhver nørds drøm


Google Fiber betyder 1-gigabit internet, tv i 1080p HD og en gratis Nexus 7-tablet.


 


Google udfordrer kabel-tv og  internetudbyderne i USA med 1-gigabit internet og hundredvis af tv-kanaler i 1080p HD-opløsning


Gid jeg boede i Kansas City! Det er der nok ikke mange der tænker, men en af fordelene ved at flytte til byen placeret pladask midt i USA er adgangen til Google Fiber.


Og hvad er Google Fiber så, spørger du måske? Det er teknologigigantens store eksperiment, der på sigt skal presse hastigheden og kvaliteten af amerikansk internet op og prisen ned.


Med Google Fiber får du en 1-gigabit internetforbindelse (både up- og download) og muligheden for at få hundredvis af tv-kanaler hjem i stuen, endda i 1080p HD-opløsning.


For 120 dollars om måneden, svarende til 725 kroner, får du ikke blot hurtigt internet og masser af tv, men også en harddiskoptager med to terabyte plads og en gratis Google Nexus 7-tablet, der kan fungere som fjernbetjening.


Beslutter du dig for, at du ikke gider tv, så kan du få internet ganske gratis, så længe du bare betaler Google 300 dollars (1.800 kroner) for at få gravet fiberkabler ned til din bopæl og installeret skidtet.


Det gratis internet er dog kun kun en lille 5/1 Mbit-forbindelse. Google tilbyder også en mellempakke med fuld internet-hastighed, uden tv, for 70 dollars om måneden (465 kroner).


Læs meget mere om Google Fiber lige her!


Hvad siger I her på Recordere.dk? Har Google fat i den lange ende?

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.