Forside * Nyheder

Samsung GALAXY Note 8.0 klar på MWCGalleri: Samsung Galaxy Note 8.0


Samsung GALAXY Note 8.0 klar på MWC


Allerede inden dørene til Mobile World Congress 2013 slås op, præsenterer Samsung GALAXY Note 8.0 et smart redskab, der hjælper dig med at være kreativ og gør planlægningen af din hverdag lettere.


GALAXY Note er et koncept, der kombinerer en tablet med den interaktive S Pen og mobiltelefonens klassiske samtalefunktion. Samsungs Note-familie indeholder en Note for enhver smag og livsstil. Den nye GALAXY Note 8.0 er det ultra-bærbare medlem af Note-familien. Med sin otte tommer store skærm er den stadig lille nok til at have med overalt, men samtidig tilstrækkeligt stor til at skrive på. Hold den med én hånd i stedet for at lægge den i skødet, når du skriver, klipper, klistrer, tegner, læser eller ser video.Gør flere ting på én gang


Den avancerede teknologi bag GALAXY Note 8.0 giver dig en mobiloplevelse af nye dimensioner, og du kan nu gøre flere ting på én gang. At være kreativ i hverdagen bliver legende let. Det bliver planlægningen af din hverdag også. Del skærmbilledet op og gør flere ting på én gang. Planlæg ved hjælp af kalenderens S Planner og skabelonerne i Practical S Note. Brug S Pen til at klippe et billede ud fra det ene vindue og overfør det til et andet. Skab dit eget indhold. Se film i det ene vindue samtidig med, at du tager noter i et andet. Eller brug Note 8.0 som en universel fjernbetjening til at styre dit SMART TV, digitalboksen og Blu-ray-afspilleren.Velegnet til bøger


Du kan også læse e-bøger på GALAXY Note 8.0. Med funktionen Advanced e-reader er det let at læse på din tablet. Skærmen indstilles automatisk, således at lysstyrken og kontrasten gør det behageligt for øjnene at se på skærmen i timevis. Ingen trætte øjne, når krimien er for spændende til at lægge fra sig. Smart Stay sørger for at pauseskærmen ikke aktiveres, så længe du har øjnene på skærmen.FAKTA:


GALAXY Note 8.0 kombinerer en tablet med S Pen og samtalefunktion. Udstyret med operativsystemet Android 4.1.2. Jelly Bean. Måler 210,8 x 135,9 mm, vejer 338 gram. 8 tommer stor wxga (1280×800, 189 ppi) TFT-skærm. 1.6 GHz A9 quad-core processor og 16/32GB hukommelse og 2GB (RAM). Plads til micro-SD på op til 64GB. Batteri på 4,6000 mAh. 5 megapixel kamera bagtil og 1,3 megapixel fortil. Udstyret med Wi-Fi 802.11 a/b/g/n (2.4 & 5 GHz), Wi-Fi Direct, AllShareCast, BT4.0, USB2.0. Findes i butikkerne i løbet af andet kvartal, 2013, til en vejledende udsalgspris på 4.699 kroner for 4G-udgaven og 3.400 kroner for WiFi udgaven.


Recordere.dk er på MWC i Barcelona, og skal nok bringe endnu mere om Samsung GALAXY Note 8.0


Kilde: Pressemeddelse, Samsung Nordic

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.