Forside * Nyheder

George Lucas: Disney ville ikke have mig med

-
George Lucas og JJ Abrams ved verdenspremieren på Star Wars: The Force Awakens. Foto: Shutterstock.com
George Lucas og JJ Abrams ved verdenspremieren på Star Wars: The Force Awakens. Foto: Shutterstock.com

I et åbent og ærligt interview med Charlie Rose på Hulu, fortæller George Lucas åbent og ærligt om hans forhold til den nye Star Wars The Force Awakens.

I interviewet der varer næsten 50 minutter fortæller George Lucas også at han er for kendt til at modtage en Oscar. Interviewet med Hulu blev lavet inden den amerikanske premiere på The Force Awakens.

“De giver ikke Oscars til kendte”, fortæller George Lucas til Charlie Rose.

 

Annonce:

Jeg er for gammel til tre nye film

Det var en let beslutning for George Lucas at sælge Star Wars til Disney. Som 70 årig ved man ikke om man har de 10 år det tager at lave tre nye film, og jeg er et andet sted nu.

Jeg vil ikke lave børnefilm mere, som George Lucas kalder Star Wars universet.

 

Jeg solgte til hvide slavehandlere

I slutningen af interviewet fortæller George Lucas om handlen med Disney, og siger “Jeg solgte til hvide slavehandlere….”, men vælger så ikke at afslutte sætningen.

Disney ønskede at lave noget til Star Wars fans, og ønskede egentlig ikke at have mig med i processen, fortæller George Lucas i interviewet. De ville lave deres egen ting.

Hvis du er George Lucas Fan, og lige har 50 minutter, så er det interessant at høre Star Wars skaber fortælle om hans arbejde og film.

 

http://www.hulu.com/watch/886675

 

Opdatering

George Lucas undskylder til Disney

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.