Forside * Nyheder

Samsung lukker patentsag med milliarder til Apple

-
Foto: recordere.dk / shutterstock.com
Foto: recordere.dk / shutterstock.com

Samsung og Apple har afsluttet et kapitel i parentsag. Samsung betaler 3,75 mia. kroner til Apple.

En patentsag der går tilbage til 2011 er afsluttet. Her blev Samsung stævnet af Apple, for muligt brud på flere patenter i deres Android-telefoner.

I blandt var patentet “pinch to zoom” som senere er blevet underkendt af det amerikanske varemærke- og patent-kontor USPTO.

Annonce:

Den oprindelige afgørelse fra retten i Californien lød at Samsung skulle betale $1 milliard (6,84 mia. kroner) i erstatning til Apple. En appel nedsatte senere den erstatning til $930 millioner.

Efterfølgende blev det beløb splittet op i to. En pulje på $548 millioner for brud på teknologi-patenter og resten $382 millioner for anklager om at Samsung kopierede Apples embalage.

Det er beløbet på de $548 millioner, for patent-disputterne imellem de to, som Samsung nu har valgt at betale. Det skriver BBC.

Så efter års retsager uden at have fået en krone, så kan Apple nu sætte et beløb svarende til 3,75 mia. kroner ind på bankbogen.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.